Joulukalenteri 1, Sielun rauha

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 78: 1.12.23, Joulukalenteri 1, Sielun rauha

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme, energiamme kohtaavat ja tunnet läsnäolomme vierelläsi. Siinä ihan lähelläsi olemme, kun tätä luet ja sydämeesi tallennat sanamme. Juuri sinulle rakas lukijamme.

Tänään haluamme jatkaa laskeutumista sielunne rauhaan, sinne syvälle sisimpääsi. Että voisit kuulla meitä paremmin ja kuulla ne kaikki pienetkin viestimme, mitä haluamme sinulle lähettää sinun parhaaksesi rakas lapsemme.

Tänään voisimme ohjata sinua ihan konkreettisestikin rauhoittumaan, neuvoa, miten voit kuin saada sinne sisimpääsi enemmän valoa ja rauhaa.

Katsohan tuota kuvaa, minkä pyysimme Eleonooran tänään valitsemaan. Mitä näet siinä?



Näetkö ja aistitko metsän hiljaisuuden ja suuren rakkauden, rakkausvalon juuri sinne sinun sisimpääsi. Sen haluamme tänään lähettää sinulle. Otathan sen vastaan, rakas lapsemme.

Kun katsot tuota kuvaa, niin saat yhteyden heihin, jotka tältä puolelta haluavat olla kanssasi jakamassa tuota hetkeä. He voivat olla perhettäsi tai kauempaa kuin tulla. He voivat olla ystäviäsi tai he voivat olla sinulle rakkaita kotieläimiä, jotka ovat tällä puolella. Ja kun pyydät, kun toivot jonkun heistä, niin hän on sillä hetkellä siinä vierelläsi.

Kun katsot tuota kuvaa ja suljet sitten silmäsi ja otat vastaan, niin hän/ he ovat sinun kanssasi. He lähettävät sinulle tuon valoviestin. Huomaathan, miten hieno valosilta kulkee sieltä juuri sinuun, sinne sisimpääsi.

Valkoinen lumi puhdistaa sinua, tasapainottaa sinua. Ja valon säde parantaa sinua. Se auttaa sinua eteenpäin ja kertoo, että toisella puolella kaikki on hyvin.

Taivaan sininen valo puiden lomasta heijastaa sinulle rauhaa. Ja metsän puut auttavat sinua maadoittumaan. Ne seisovat rauhallisina ja turvallisina, ne kuin auttavat sinuakin tuntemaan maan maadoittavan energian jalkojesi alla. Sellaisen luottamuksen haluavat sinulle antaa ja sitä vahvistaa. Että sinunkin elämässäsi niin monet asiat ovat hyvin. Niin monta kiitoksen aihetta on.

Ja jokaisella hengityksellä, jokaisella askeleellasi tänään, ja aina kun tätä luet ja katsot, voit saada noita energioita virtaamaan sisälläsi. Jokaisessa solussasi ja jokaisessa elinjärjestelmässäsi, jokaisessa energiakeskuksessasi. Hengitä näitä energioita rauhallisesti itseesi.

Rauhoittava, maadoittava ja puhdistava energia. Rakastava ja parantava valoenergia. Ne virtaavat sinuun. Ne tuntuvat kehossasi, mielessäsi ja sydämessäsi. Ne kuin muodostavat kehän ympärillesi ja säteilevät näitä energioita kotiisi, työhösi, elämääsi. Rauhoittavilla pyörteillä ne kulkevat sinussa. Kun haluat ja pyydät niin. Solusi ottavat vastaan aina sitä, mitä kehossasi tunnet. Lähetä heille nyt sielusi rauhaa.

Ja voit jakaa näitä energioita eteenpäin heille, jotka haluavat ottaa sitä vastaan. Ja oikeastaan sinun ei tarvitse ajatella edes jakavasi, koska ne säteilevät olemuksestasi muille automaattisesti ja tuovat sellaisen rauhakehän – rauha-auran ympärillesi. Sielusi energia vahvistuu, sellainen rauha ja rakkausenergia. Se ei jää vain sinuun, se säteilee laajalle ja ympärilläsi olevat niin ihmiset kuin eläimetkin vaistoavat sen. Etenkin lapset ja eläimet.

Kiitos, että otit vastaan sanomamme tänään ja kiitos, että saimme jakaa sen sinulle rakas lukijamme.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1