Sydämen ääni 1

 

                                                      KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 61: Sydämen ääni 1

 

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä olemme vierelläsi kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Ja se, että käytät sydämessäsi, on hyvin tärkeä asia, koska sitä kautta kuulet meitä ja ohjaustamme, sen sisimpäsi kautta, josta meihin on se yhteys. Se hopealankayhteys, sellainen kuin puhelimen piuha, kulkee silloin välillämme. Blogimme ja yhteytemme sen kautta jatkuu nyt kesätauon jälkeen. Kerrotko Eleonoora, mikä olisi aiheemme tänään?”

 

Eleonoora: Kiitos korkein. Olemme saaneet kysymyksen päätöksenteon vaikeudesta ja siitä miten tiedämme, mikä päätös on oikea ja miten sen sydämen äänen voi kuulla. Voisimmeko aloittaa sillä tämän vastausten sarjan?

 

Korkein ja henkimaailma vastaa:

”Rakas lapsemme, niin kuin jo aloitimme, niin jatkamme tätä aihetta, sillä kaikki teidän ajatukset, pyynnöt, kysymyksenne, ne lennähtävät jo tänne kun niitä pohditte ja mietitte. Kiitos lukijamme tästä kysymyksestä ja tästä aiheesta, sitä niin moni siellä pohtii ja tuntuu, että juuri tuo asia johdattaa monia kuin vääräänkin suuntaan. Sellaiseen, että se luottamus sinne sisimpään, se alkaa horjua, vaikka sen tulisi vahvistua.

 

Ette te tee väärin, emme tarkoita sitä, ei ollenkaan, vaan tarkoitamme, että se luottamus horjuu, koska se joka siellä niitä epäluuloja luo, on teidän mielenne. Sellainen lepattava mieli, joka lähtee aina kuin säntäämään liian nopeasti, epäilee ja menee yhteen suuntaan ja sitten toiseen suuntaan ja yks kaks niitä suuntia onkin moneen suuntaan, ei ole sitä luottamusta ja uskoa, mikä se oikea suunta on.

 

Tämä voi olla vaikeaa ymmärtää, mutta kun siellä mielessänne luotte jo visioita, luotte niihin myös pelkoa, sellaista epäluuloa tulee. Ja se pelko on se, joka sitten vie niihin päätöksiin, jotka jälkeenpäin tuntuvat vääriltä. Miksi valitsin tuon? Pelko ohjaa silloin päätöstänne. Ja se pelko voi tulla monesta asiasta, niin moni asia voi pelottaa. Se pelko tuo usein sitä tunnetta, että jos päätän noin, miten minun käy, miten minä pärjään. En uskalla päättää noin, haluan kuin varmistaa, että minun käy hyvin, vaikka se ei olisikaan minun toiveeni, eikä ole minulle hyväksi.

 

Se pelko voi tuoda sellaisen kuin harhan, että, minun pitää päättää toisen parhaaksi, vaikka se sattuu minuun, tuo minulle vain lisää pelkoa. Minun pitää kuin miellyttää jotain toista. Ymmärräthän sen.

 

Siihen voi liittyä hylätyksi tulemisen pelkoja, tai voi tulla niitä pelkoja, että en osaa, en selviä. Ja siihen voi tulla sellaisia pelkoja, että niin minun kävi ennenkin ja sitä pelkoa, että minun tieni loppuu ja joudun vaikeuksiin. Rakas lapsemme katsopa tuota kuvaa. mitä siinä näet?

 

 


Niin, siinä on kivikasa tai kalliokasa, ahtaita solia, mutta kuin kivipolku. Ja siinä on ympärillä myös tasaista. Ja siellä toisessa päässä on vihreämpää kuin uusia alkuja olisi kasvamassa. Rakas lapsemme uskallatko ylittää tuon kivikasan, luotatko, että pääset sen yli tai sitä pitkin johonkin uuteen vai pelottaako sinua ja jäät paikallesi? Haluatko, että elämäsi on tasaista, ilman esteitä.

Rakas lapsemme tuntuuko sinusta siltä, kun pelko astuu esiin, että noiden esteiden yli en pääse. Se on mahdotonta. Varsinkin kun yksi päätös vie vain yhden esteen yli ja sitten tulee jo toinen este, siltäkö tuntuu rakas lapsemme siellä tunteiden velloessa ja mielen lepattaessa.

Ensinnäkin haluamme kertoa sinulle siitä, että jokainen teistä siellä maan päällä on tullut oppimaan. Kenellä ne opit ja kokemukset ovat sitten mitäkin, ne ovat tällä puolella jo valittu. Ja valittu juuri siksi, että ne kehittävät niitä asioita, joita varten siellä olet. Ei sinua laiteta sinne sitä varten, että tulet aina hylätyksi, tai että aina epäonnistut. Ja sinä itse halusit tulla sinne näiden asioiden, tapahtumien ja tilanteiden kautta oppimaan ja muistamaan, että olet valoa ja rakkautta täynnä. Sillä siellä sydänkeskuksessasi asuu valo ja rakkaus. Ei siellä ole pelkoa, se pelko on mielessäsi.

Pohdi rakas lapsemme näitä asioita, sillä palaamme seuraavassa blogissa ja jatkamme tätä aihetta. Ja muistathan, että pidämme sinua kädestä kiinni päätösten tekemisessä, johdatamme sinua eteenpäin. Kaikki järjestyy, mutta kun pelkäät, näet vain juuri sen mitä on edessäsi sillä hetkellä, et näe kokonaiskuvaa, joka on sinun parhaaksesi. Rakkaus on sinun parhaaksesi, lapsemme, rakkaus on.

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha