Yksinäisyys 4, oma valo ja voima

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 16.9.23,  osa 67: Yksinäisyys 4, oma valo ja voima

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä olemme jälleen vierelläsi, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Tässä vierelläsi ja sinun kanssasi. Pidämme kädestäsi kiinni ja halaamme sinua. Tuomme sinulle rakkauden energiaa sinne sisimpääsi, avaamme sitä kuulemaan ja aistimaan meidät.

Olemme kertoneet ja kuvanneet yksinäisyyden teemaa sinulle, vähän sen eri puolia ja ehkä olet jo nähnytkin yksinäisyyden kuin eri valossa, kun olet lukenut ja sisimmässäsi käyttänyt tekstiä. Onko siis yksinäisyyttä ollenkaan, onko sitä, mitä mieltä olet rakas lukijamme ja Eleonoora?

Eleonoora:  Kiitos sanoistanne henkimaailma, kiitos opastuksestanne. Silmämme avautuvat aina lisää ja opimme näkemään kuin eri valossa monia asioita. Me taidamme vaan pelätä, kokea sellaista hylkäämisen pelkoa kun esteitä tulee polullemme, onko se sitä yksinäisyyttä?

Korkein ja henkimaailma: Avaamme nyt tätä lisää. Se yksinäisyys, jota te kaikki välillä koette, se on tärkeä tunne. Ei se ole vähäpätöinen, ei ollenkaan. Senkin kautta opitte ja kehitytte, se tuo mahdollisuuden kasvuun ja tietoisuutenne laajentumiseen. Sellaiseen polkunne avaamiseen, että uskallanko mennä tuonne, uskallanko ottaa askeleen ja vaan mennä, vaikka en näe mitä edessäni on.

Ymmärräthän sen rakas lapsemme, että yksinäisyys voi luoda pelkoa tulevasta, sellaista tunnetta, että minut on hylätty. Mutta niin kuin jo tiedätkin, ketään teistä ei hylätä eikä jätetä, mutta teitä kyllä opetetaan erilaisten tunteiden ja erilaisten kokemusten kautta. Ja niitä olette halunneet tulla kokemaan sinne maan tasolle. Olette halunneet tulla sinne raskaampaan energiaan ja vaikeuksienkin keskellä näkemään sellaista, mitä tällä puolen ei ole mahdollista kokea.

Täällä olette rakkausenergiassa, se ympäröi teitä koko ajan. Vaikka täälläkin opitte, jatkatte oppimista ja kehittymistä, tällä puolella rakkaus on läsnä tietoisemmin kuin siellä. Siellä maan tasolla teidät kuin laitetaan löytämään se energia, rakkaus, valo ja myötätunto itsestänne ja ympäristöstänne ja se on se vaikea tie. Sitä te opitte. Se on kaiken ydin. Ja kun te alatte sitä löytää ja nähdä, kaikki muuttuu erilaiseksi. Kaikelle tulee tarkoitus ja ymmärryksenne kasvaa.

Aina se ei kuitenkaan helpota polkuanne, koska haluatte oppia lisää, haluatte kehittyä lisää ja siksi haasteitakin tulee elämäänne lisää, eivät ne lopu. Ne voivat jopa kasvaa, mutta teille laitetaan vaan sen verran lisää kuin teille hyväksi on, sillä tietoisuutenne lisääntyessä pystytte näkemään kuin erilaisessa valossa asioita, ihmisiä, tilanteita ja itseänne.

 


 

Katsopa tuota kuvaa rakas lukijamme ja Eleonoora, mitä siinä näette?

Eleonoora: Syysmetsähän siinä näkyy ja kaunis valo valaisee tuota yksinäistä sientä ja sen ympäristöä.

Korkein ja henkimaailma: Juuri rakas lapsemme, onko se sieni enää yksinäinen? Ei se olekaan vaikka voisi luulla, jos ei näkisi tuota valoa ja sitä miten se muuttaa kaiken. Jos ei näkisi tuota valoa ja energiaspiraalia, jos ei näkisi miten koko ympäristö muuttuu, kun siihen tulee valo mukaan. Sitä kuin näkee kaiken ”eri valossa”, niin kuin sielläkin sanotte.

Tuo sieni suorastaan kylpee valossa ja se on hyvin elinvoimainen ja nostaa itseään valoa kohti ja koko sen ympäristö saa valoa. Ja suuri valoenergiaspiraali kulkee kohti korkeuksia, sellainen yhteys kasvaa ja kehittyy elämien myötä, kokemusten myötä, oppien myötä. Kaikella on tarkoituksensa rakas lapsemme, ihan kaikella on.

Kun löydät oman valosi ja voimasi, kaikki muuttuu. Mutta se ei tarkoita sitä, että olisit parempi kuin toinen, eikä myöskään että olisit huonompi kuin toinen. Valo muuttaa sinua, kun otat sen vastaan. Se valaisee sisimpäsi ja sinun kauttasi valo voi ohjautua ympäristöösi, läheisiin ihmisiin, ja kaikkiin joita kohtaat.

Sinä olet meille arvokas ja tärkeä, kun levität sitä valoa myös muille, mutta ensin sinun tulee löytää se valo itsestäsi. Silloin et tunne olevasi yksinäinen, vaikka välillä oletkin yksin. Et tunne olevasi hylätty, vaikka sitä tunnetta joudut kokemaan. Sillä rakkaus ei katoa, valo ei katoa, vaikka pilviä tulee auringon eteen, vaikka tulee vuodenaika, jolloin hämäriä päivä on enemmän kuin valoisia päiviä. Sisimpäsi valo ei katoa, ellet itse valitse niin.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Äiti Teresan viestit alkavat

Pienen lapsen yhteys on auki

Elämäsi on ihmeitä täynnä