Kysymyksiä henkimaailmalle

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN




11.7.2023 Kaksipäinen Joutsen: Kysymyksiä henkimaailmaan

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, täältä otamme yhteyttä sinuun, täältä kaukaa vaikka niin läheltä kuitenkin. Jatkamme pian blogia, mutta hieman uudistuneena jatkamme. Niin kuin sinäkin voit jatkaa uudistuneena, kun olet levähtänyt ja antanut mielen rauhoittua.

Silloin uutta virtaa sinne mieleen, muistoja virtaa sydämeen. Se on kuin olisi tehnyt suursiivousta, tuulettanut ja pyyhkinyt pölyt, luopunut jostain, että pääsee jatkamaan uusin ottein. Onko se sinulle tuttua, uskomme niin.

Miten virkeää ja raikastavaa on tauottaa asioita, tauottaa itseään ja sisintäänkin. Sellainen uusi tuuli puhaltaa, uudistaa ja muuntaa. Se voi viedä pois sellaista, jonka aika on siirtyä kuin sivuun tai kokonaan pois. Ja tuoda uutta tilalle. Vaikka se perusta ei muutukaan, niin se muuntaa ja suuntaa matkaa vähän toiselle taajuudelle.

Rakas lapsemme, blogimme jatkuu elokuussa, mutta sitä ennen pyydämme sinulta jotain tärkeää. Pyydämme sinua osallistumaan blogin tekemiseen ja tuomaan siihen sinun leimasi ja sinun osuutesi. Silloin blogimme palvelee paremmin juuri sinua / teitä hyvät lukijamme.

Pyydämme sinua lähettämään kysymyksiä, joihin haluat vastauksia blogin muodossa. Ne eivät voi olla kovin henkilökohtaisia, enemmänkin yleisellä tasolla olevia kysymyksiä, sellaisia, että kysymyksen esittäjää ei voi tunnistaa. Me pidämme kaikki kysymykset tallessa ja vastaamme niihin aina blogi kerrallaan.

Henkimaailmasta vastaamme aina lohduttavin viestein, kannustavin ja rakastavin viestein sinun/ teidän parhaaksenne. Ne eivät ole ennustuksia, eivät useinkaan kovin yksityiskohtaisia neuvoja tai ohjeita. Ne eivät ole tuomitsevia. Viestit tulevat samantapaisina kuin kaikki aikaisemmatkin blogitekstit ovat olleet."

Voit laittaa kysymyksiä blogin kommenttiosaan tai voit laittaa niitä Eleonooran sähköpostiin: eleonoora.jaspis@gmail.com.

Kiitämme jokaisesta kysymyksestä sinua hyvä lukijamme.

 

sinun parhaaksesi lämmöllä kanavoiden Eleonoora



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha