Sinussa on kaikki 1

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 24.9.23, osa 68: Sinussa on kaikki 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme, ihan lähelläsi olemme ja sinua halaamme. Luotathan siihen, uskothan siihen. Emme me katoa minnekään, sillä olemme kaikkialla ja sinä olet aina lähellämme, nytkin olet. Tunnethan sen.

Ja vaikka uskosi välillä horjuu, niin se kyllä palaa, kun olet kuin kuulolla, olet kuin valmis vastaanottamaan kaiken sen, mitä sinulle haluamme tuoda, haluamme kertoa ja vahvistaa sinua rakas lapsemme.

Sinä kyllä opit pikku hiljaa, askel askeleelta opit luottamaan ja opit kuin näkemään elämääsi eri valossa, niin kuin viime blogissa halusimme opettaa sinua näkemään. Ja silloin olet löytämässä valoa sisältäsi. Ensin pienen valonsäteen ja sitten jo suuremman. Ja vaikka esteitä matkallesi tuleekin, se valo aina löytyy sieltä sisimmästäsi, pikku hiljaa lapsemme, kyllä se valo löytyy. Koska sinussa on kaikki, sinussa on valo ja rakkaus ja ilo, siellä sisälläsi on. 

Katsopa tuota kuvaa, jossa tuo pensas, tuo puu, se on kuin kaatunut tielle, taipunut sinne. Mutta maa kannattelee sitä, tukee sitä, auttaa sitä. Ja sen juuret ovat vahvasti maassa, se luottaa, luotathan sinäkin rakas lapsemme. Kaikki on hyvin.



Ja kun katsot tarkemmin, katsot lähempää, mitä näet rakas lapsemme ja Eleonoora?

Eleonoora: Siinä on kaunis ja rehevä pensas ja siinä on yhtä aikaa kukkia ja siemeniä. Aika ihmeellistä, mutta niin näkyy olevan.




Korkein ja henkimaailma: Niin rakas lapsemme, haluamme tällä osoittaa konkreettisemmin mitä tarkoitamme sillä, että sinussa on kaikki. Sinussa voi olla samaan aikaan valmistumassa ”satoa” ja samaan aikaan alkamassa ”uutta”. Sinussa on kaikki samaan aikaan, vaikka sitä on vaikea ymmärtää siellä maan tasolla.

Sinä et vain huomaa kaikkea, et näe kaikkea, mitä sinussa oikeasti on. Et aina näe sitä valoa, et näe niitä kaikkia lahjoja, taitoja, mitä sinussa on. Mutta siellä ne ovat. Ja olethan niitä vuosisatojen, tuhansien aikana kerännyt. Jotkut taidot olet jo ottanut hyvin käyttöösi, mutta joitakin taitoja, olet vielä piilottanut. Oletko pelännyt epäonnistumista rakas lapsemme.

Sillä niin monet epäilevät itseään, omia taitojaan ja haluavat aina vaan varmistaa ja varmistaa ja joskus sitten ne taidot jäävät kuin piiloonkin tässä elämässä. Eikä kaikkea tarvitsekaan näyttää eikä osata yhden elämän aikana, mutta sinussa on jo kaikki. Sinä valitset ja olet valinnut ne, mitä haluat harjoitella tässä elämässä, mutta niistäkin voit kuin jättää vielä käyttämättä jotain, koska ne voivat tuntua liian isoilta haasteilta.

Mutta voi olla myös niin, että lähdet kuin ”rinta rottingilla” eteenpäin, vaikka taitosi ei ole vielä valmis ja siitä kerromme lisää seuraavassa blogissa. Pohdi sitä ennen näitä asioita, joista tänään kerroimme ja luota itseesi. Näe se pieni valonsäde, joka valaisee elämääsi, siellä se on, sisimmässä on rakas lapsemme."

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha