Olet energiaa 3, Evoluutio

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN



Kaksipäinen Joutsen osa 73: 28.10.23, Olet energiaa 3, Evoluutio

”Rakas lapsemme siellä, lukijamme, tässä olemme, vierelläsi olemme. Kiedomme sinut kuin lämpöiseen huopaan ja silitämme selkääsi. Tunnethan sen, rakas lapsemme?

Sinä olet energiaa, kaikki sillä puolella ja kaikki tällä puolella, kaikki olemme energiaa. Ja meillä on nyt energiayhteys sinuun, rakas lukijamme. Siksi olemme kuin yhtä, vaikka et meitä näekään maallisilla silmilläsi. Mutta voit tuntea sen yhteyden, kun hiljennyt ottamaan vastaan. Kun yhdistät kuin piuhan sisimpääsi ja otat vastaan.

Olet taas tuonut meille tutkittavaksi seuraava teemaa, Eleonoora

Eleonoora: Niin hyvä korkein ja henkimaailma. Toivoisin, että voisimme keskustella tuosta kuvasta, jonka metsälenkilläni otin jokin aika sitten. Se tuntui sellaiselta, että siitä on hyvä meidän kaikkien kuulla. Ja käyttää sydämessämme.

 


Korkein ja henkimaailma: Niin, me ohjasimme sinua ottamaan kuvan, jonka kautta voisimme jatkaa energia- teemaa. Ja tämä kuva voi olla kuin johdattajana siihen. Auttaa teitä paremmin ymmärtämään, mitä tarkoitamme.

Hyvä lukijamme, mitä näet kuvassa, mitä se sinulle kertoo. Onko se sellainen kuva tai sellainen, että sen helposti ohitat, kun luonnossa kuljet; vanha puu, laho puu, kohta varmaan kaatuu. Mutta ei ehkä muuta. Mutta jos olet jo tietoisempi, kuin ymmärrät paremmin, voit nähdä siinä muutakin.

Niin, tuo puu, joka on maallisilla silmillä laho, niin se on elänyt pitkään ja nähnyt paljon, sen elämänkaari on ollut rikas ja se on antanut niin monelle muulle eliölle, monelle muulle ”keholle” elämää, ruokkinut, antavat turvaa, kodin on antanut ja yhä se tekee niin.

Ja vaikka se kaatuu jossain vaiheessa, niin se jatkaa energiana, sen antajana muille ja se elää. Rakas lapsemme, se elää, vaikka sen olomuoto voi muuttua. Sen juuret ovat syvällä maan sisällä ja sitäkin kautta se on yhteydessä niin moneen paikkaan, energia kulkee moneen suuntaan. Ymmärrätkin jo, alat kuin nähdä isommassa kokonaisuudessa myös tämän puun elämää, sellaista evoluutiota alat nähdä.

Ja se evoluutio on myös sinussa rakas lapsemme. Energia jatkaa kulkuaan sinussa, ei se häviä. Ei se häviä, vaikka välillä voit joutua kuin makaamaan, kun jokin sairaus tai vamma ”kaataa”, pysäyttää sinut.

Ja rakas lapsemme, kun katsot vielä tuota kuvaa, niin tuon vanhemman puun ympärillä on monia uusia puita. Kasvamassa on, ja jos katsoisit ja näkisit maan sisään, voisit ihmetellä, miten paljon yhteyksiä siellä kulkee. Yhteyksiä vanhojen ja uusien välillä, yhteyksiä myös sellaisten asioiden välillä, joita ette voi nähdä, ettekä kuvata. Sillä energiaa on joka puolella ja yhteyksiä.

Ja kun mietit vaikka omaa perhettäsi tai työyhteisöäsi tai mitä tahansa ryhmää, niin miten paljon sielläkin on näitä yhteyksiä. Joku on vanhempi kehoiältään, joku nuori kehoiältään, mutta miten paljon jaatte koko ajan toisillenne energiaa. Ja se energia voi olla monenlaista. Se voi olla kannustavaa ja rakastavaa tai se voi olla tukahduttavaa ja pelottavaa, vallan energiaa se voi olla. Ja voit tuntea ja tunnetkin, miten se yhteys kulkee jonkun kanssa kuin olisitte yhtä ja toisen kanssa kuin olisitte pahimmat ”vihamiehet”.

Mutta kaikella on tarkoituksensa ja sinä valitset, millaista energiaa sinä jaat ympäristöösi ja millaista energiaa otat vastaan. Sillä jokainen lähettää koko ajan energiaa ympärilleen.

Annatko ravintoa viereiselle puulle tai sen taimelle, vai laitatko kuin hanan kiinni. Tuetko ja ruokitko, vai miten toimit. Ja kun joku haluaa ruokkia sinua, otatko vastaan, kiität ja otat vastaan ja lähetät rakkausenergiaa eteenpäin. Vai torjutko ja sanot: Minä kyllä jaksan yksin, minä kyllä pärjään yksin.  En tarvitse ketään. Minä osaan jo kaiken, sinä olet väärässä ja minä oikeassa.

Ja evoluutio teissä jatkaa kulkuaan. Sille tielle varastoituu erilaista energiaa teihin jokaiseen. Ja kun alatte ymmärtää kokonaisuutta, voitte paremmin ohittaa sellaisen energian, joka ei auta teitä kehittymään, vaan taannuttaa teitä. Voitte antaa sen rakkaudella ohittaa antimenne. Mutta silti ymmärtäen, miksi tuo energia teidän piti kokea. Ja silloin kehitytte, kasvatte ja voitte jatkaa taas uuteen. Jättää taaksenne jotain, mitä ette enää tarvitse ja löytää uusi siemen, josta voi kasvaa uusi puu.”

 

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha