Rakkausmerkkejä sinulle

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN



Kaksipäinen Joutsen osa 77: 24.11.23, Rakkausmerkkejä sinulle

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme kanssasi, vierelläsi olemme, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Siellä pohdittavana, kiitos siitä.

Näemme sellaisen kiireisen hyörinän siellä, sellaisen kuin muurahaispesään olisi tökätty. Hätääntynyttäkin energiaa näemme ja kuulemme. Ja kuitenkin lähestytte sellaista rauhoittumisen aikaa, sellaista aikaa, että hiljennytte sydämenne äärelle ja otatte vastaan rauhan sinne sisimpäänne.

Tänään haluamme johdattaa teitä siihen, siihen, että laskeutuisitte kuin askel askeleelta rauhoittumaan. Sillä sitä hiljaisuuden nappia ei voi laittaa päälle yks kaks. Ymmärräthän sen rakas lapsemme. Ja kuitenkin niin monesti olemme nähneet, kuinka moni sitä yrittää ja sitten se ei tapahdukaan niin. Kun keho vielä kuin jatkaa niitä kierroksia, se ei pysähdy heti. Ja mieli myllertää ja ajatuksia kulkee solkenaan siellä mielessä, niin se vauhti ei heti pysähdykään.

Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma, että meitä muistutatte tästä. Minä mietinkin, että mikä aihe olisi nyt hyvä, mutta niin kuin usein, ei minun sitä tarvitse miettiä, te osaatte juuri siihen oikeaan aiheeseen meitä johdattaa. Ja niin kuin olette minulle sanoneet: Ei sinun Eleonoora tarvitse valmistaa aiheita, me kyllä huolehdimme siitä. Otat vain vastaan ja kirjoitat. Ja niin minä hiljennyin ottamaan vastaan ja sieltä kuvavalikoimastani pyysitte ottamaan tämän kuvan tähän blogiin.



Korkein ja henkimaailma: Niin pyysimme ja kun katsot hyvä lukijamme, mitä kuvassa näet? Näetkö kiireisen hyörinän ja mielen myllerryksen.

Ei siinä sellaista näy. Vaan luonto on rauhoittunut, se on puhdistunut ja kuin laskeutuu rauhoittumaan. Lumi ja tuo maisema rauhoittaa myös sinua hyvä lukijamme. Kun vain annat sen tehdä niin. Kun vain maltat laskeutua siihen rauhaan. Kun maltat jättää siihen hetkeen muut asiat mielestäsi.

Eikä se hetki tarvitse olla pitkä, mutta se hetki tarvitsee sen rauhoittumisen. Ja kun sen ajan järjestät itsellesi, otat vastaan, niin se kiire ei jää koko ajaksi kuin päälle sinne mieleen ja kehoon. Sillä ne molemmat tarvitsevat elpyäkseen rauhoittumisen hetkiä. Niin, että maltat päästää irti.

Irti päästäminen on teillä niin monella sellainen opin paikka siellä maan tasolla. Jos haluatte koko ajan pitää kymmeniä lankoja käsissänne ja vetää niitä yhtä aikaa eri suuntiin, niin millä te sen teette. Sitä kuitenkin niin paljon näemme. Ja silloin lankoja katkeaa ja menee solmuun ja sotkeutuu toisiinsa. Ja siihen selvittelyynkin menee aikaa. Sen selvittelyyn, kun kiireessä tulee sotkuja.

Ja kun katsot tuota kuvaa, niin huomaat, että sielläkin on paljon puita, pienempiä ja isompia, niin kuin elämässäsikin on. On erilaisia puita, on erilaisia kuin lankoja. Mutta silti tuossa kuvassa on rauha, mielen rauha. Ja sinä voit saavuttaa kyllä sen, vaikka useita asioita onkin järjesteltävänä ja hoidettavana.

Pienetkin hetket, jolloin annatte mielen rauhoittua, ajatusten rauhoittua ja kehonne rauhoittua, ne päästävät irti ja tuovat rauhan. Ne antavat asioiden kuin järjestyä uudelleen. Ja silloin voi syntyä uusia ja selkeämpiä ajatuksia, kun ne ovat edes hetken saaneet rauhan.

Ja me näemme monen jo ajattelevan, että helppoahan se on sanoa ja ohjata, mutta kun minun pitää tehdä tämä ja tuo ja tuo ja tämä, ei minulla ole aikaa.

Rakas lapsemme, niin se on, jos valitset niin ja se vaan kiihtyy, kun valitset niin. Kaikki kyllä järjestyy. Kaikki. Ja paremmin järjestyy, kun otat sen lepohetken ja jatkat taas. Ja kun näemme heitä, jotka näin tekevät, olemme iloisia ja kiitämme. Ja niin monet henget tältä puolelta kiittävät läheisiään, kun he rauhoittuvat.

Henget näkevät isomman kuvan tuosta tilanteesta, mutta eivät voi valita teidän puolestanne. Mutta he voivat lähettää pieniä vinkkejä, voivat kuin tönäistä, niin että astiat saattavat tippua tai jokin valo syttyä palamaan itsestään.

Oletko huomannut näitä merkkejä? Jos olet, niin ymmärrät mitä tarkoitamme. Ne ovat sinun parhaaksesi. Ja kun niitä tulee, muistathan silloin tämän opastuksemme. Ne ovat sinun parhaaksesi. Sillä olet meille hyvin rakas ja sinulla on iso joukko auttajia tällä puolella. Kaikki he haluavat näitä merkkejä lähettää juuri sinun parhaaksesi. Koska ne ovat rakkausmerkkejä sinulle. ”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha