Sydämen ääni 3

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 63: Sydämen ääni 3

” Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä nyt olet ja opettelet, siellä olet ja koet, koet erilaisia tunteita ja niin monet ihmiset ympärilläsi opettavat sinua.

Olet valinnut huolella kanssamme heidät, jotka sinua opettavat. He opettavat sinua välillä katsomaan itseäsi peilistä, opettavat sinua kuin kääntymään sisimpääsi ja luottamaan sen voimaan. Että et ole huonompi kuin toinen, et ole parempi kuin toinen, mutta oppimassa olette kaikki.

Ja kun olet alkanut nähdä asioita ja ihmisiä kuin eri valossa, kuin näkisit heidät jo eri silmin ja eri tavoin, silloin olet kuullut sitä sydämesi ääntä, silloin olet kasvanut ja noussut korkeammalle katsomaan laajemmin, tietoisemmin ja silloin se pelko väistyy ja tilalle tulee rakkaus. Sitä se sydämen äänen kuunteleminen on. Sitä se on rakas lapsemme, että ymmärrät ja näet isomman kuvan.

Kun katsot tuota kuvaa vahvasta, voimakkaasta ja turvallisesta isosta puusta ja sen vierellä olevasta heiveröisemmästä puusta, et näe enää sitä kivikasaa, et niitä kallioita samassa suhteessa kuin aikaisemmin. Kyllä ne edelleen siellä ovat, mutta nyt näet enemmän. Näet monia puita ja näet taivaan ja näet valon.

 


Näet yhteyksiä, kuin verkostoa näet. Olet siellä yksi monista. Ja näet, miten kaikki kuin yhtyy johonkin suurempaan. Näet valoa ja näet varjoja. Sitä se elämänne siellä maan päällä on. Näet enemmän, et vain sen kivikasan edessäsi. Tunnet muutakin kuin sen pelon, joka sinut lamaannutti. Näet valon ja näet monimuotoisuuden, et vain esteen edessäsi. Kaikki näyttää nyt niin erilaiselta. Tämän halusimme sinulle kertoa ja näyttää kuvina, että ymmärtäisit paremmin. Kaikki ei ole siis sitä, miltä se ensin saattaa vaikuttaa, kun pelko ohjaa sinua.

 


Ja kun katsot tätä kuvaa, haluamme näyttää sinulle, miten paljon valosiltoja kulkee poluillasi, elämässäsi, sellaisia auttavia valossiltoja. Asioita ja ihmisiä yhdistäviä siltoja. Ja sinä olet tuolla mukana, elät siellä koko ajan. Vaikka et sitä näe niillä maallisilla silmillä. Näet vain osan kokonaisuudesta. Eikä tämä kuva pysty näyttämään sinulle kuin pienen osan siitä, mitä se todellisuudessa on, koska et voi sitä vielä ymmärtää.

Olet oppimassa ja kehittymässä. Mutta muistathan, että sinun sisimmässäsi on jo valtavasti tietoa ja ymmärrystä, jota olet kerryttänyt sinne monien, monien, elämien ajan. Eri paikoista olet kerännyt tietoa ja kokemuksia. Mutta niitä ei voida palauttaa sinulle enempää kuin tässä elämässä on tarkoitus. Miksi muutoin siellä olisit kulkemassa polkuasi.

Mutta kun luotat ja otat vastaan sisimpääsi, sen rakkauden otat vastaan, niin muistat pieniä osasia ja sinun on helpompi yhdistellä niitä ja vaeltaa siellä. Kulkea valosiltaa ja luottaa siihen, että sinua kannatellaan ja sinua rakastetaan, sinua autetaan ja tuetaan. Ja tehdä päätöksiä rakkauden ja luottamuksen kautta. Olet rakas meille, ethän unohda sitä rakas lapsemme. ”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha