Sinussa on kaikki 2

 

                                                        KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

Kaksipäinen Joutsen 30.9.23: osa 69: Sinussa on kaikki 2

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme kanssasi kun tätä tekstiä luet. Käytä sitä sydämessäsi ja pohdi, mitä tämä sinulle tarkoittaa, ihan sinne syvälle sukella tutkimaan. Sillä niin usein siellä maan tasolla kuin vain pintaa liidätte, varsinkin silloin, kun juuri pitäisikin tutkia ja uskaltaa mennä sinne syvälle itseensä.

Sillä sieltä löytyy kaikki se, joka sinussa jo on.  Vaikka niitä kaikki asioita ei olekaan niin mukavaa kuin tuoda pintaan sieltä syvältä. Ymmärräthän sen. Näemme kyllä sen tuskan, joka joskus estää tutkimasta itseään, estää ja rajoittaa elämääsi. Rajoittaa sitä, että olet paljon enemmän, sitä estää kuin näkemästä. Ja sitten menemästä eteenpäin. Niin rakas lapsemme, sillä silloin alkaa kehittyminen ja oppiminen, henkinen polku avautuu ja tuo ihmeitä elämääsi.

Miten jatkaisimme tänään Eleonoora?

Eleonoora: Ohjasitte minua joku aika sitten ottamaan tämän kuvan, niin kertoisitteko siitä, että ymmärtäisimme mitä se kuva meille haluaa kertoa. Kiitän siitä.

 


Korkein ja henkimaailma: Rakas lapsemme, kiitos, että otit tämän kuvan ja nyt haluamme kertoa siitä. Sillä tuossa kuvassakin näkyy se, miten sinussa on kaikki. Kun katsot noita lehtiä, kukan, kasvin, puiden lehtiä, mitä näet?

Eleonoora: Siinä on niin monen värisiä lehtiä. Syksy on värjännyt niitä, muuttanut niitä.

Korkein ja henkimaailma: Niin se on. Joissakin lehdissä on tummia kohtia ja toisissa kuin kuivuneita kohtia, toisissa on eri värejä ja toisissa ei. Toiset ovat kuin raikkaan värisiä, elinvoimaisia ja toiset kuin jo luovuttaneet voimaansa. Mikä niistä on hyvä ja mikä ei, mikä niistä on parempi kuin toinen tai huonompi kuin toinen, rakas lapsemme.

Niin alat jo oppia, ei mikään ole parempi tai huonompi. Ne kulkevat vähän eri syklissä ja ne kulkevat vähän eri ajassa ja erilaisin lahjoin, mutta kaikki on jo kaikissa, siellä sisällänsä on jo kaikki. Ja näet sen seuraavana keväänä jo erilailla kuin näet nyt.

Tuossa erilaisin värein hehkuvassa lehdessä, siinä näkyy värejä, mutta samaan aikaan näkyy myös tummaa, kuin kuollutta, poismennyttä.

Sinäkin voit loistaa eri värein, voit loistaa ja hehkua ja olla esillä. Voit kuin luoda itsellesi sellaisen hehkun. Mutta miten käytät niitä lahjoja millä sinä loistat. Onko sisimpäsi myös yhtä hehkuva ja elinvoimainen, vai onko siellä tummaa, sellaista mitä et halua näyttää.

Haluatko loistaa vain itse, vai haluatko loistaa niin, että autat myös muita loistamaan vierelläsi. Sillä voit auttaa koko ajan lahjoillasi myös muita, jos sisimpäsi loiste on aitoa rakkautta, iloa ja valoa. Tutkipa sitä rakas lapsemme sieltä sisältäsi. Ja auta itseäsi löytämään se rakkaus itsestäsi, sellainen rakkaus, joka ei pyydä, ei vaadi, ei halua vain itselleen, vaan haluaa kaikkien parasta. Ja rakkaus, joka on.

Tutki itseäsi, sillä sinussa on kaikki, kaikki se valo, ilo ja rakkaus. Vaikka ei aina siltä tunnu. Ja kun katsot tuota kuvaa ja erilaisuutta, niin mistä se haluaa kertoa sinulle. Ja mikä lehti sinä olet? Ja mikä lehti haluaisit olla?

Kaikissa teissä on niitä tummia kohtia, joita ei halua nostaa pintaan, kaikissa teissä on upeita värejä, kaikissa teissä on irtipäästämisen kohtia ja kaikissa teissä on elinvoimaa, raikkautta ja valoa. Älä siis pelkää tutkia sisintäsi, ihan syvältä saakka. Sillä sieltä avautuu kehittymisen tie, joka jatkuu kauas, kauas. Aina tulee uutta eteesi, sellaista, josta voit taas oppia, kun vain rohkenet.

Ethän pelkää niitä tummia kohtia itsessäsi, tai niitä kuivuneita kohtia tai värejä. Tutki niitä sisimmässäsi ja ota käyttöön, kun olet löytänyt niiden voiman ja tarkoituksen. Kaikkien parhaaksi.”

Rakas lapsemme jatkamme taas seuraavassa blogissa sitä, miten ihmeellinen oletkaan, koska sinussa on kaikki.

 

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha