Olet energiaa 2, Kiven energian virtausta sinulle

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN



Kaksipäinen Joutsen osa 72: 20.10.23, Olet energiaa 2, Kiven energian virtausta sinulle

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme, ihan lähelläsi olemme. Ja kun hiljennyt voit kuulla meitä, voit kuulla ne asiat, jotka ovat sinulle tarkoitettu, tarkoitettu luettavaksi ja sydämessäsi pohdittaviksi. Että ymmärtäisit aina enemmän ja kuin näkisit sellaistakin, mitä tavallisilla silmillä et näe. Siinä sinua autamme ja tuemme, rakas lapsemme.

Olet taas tuonut hienon kuvan, kuin yhdessä tarkasteltavaksemme, eikö niin Eleonoora?

 

Eleonoora: Kyllä minä taas kuvasin ja kuuntelin ohjeitanne korkein ja henkimaailma. Niin paljon aina minulle kerrotte metsälenkeilläni, niin paljon näytätte, että tuo ja tuo, ota niistä kuva, niin kerromme lisää. Ja tänään pyydän teitä kertomaan tästä kuvasta.


Korkein ja henkimaailma: Niin, rakas lapsemme, mitä siinä kuvassa näet? Näetkö siinä, miten energiat virtaavat ja kuin koko kuva on täynnä tarinoita, niin paljon kerrottavaa. Vai näetkö kiven, siinä maata vasten, siinä se on, ei paljoa muuta?

Niin, useimmat teistä, niin kuin sinäkin Eleonoora, näette siinä kiven, ihan tavallisen näköisen, vaikka kookkaan kiven metsässä. Mutta niin kuin arvaatkin, hyvä lukijamme ja Eleonoora, miten paljon siinä on muutakin.

Tuo kivi on osa suurempaa kokonaisuutta, vaikka se tuossa yksin näyttääkin nyt olevan, paljon suurempaa kokonaisuutta se edustaa. Ja sen reunoille on jäänyt kuin sellaisia ulokkeita ja painaumia. Ja ne kertovat, että kyseessä on vanha kiven lohkare. Se on saanut jo osaksi pintaansa sammalta, ohutta suojaa on saanut. Se seisoo siinä jykevästi paikoillaan. Rauhallisena ja antaen istuinsijaa ja levähtämissijaa muille. Välillä metsän eläimille, välillä puiden lehdille ja neulasille, välillä ihmisille. Se kuin kutsuu sinua istahtamaan tuolle kivelle ja kuuntelemaan tarinoita, jotka ovat kuin siihen kirjoitettuna.

Sen eri reunoille on kuin kirjoitettuna paljon asioita, tapahtumia ja niistä on siinä kivenlohkareessa muistoja; viiruja, erilaisia sammalkasveja, eri värejä, kuvioita. Se on täynnä energiaa, jota virtaa tuosta kivestä. Virtaa maahan ja maasta virtaa siihen. Virtaa ilmasta ja virtaa siitä ilmaan. Ja virtaa sinuun, kun kosket tuota kiveä tai mitä tahansa kiveä. Haluatko kuulla niitä rakas lukijamme. Voimme kertoa osan niistä sinullekin.

 

Kiven kertomaa: ”Olen energiaa niin kuin sinäkin hyvä lukijamme, olen täynnä energiaa ja energianvirtausta. Et ehkä näe sitä, mutta kun luet tätä ja katsot minua, minä lähetän sinullekin energiaani. Otathan sitä vastaan?

Lähetän sinulle vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista energiaa, sellaista rakkausenergiaa, jota minusta löydätkin, kun katsot tarkemmin. Sellaista lempeää energiaa, myötätuntoista energiaa. Sillä näen, että sisälläsi kannat turhia murheita, kuin murehdit jo etukäteen, että, jos vaikka sattuisi käymään noin ja näin. Ihan turhaan usein murehdit, vaikka ei ole mitään syytäkään.

Ja siksi lähetän sinulle myötätuntoista rakkausenergiaa. Katso tuota vaaleanpunaista kohtaa minussa, katso sitä ja ota vastaan. Minä ojennan sinulle lämpöä ja ojennan sinulle hellyyttäni. Ethän torju sitä, vaan ota vastaan.

Me metsän kivet usein kuin huokaisemme, kun niin moni kulkee ohi, mutta arvaatko rakas lukija, ketkä eivät kuljekaan ohi, vaan usein istahtavat tasanteelleni, kiipeilevät ja pomppivat ja silloin minullakin on hauskaa.

Niin, tietenkin lapsoset niin usein tekevät ja eläimet tekevät. Lapset haluavat kokeilla ja tutkia, lapset aistivat energiani ja tulevat tutkimaan. He leikkivät ympärilläni, rakentavat pieniä taideteoksia päälleni. Minä niin rakastan heitä, niin kuin sinuakin rakastan, lukijani.

Heitä siis mielestäsi turhat murheet, anna niiden mennä. Ota vastaan lempeys ja leikkimielisyys ja istahda kivelle, istahda ja anna sen kertoa tarinaansa sinulle.”

 

Korkein ja henkimaailma: Niin rakas lapsemme, niin metsässä, niin kodissasi, niin sisälläsi on paljon mahdollisuuksia katsoa monesta kulmasta asioita, on niin paljon mahdollisuuksia käyttää energiaasi. Sinustakin virtaa energiaa muille ja muista virtaa energiaa sinuun. Sitä halusimme tällä kertaa tämän kiven avulla avata, että miten kaikki olette energiaa. Annathan energiasi virrata, niin että et unohda leikkimielisyyttäsi, luovuuttasi, valoasi ja iloasi.

Sillä voit tuoda niin paljon sitä vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää rakkausenergiaa ympäristöösi, sisimpääsi, toisille ihmisille, eläimille, kasveille, kiville, maalle – ihan kaikkialle. Se onnen tunne siellä sisimmässäsi, kun sitä jaat ja otat vastaan, se on kuin valtavan lämmin ja laajeneva iso pallo, joka leviää kaikkialle.

Tämä kivi kertoi tällä kertaa tämän tarinan, mutta siinä on vielä monia, monia, muita tarinoita, joita se voi kertoa juuri sinulle lukijamme, kun hiljennyt ja otat vastaan. Kiitä ja jaa kiven tarinaa ympäristöösi, läheisillesi ja kaikille, jotka sitä tarvitsevat.

Ja kun seuraavan kerran näet ison tai pienen kiven / kivenlohkareen, niin ethän ohita sitä, vaan pysähdy kuuntelemaan ja ottamaan vastaan se tarina, joka on juuri sinulle tarkoitettu siihen tilanteeseesi, jossa silloin olet ja elät. Ja jos kivi on pieni, niin, että se mahtuu taskuusi, pyydä, että saat ottaa sen mukaasi. Puhdista se ja puhdista kätesi, siunaa kivi ja kiitä sitä. Niin siitä virtaa sinuun energiaa, joka hoitaa sinua, lempeydellään ja valollaan hoitaa sinua lukijamme. Ja siitä syntyy teidän välillänne energiayhteys. Rakkausyhteys, rakas lapsemme.

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha