Yksinäisyys 1

 

                                                                KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 25.8.23 osa 64: Yksinäisyys 1

 

”Rakas lapsemme, tässä olemme lähelläsi, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Silloin olet yhteydessä meihin ja kuulet sen sydämen äänen, josta sinulle kerroimme. Josta sinua opastimme, rakkaudella opastimme.

Mikä olisi aiheemme tänään Eleonoora?”

 

Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma, että olette lähellämme ja opastatte. Niin moni kokee olevansa hyvin yksin, yksinäinen, joko väliaikaisesti tai pidempään. Sellaista kokee, että minulla ei ole ketään eikä kukaan minua auta, tai tue. Olisiko tämä seuraava aiheemme henkimaailman viesteissä.

 

Henkimaailma vastaa: ”Rakas lapsemme, hyvin tärkeän asian haluat ja te lukijamme haluatte ottaa seuraavaksi aiheeksi. Niin moni kokee siellä sellaista oloa, jota Eleonoora vähän jo kuvasit. Kokee sitä, että tuolla toisella on ystäviä ja tuolla toisella on seuraa, mutta minulla ei. Tuolla toisella on asiat hyvin, mutta minulla ei ole. Kukaan ei kysy minulta miten minä voin, eikä kukaan kulje vierelläni. Miksi minut on hylätty ja jätetty selviämään yksin. Olenko tehnyt jotain väärin?

Kuulostaako tuo tutulta sinun sydämessäsi rakas lapsemme. Sillä niin monen mielessä sellaisia ajatuksia on käynyt. Näemme sen ja kuulemme sen. Kuulemme monen ajatuksissa ja illalla nukkumaan mentäessä kuin pyyntönä; anna minulle yksi ystävä, anna minulle rinnalla kulkija.

Olet niin tärkeä ja niin arvokas, ihan jokainen teistä on. Niin rakas ja valoa täynnä. Ja jokaisella on siellä maan päällä omat tehtävänsä, omat kehittymistienne. Eikä kenenkään tehtävä ole toista arvokkaampi eikä toista vähempiarvoinen. Jokaisen polku siellä on arvokas.

Eikä ketään jätetä yksin, eikä kukaan ole yksin. Vaikka niin voi joskus tuntua. Ja haluamme taas selvittää asiaa kuin symbolein ja kuvin, että ymmärtäisit paremmin. Koska joskus voi olla niin, että sanamme eivät riitä. Et usko, et luota niihin, kun se tunne, se yksinäisyyden tunne on niin vahva. Ja se tunne, että minut on jätetty kuin heitetty ja sitten annetaan olla.

Katsopa tuota kuvaa rakas lapsemme. Mitä siinä näet?

Näetkö metsämaata, jossa kasvaa erilaisia kasveja ja sinne on pudonnut puun oksia, käpy, lehtiä. Ja ne ovat siellä kuin ristiin rastiin. Ja sitten siellä on sieni kuin yksinään. Ensisilmäykseltä yksin, muita ei ole vierellä.


Onko se sieni yksin? Ihanko yksin se siellä on?

Rakas lapsemme, tuolla sienellä on valtavan tärkeä tehtävä metsässä. Ja niin valtavan laaja verkosto maan alla, vaikka se ei näy. Valtavan tärkeä rooli, iso ja arvokas rooli. Sitä hoidetaan ja se hoitaa muita. Se ei ole yksin. Rakas lapsemme se vain näyttää siltä, että on yksi sieni, yksinäinen.

Ja sinä tiedätkin sen roolin, miten paljon se auttaa maata ja puita, auttaa koko metsää ja metsä auttaa sitä. Heillä on sopimus keskenään, sellainen sielullinen sopimus. Tuo sieni tai pää, joka tuossa on, sillä on valtavan iso verkosto tukenaan maan alla, sellainen rihmasto, jossa on suuri elämä. Se kuin kuhisee yhteyksiä eri tasoilla.

Se kuljettaa arvokasta tietoa yhteistyökumppaneilleen ja he kuljettavat sitä tuolle sienelle. Sellainen suuri verkosto sillä on tukenaan. Vaikka et sitä nyt näekään. Mutta pystyt sitä kyllä tarkastelemaan, kun upotat kätesi maahan ja kaivat maata vähän pintaa syvemmältä. Sieltä sen näet, vaikka silloinkin vain osan. Te maan ihmiset ette tiedä vasta kuin murto-osan siitä, mitä maapallollanne tapahtuu. Tapahtuu maassa, tapahtuu ilmassa, tapahtuu vedessä ja tapahtuu sellaisissa yhteyksissä, sisällännekin. Mutta ette niitä näe.

Eikä tuo sieni ole yksin, katsopa seuraavaa kuvaa


Siellä on paljon muitakin, jotka voivat ajatella olevansa yksin, mutta eivät ole. He eivät välttämättä näe toisiaan, mutta he ovat yhteydessä. Ovat yhteydessä, niin kuin sinäkin, kun opit tuntemaan sellaisen verkoston ympärilläsi. Jotain sellaista, mitä et paljailla silmillä näe tai korvilla kuule. Se tapahtuu sydämen äänesi kautta.

Ja se, mitä kaikkea tähän liittyy, siitä kerromme seuraavilla kerroilla. Kaikki on hyvin. Lähelläsi on auttajien verkosto ja sinussa on se myös, siellä sisimmässäsi on. Ja sinun roolisi on hyvin arvokas. Olet rakas juuri sellaisena kuin olet.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha