Sydämen ääni 2

 

                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


11.8.23 Kaksipäinen Joutsen osa 62: Sydämen ääni 2

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, täällä jälleen olemme, luonasi olemme. Älä pelkää, vaan luota ja usko, kaikki järjestyy sinun parhaaksesi järjestyy.

Jatkamme nyt sydämen äänen kuuntelemista, päätösten tekemistä, siitä, mihin jäimme edellisessä kanavoinnissa. Olethan käyttänyt sydämessäsi ne asiat, joita viime tekstissä sinulle halusimme kertoa. Kiitos kun niin teit.

Ne kivikasat, se kivinen polku, se luo usein sellaisen tunteen, että en pääse niiden yli, en voi mennä tuonne toiselle puolelle, on turvallisempaa jäädä kuin tähän paikalleen, tähän tasaiseen kohtaan.

Mutta niin kun tiedätkin, se kivikasa, se usein jopa suurenee edessäsi seuraavalla kerralla ja sinua kuin ohjataan siihen, että tartu mahdollisuuteen, rauhoita mieli ja lähde kiipeämään, sillä kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Ja ohjataan siihen, että ei elämä kulje jatkuvasti tasaisena, vaan siihen tulee niitä mäkiä, tulee kivikoita välillä eteesi.

Kun otat askelen ja toisen, huomaatkin, että ei edessä oleva este ollutkaan niin suuri, kuin millaiseksi sen loin ja arvelin. Pääsinkin eteenpäin. Ja saatat huomata, että se toinen este, se joka siellä vastaan tuli, niin sen ylittäminen olikin jo helpompaa.

Emme tarkoita sitä, että näistä esteistä ei olisi jäänyt kuin ”naarmuja” tai että ne olisivat sujuneet tuosta vaan, mutta niiden esteiden ylittämisen jälkeen ymmärryksesi on lisääntynyt, kuin huomaisit ja oivaltaisit niiden kautta jotain sellaista, mitä aikaisemmin et ole nähnyt. Et ole nähnyt, koska pelko on ollut siinä välissä. Ja kun olet kuin selättänyt sitä pelkoa, oletkin nähnyt edessäsi valoa, joka johdattaa sinua eteenpäin.

 

Kun katsot tuota seuraavaa kuvaa, saatat nähdä valoa edessäsi ja saatat nähdä, että jotain on lähtenyt kasvamaan, jotain vahvaa ja voimakasta on lähtenyt kohoamaan.

Kun olet ottanut niitä askeleita ja olet kuin vahvistanut itseäsi, olet kasvattanut juuria maahan, juurtunut ja voimistunut ja niistä versoista, joita näit siellä kauempana, ne alkavat nousta ylöspäin. Joku niistä kasvaa kuin puuksi asti.


Sen runko vahvistuu koko ajan ja valo siinä vieressä vahvistuu myös. Ja kivikasa alkaakin näyttää pienemmältä. Kun sinä vahvistut, kun sinä luotat ja uskot, niin esteet pienenevät. Ja tulee päivä, jolloin et enää pelkää niin paljon, kun seuraavat esteet tulevat eteesi. Sinä luotat, että sinä selviät, sinä luotat, että kaikki on sinun parhaaksesi ja sinä turvaat sinne sisimpääsi, sinne sydämeesi, jonka ääni alkaa kuulua selkeämmin.

 


Ja yhtenä päivänä sinä huomaatkin, miten suuri, miten voimakas, miten turvallinen voima on ollut koko ajan sinun rinnallasi. Siinä ihan lähelläsi, sellainen vahvuus ja sinä voit nojata siihen ja luottaa. Ja katso miten pieni se kivikasa nyt on. Se on edelleen siinä, mutta sinä kasvat vahvempana ja jatkat matkaasi. Sinä olet yhtä tuon voiman kanssa, joka on sisälläsi. Siellä se sinua ohjaa, se sydämen ääni, joka on rakkaus ja valo sinussa.”

 Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora


Ps

Voit laittaa edelleen kysymyksiä henkimaailmaan

joko kommentoimalla tähän blogiin tai eleonoora.jaspis@gmail.com

 

Kiitämme

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha