Sinulle isä ja sinulle lapsi

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 75: 10.11.23, Sinulle isä ja sinulle lapsi

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä missä nyt oletkin, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Siinä olemme vierelläsi ja lähelläsi, et ole yksin. Mitä Eleonoora toivot, että tänään voisimme teitä kaikkia siellä auttaa ymmärtämään paremmin? 

Eleonoora: Kiitos, että meitä opastatte ja kun olemme isänpäivän kynnyksellä, voisi olla hyvä, että kertoisitte siitä meille. Siitä kertoisitte ja meitä opastaisitte, mitä se isä tarkoittaa, se että on isä ja on lapsi.

Korkein ja henkimaailma: Se onkin mielenkiintoinen asia ja sellainen hyvin monipuolinen asia. Ei ehkä kaikkea sitä, mitä te siellä maan tasolla pohditte tähän aikaan. Haluamme siitä teille kertoa lisää.

Monet kutsuvat myös meitä tällä puolella olevia isäksi tai häntä, joka on kaikkein korkein ja kaikkein pyhin. Kiitämme siitä, että niin teette. Sillä se auttaa teitä polullanne, kuin johdattaa takaisin kotiin, kun sen aika on, johdattaa isän kotiin, niin kuin te sanotte.

Sinä Eleonoora olet taas kaivanut esille valokuvia ja niiden kautta mielellämme johdatamme teitä kaikkia ymmärtämään asioita kuin eri tasoilta ja eri perspektiivistä.

Eleonoora: Niin löysin tämän kiven rantaviivalta jo kauan sitten. Se vain veti puoleensa. Ihan tavallisen näköinen kivi, mutta eipä sitten ollutkaan. Siitä tulikin minulle parantumisen kivi, hyvin rakas kivi.

Korkein ja henkimaailma: Niin, sinulle kuin näytettiin ja haluttiin kertoa, miten kaikkeen liittyy kaikki. Ja se, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Nyt jo ymmärrät sitä paremmin. Sitäkin, että kun sinulle halutaan näyttää, niin se mitä ensin luulet löytäväsi, ei sitä olekaan. Onkin paljon enemmän, paljon, paljon, enemmän se onkin. Onkin toisenlaista, todella arvokasta on.

Ja niin tästä kivestä tuli Eleonoora sinulle parantumisen kivi ja hän, joka sinua sen avulla paransi, olikin maallinen isäsi. Hän, joka oli jo silloin tällä puolella ja auttaa sinua edelleen, nytkin vierelläsi on, kun tätä kirjoitat.

Hän muutti sinua siellä maan päällä, auttoi kasvamaan, vaikka et olisi sellaista polkua hänen kanssaan aina halunnutkaan kulkea. Mutta nyt ymmärrät paremmin, tietoisuutesi on lisääntynyt, laajentunut. Ja olet oppinut kiittämään niistä haavoista, joita isäsi kanssa koit.

Ja olet saanut häneltä viestejä, jotka ovat lisää auttaneet sinua siellä, vaikka hän ei enää olekaan kehomuodossa kanssasi. Ja näemme, miten paljon olet hänen kanssaan yhteydessä. Hän auttaa sinun kauttasi myös heitä, jotka ovat maallisesta perheestäsi vielä maan tasolla. Hän parantaa myös heitä. Ja aina kun otat tuon kiven esille ja käännät sen toisen puolen, niin tiedät, miten paljon viisautta isäsi onkin sinulle opettanut.


Ja hyvä lukijamme, kun sinäkin katsot tuota samaa kiveä, siltä toiselta puolelta katsot, niin et näekään enää sellaista tavallista kiveä, vaan näet viisaat kasvot, näet ikiaikaisen viisauden kasvot, näet kuin isän korkeuksista, jostain kaukaa näet. Siinä hän on ja auttaa sinuakin ymmärtämään, miten paljon ihmeitä maailmanne on täynnä.

Ja tämän Eleonooran tarinan kautta sinäkin rakas lapsemme voit katsoa maailmaa eri silmin, eri taajuudelta. Voit katsoa omaa isääsi tai lastasi eri taajuudelta. Voit löytää niihin erilaisen kulman. Sillä sinäkin olet ollut isä jossain elämässäsi, vaikka et nyt olisikaan. Sinäkin olet kerännyt viisautta ja teet niin koko ajan. Sinunkin sisälläsi on paljon sellaista, jota toiset eivät heti näe sinua katsoessaan.

Ja kaikkein tärkeintä on, että sinun sisälläsi asuu hyvin rakastava sielu. Sellainen rakkautta täynnä oleva, viisas ja ymmärtävä, myötätuntoinen valosielu. Hän asuu teissä kaikissa, niin sinun isässäsi, niin sinun lapsessasi, niin sinun isoisässäsi ja lapsenlapsessasi, ja sinussa rakas lapsemme.

Ja vaikka sinä et tässä elämässäsi olisikaan isä, niin sinulla on myös tällä puolella isä. Hän, joka on sieluisäsi. Hän rakastaa sinua pyyteettömästi, rakastaa sinua ja hoitaa sinua, pitää sinua sylissään. Ja jos maallinen isäsi on siirtynyt tälle puolelle, niin hän haluaa lähettää sinulle rakastavia terveisiä juuri nyt. Hän haluaa kertoa sinulle, miten rakas hänelle olet. Ei se yhteys katkea siihen, kun keho kuolee. Ja kuten Eleonooran tarinassa, se yhteys voi vahvistua, se ymmärrys ja se rakkaus voi löytyä kehon kuoleman jälkeen paljon suurempanakin. Se ei katoa, se on, sillä RAKKAUS ON."

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Voit olla yhteydessä Eleonooraan eleonoora.jaspis@gmail.com

ja pyytää henkilökohtaista kanavointia, jos tunnet siihen tarvetta

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha