Olet energiaa 4, Sytytä energia sisälläsi

 

                                                                KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 74: 3.11.23: Olet energiaa 4, Sytytä energia sisälläsi

”Rakas lapsemme, tässä olemme, lähelläsi olemme ja pidämme sinua kädestä kiinni. Haluamme sinua taas ohjata eteenpäin, ohjata ymmärtämään paremmin häntä, joka olet, siellä sisälläsi olet. Olet energiaa ja sillä energialla voit tehdä sitä, mitä valitset sillä tehtävän.

Haluatko avata sisäistä energiaasi, ottaa sen rakkaudella vastaan ja jakaa sitä myös muille, kuin säteillä ympäristöösi. Vai haluatko mieluummin piilottaa ja kätkeä, kuin laittaa peiton alle. Se on sinun valintasi rakas lapsemme. Ja sitä varten pyysimme Eleonoora, sinua hakemaan taas valokuvia, jotka auttavat teitä lukijamme ymmärtämään mitä tänään haluamme teille kertoa.

 

Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma. Niin moni tänä aikana haluaa sytyttää valon ja lämmöllä muistaa heitä, jotka ovat jo sillä puolella. Ja kuin vastaanottaa heidän viestejänsä ja kertoa heille, miten paljon heitä rakastamme.

 

Korkein ja henkimaailma: Rakas lapsemme, näemme kyllä sen. Näemme kaipauksen ja näemme ikävän ja suruakin näemme. Ja näemme sen, että moni kuin kysyy, miksi minun luotani lähdit eikä oikein ymmärrystä siihen tunne saavansa.

Mutta rakas lapsemme, kaikki te vaihdatte olomuotoa, ei kehonne jatka ikuisesti, mutta sielunne ja energianne jatkaa, se energia jatkaa, mitä sisällänne olette. Ja kuin kasvaa ja kehittyy elämä elämältä ja jatkaa tälläkin puolella kehittymistään. Se ei kuole, ei se hylkää, ei katoa. Se RAKKAUS ON. Se on sinussa ja hänessä, joka tällä puolen on ja teidän välillänne kulkee se valosilta, jossa rakkaus asuu. Se ei kuole.

Katsohan lapsemme tuota ensimmäistä kuvaa suolalampusta. Sellainen voi hyvä lukijamme sinunkin kotonasi olla. Se säteilee energiaa ja hoitaa sinua. Auttaa sinua voimaan paremmin. Se on sen tehtävä.

Siinä on erilaisia kohoumia ja syvänteitä, sen pinta on rosoinen ja elävä. Kun sytytät siihen valon, sen lämmin valo hoitaa sinua lisää niin kuin tuo lamppu, joka on kuvassa.


Mutta tuossa toisessa kuvassa, kun salamavalo paljastaa sen sisustan, siinä näkyykin kuin hahmo. Kuin joku eläin olisi sieltä esille työntymässä. Ja joku voi nähdä siinä kuin karhun ja joku toinen jonkun muun hahmon. Ja se hahmo kertoo sinulle siitä, että lampun sisälle syntyy elämää, sellaista, mitä paljailla silmillä ei näe. Sama kuva, sama lamppu. 

 


 

Kuvan sanoma muuttuu, se herää henkiin, se elää.

Niin tapahtuu sinunkin sisälläsi, siellä oleva energia, se voi tehdä ihmeitä, auttaa sinua näkemään sellaista, mitä et muutoin näkisi. Auttaa sinua ottamaan vastaan energiaa myös häneltä, joka on tällä puolen. Opit tuntemaan hänet lämpimänä läikähdyksenä sisälläsi, kevyenä kosketuksena poskellasi ja onnen tunteena, rakkausaaltona. Että kaikki on hyvin. Energia ei katoa ja sinä voit tuntea sen.

Se mitä sisälläsi tapahtuu, sitä on vaikea toiselle selittää ja kertoa, mutta sinä kyllä tiedät, kun sen koet ja tunnet. Ja sitten pikku hiljaa opit kuin näkemään niillä sisäisillä silmillä pikku viestejä ympärilläsi, sellaisia kuin sanomia, jotka ovat lohduttavia, rakkaita ja valoa täynnä.

Sytytä siis sisäinen energiavalosi. Se voi olla suolalamppu, joka siinä auttaa, se voi olla kynttilä, jonka liekki auttaa, se voi olla musiikki, joka auttaa. Niin paljon voi olla niitä tapoja, joilla sen valosillan rakennat itseesi ja häneen, jota haluat muistaa.

Ja rakas lapsemme, ihan kaikkia muistetaan tältä puolelta, ihan jokaista. Ketään ei jätettä yksin, ei ilman muistamista. Jokaista rakastetaan ja jokaista halataan. Juuri nyt sinua halaamme rakas lapsemme. Ota halauksemme vastaan, sillä olet niin rakas meille. Sytytä rakas lapsemme se energia, joka olet, siellä sisälläsi olet ja anna sen loistaa. ”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha