Olet energiaa 1

 

                                                                KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

Kaksipäinen Joutsen osa 71: 14.10.23, Olet  energiaa 1

” Rakas lapsemme siellä maan tasolla. Tässä jälleen tapaamme, olemme kuin yhteydessä toisiimme ja voimme tuntea yhteyden, sen hopealangan kautta, jolla yhteytemme sinuun on.

Se on sieluyhteys meidän välillämme, sellainen vahva side, näkymätön side, rakastava ja huolehtiva side. Se on vahva ”lanka”, ei se katkea ennen kuin siirryt tälle puolelle. Silloin se katkeaa, koska et enää tarvitse sitä. Mutta kun olet siellä, se yhteys luodaan tämän kautta.

Joskus voi olla vaikeaa olla siellä ja haluaisit niin tulla jo tälle puolelle, kun raskaat energiat siellä ahdistavat, väsyttävät ja tunnet olevasi kuin hukassa. Haluaisit niin, että tulee joku, joka pelastaa sinut ja sinä vain olisit siinä pelastettavana.

Mutta et voi tulla tälle puolelle ennen kuin sinun aikasi on. Et voi vain olla ja odottaa, koska sinun oma osuutesi on yhtä tärkeä kuin hänen, joka sinut voi pelastaa. Sinun tehtäväsi siellä ovat hyvin tärkeitä, niin tärkeitä, että halusit sinne raskaisiin olosuhteisiin, kuin viidakkoon, sellaiseen sekamelskaan, jossa nyt olettekin siellä maan tasolla. Ja yksi tehtävistäsi voikin olla se, että pelastat itse itsesi. Niin, oletko ajatellut sitä vaihtoehtoa?

Tiedäthän rakas lapsemme, että olet energiaa, puhdasta energiaa olet. Ja sen energian tulisi virrata, vapaammin virrata, kuin se ehkä siellä nyt virtaa ja siitä haluamme kertoa sinulle lisää. Olethan huomannut Eleonoora, miten tunnet olosi välillä kuin jäykäksi ja käperrytkin silloin itseesi, olosi on nuutunut?

Eleonoora: Kyllä olen huomannut sen raskauden välillä. Että on kuin vaikea hengittää, keho ei tottele, se on kankea ja askelkin on kankea. Mutta kun menen luonnon helmaan, se jotenkin saa energiat paremmin virtaamaan ja hengityskin kulkee paremmin, oloni kevenee. Voisitteko avata tätä, kun tuntuu, että monet kokevat samoin.

 

Korkein ja henkimaailma: Tämä on hyvin yleistä, kun energiat ympärilläni ovat raskaita. Ihmisten välitkin kuin kiristyvät ja sanat sinkoilevat. Kehonne kerää raskautta itseensä. Ja tuntuu, että tekee mieli vain syödä ja nukkua, sellaiselta nyt näkyy monen elämä. Mutta ei kaikilla.

Osa teistä kukoistaa ja askeleenne on kepeä. Mutta kuljette siellä kuin jaksoissa, joista olemme kertoneetkin, että välillä on raskaampaa ja välillä on keveämpää. Mutta nyt näemme monella raskaampaa oloa.

 

Katsohan rakas lapsemme tuota puroa. Vesi virtaa siinä eteenpäin iloisesti. Kuljettaa vettä, joka on kuin energiaa, puhdistavaa ja ravitsevaa energiaa. Se ei pienistä vastuksista välitä, se jatkaa matkaansa ja kaikki on hyvin. Miten sinun energiasi virtaa rakas lukijamme? Jatkaako se matkaansa kevyenä vai jääkö se välillä kuin jumiin ja pysähtelee?

 

Haluamme taas symbolein osoittaa sinulle, miten energiatukoksia voi tulla.

Joku voi kuin heittää tuohon puroon jotain sellaista, joka ei sinne kuulu. Joku voi rakentaa sinne kuin esteitä energian virtaamista jarruttamaan. Ja se voi myös saastua, tuo vesi, jonka pitäisi olla puhdasta, raikasta ja energisoivaa.

Ja se joku voit olla sinä itse tai se toinen, joka sitä vaikeuttaa, tuota virtaamista. Ja voitko sinä estää tuota toista. Et aina voi, mutta voitko itse tehdä tälle asialle jotain, rakas lapsemme?

Kun tukkoja tulee, miten silloin toimit. Miten sinä hoidat itseäsi, sitä välinettä, jota siellä maan tasolla tarvitset. Tiedäthän, rakas lapsemme, miten paljon voit tehdä itse, vaikka niin usein tuntuu, että siellä sanotte, mutta kun tuo toinen ja mutta kun tuo ympäristö tai mutta kun tuo olosuhde vain oli sellainen.

Miten paljon voitkaan itse vaikuttaa, juuri sinä voit vaikuttaa siihen, että energiasi kulkisi ja virtaisi ja että se pysyisi raikkaana ja puhtaana. Että se pysyisi rakastavana ja valoisana, ei tunkkaisena, ei likaisena, ei pysäyttäisi sinua, vaan helpottaisi kulkuasi.

Sillä, kaikki mitä teet, sanot, ajattelet, kaikella sillä on iso merkitys sekä sinun että sen toisen, ympäristön ja olosuhteiden terveyteen, hyvinvointiin ja elämään siellä maan tasolla. Että energianne virtaisi puhtaana, raikkaana, elinvoimaisena ja keveämpänä. Teethän sinäkin oman osasi siitä kiittäen ja rakastaen kaikkea mikä on. Sinussa on ja ympäristössäsi on. ”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha