Leikkihetki lumessa

 

                                                                KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 76: 17.11.23, Leikkihetki lumessa

”Rakas lapsemme, tässä jälleen olemme yhdessä, sinun kanssasi olemme juuri nyt. Ja pidämme käsistäsi kiinni kuin piirileikin kanssasi aloittaisimme. Sillä tänään haluamme kertoa leikkimisestä, leikistä ja ilosta, lasten lailla hauskanpidosta. Niin juuri, haluamme iloita ja saada sinut hymyilemään kanssamme. Haluamme nähdä, että löytäisit ilon sisältäsi, sellaisen aidon ilon, että näkisit, miten paljon hauskaa on maailmassanne.

Niin moni tuntee pelkoa, tuntee väsymystä ja ahdistusta, tuntee kuin taakkaa sisällään ja selässään. Mutta siellä on myös iloa, ei vain raskautta, kun katsot eri tavalla, katsot eri kulmasta. Siitä haluamme nyt sinulle kertoa. Pyysimme Eleonoora sinua valitsemaan kuvakokoelmastasi pari kuvaa ja kuin ihmettelitkin, että nämäkö? Juuri ne rakas Eleonoora, juuri ne ovat nyt sopivia tähän viestiimme teille lukijamme.

Eleonoora: Niin, minä odotin, että mikähän aihe meillä tänään onkaan ja menin hakemaan valokuvia ja nämä te halusitte valita hyvä korkein ja henkimaailma. Voitteko nyt meitä opastaa. Kiitän.

Korkein ja henkimaailma: Tämä ensimmäinen kuva, mitä te siinä näette rakkaat lapsemme siellä maan tasolla. Mitä se teille kertoo? Kertooko se siitä, että talvinen sää on alkanut varhain vai kertooko se teille jotain muuta. Siitä haluamme nyt jatkaa.

Halusimme luoda teille sinne jotain uutta, uudenlaista. Sellaista kuin lumileikkiä ja kääntää kuin asiat nurinpäin. Haluamme tällä osoittaa sitä, miten niin monesti näette asiat tietyllä tavalla, tietyssä järjestyksessä ja tietystä kulmasta. Oikeastaan voisimme sanoa, että käytätte luovaa taitoanne ja voimaanne rajoitetusti. Tällä kuvalla haluamme hieman avata sitä lisää.

Ajattelette, että kun tapahtuu jotain niin sitten voi tapahtua taas jotain, mutta ei toisinpäin. Että ensin lehdet varisevat puista ja sitten lumi peittää ne. Mutta voikin tapahtua toisinpäin. Ja voi tapahtua paljon monimutkaisemmin tai luovemmin, monella tasolla voi tapahtua toisin. Voitte luoda elämäänne myös paljon luovemmin, paljon kuin eri näkökulmasta. Ottaa ”leikkiä” mukaan.

Te aikuiset voitte oppia lapsen lailla, niin ajattelemaan, niin puhumaan kuin tekemään. Että ette niin paljon rajoittaisi sitä kaikkea kaunista, mitä sisällenne on. Että en voi sanoa, jos vaikka minusta ajatellaan vaikka mitä, jos minua pidetään kuin ”tyhmänä”. En voi sanoa, että pidän, että rakastan, että haluan halata, vaikka voin sitä mielessäni miettiä niin. Miksi et voi rakas lapsemme?

Katsopa tuota seuraavaa kuvaa. Katso miten kauniin sanoman tuo lumihahmo haluaa sinulle sanoa, miten sinä tulkitset sitä. Yhdelle se voi sanoa, että onpa satanut paljon lunta, mutta jollekin toiselle se voi sanoa: lähetän sinulle sydämen, koska rakastan sinua! Tai tuletko leikkimään kanssasi näiden lehtien lailla, joita on ympärilläni, tuletko hassuttelemaan kanssani, pidän sinusta paljon, tule mukaan!



Miten kaunista metsässä onkaan, miten puhdasta, miten paljon valoa, keveyttä ja iloa. Sitä on myös sisälläsi. Sinun sisälläsi on.

Maan tasolla on myös paljon pimeyttä ja pelkoa. Ja sitäkin tarvitaan, että oppisit näkemään myös sen puolen. Mutta se ei ole kaikki, se ei ole sitä pelkästään, vaan on paljon muutakin. Sinä voit katsoa ja ottaa elämääsi pelkästään pimeyden, jos niin valitset. Ja sinä voit ottaa elämääsi pelkän valon, jos niin valitset. Mutta muistathan, että molemmat opettavat sinua ja ohjaavat löytämään enemmän sitä, mitä haluat luoda. Sitä löytämään, mitä siellä sisälläsi olet.

Muistathan siis pimeyden keskelläkin valita myös valon, ilon ja rakkauden. Puhtauden ja keveyden, huumorin ja leikin, lapsen lailla leikin, avoimuuden ja luonnollisuuden. Muistathan heittäytyä välillä leikkimään lumella, nauramaan ja hulluttelemaan. Se puhdistaa sinua, raikastaa ja tuulettaa. Se kuin lakaisee sitä mustaa pois, jota on kertynyt kehoosi, sinne sisälle. Auttaa sinua uudistumaan.

Ja vähitellen huomaat, että hymy ilmestyy kasvoillesi ja silmäsi alkavat loistaa. Ja muutkin huomaavat sen ja se tarttuu heihinkin. Ota luovuus ja leikki elämääsi rakas lapsemme.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha