Joulukalenteri 2, Sinua ohjataan

 

                                                                KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen osa 79: 8.12.23, Joulukalenteri 2, Sinua ohjataan

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme kanssasi, yhdessä olemme. Kun otat vastaan ja sydänyhteyteesi tämän viestimme.

Tänään pyydämme teitä luottamaan, luottamaan siihen, että koko ajan olette ohjauksessamme. Olette siinä ja saatte apua. Pyydämme vain sitä, että hiljennytte itsenne äärelle, sillä silloin olemme lähellänne. Kun vain pyydätte.

Se apu ei aina tule juuri siinä muodossa kuin odotatte, mutta apu kyllä tulee. Se vaatii myös teiltä sen, että otatte vastaan. Annatte sille tilan kiireen keskellä. Sillä sellaisen hyörinän ja kuin pyörremyrskyn keskellä voi olla vaikea kuulla ja vaikea ottaa vastaan. Se tarvitsee tilan ja se tarvitsee rauhoittumisen. Ja sen valitsee sitten jokainen, sen järjestää jokainen, joka haluaa.

Ja joskus me kuin pysäytämmekin sen kiireen. Ja sillä on tarkoituksensa sinun parhaaksesi rakas lapsemme. Sillä, että joudutkin pysähtymään, on tarkoituksensa. Silloin sinulla on mahdollisuus kuulla meitä ja kuulla sitä ääntä sisälläsi. Kuulla ohjaustamme. Sillä olet meille hyvin rakas, olet tärkeä ja olet valoa täynnä, kun otat sen valon vastaan sisimmästäsi. Me valaisemme kyllä tietäsi ja näytämme kuin suuntaa sinulle.

Eleonoora: Kiitos korkein. Minuakin ohjasitte metsälenkilläni ja haluaisin jakaa sen lukijoille. Se oli niin ihmeellinen se viestinne. Kuvassa näkyvä kuusipuu on yksi lempimeditaatiopaikoistani. Vien sen juurelle linnuille ruokaa, pyydän siihen siunauksen. Ja niin linnut tulevat.


 

Nojaan kuusen runkoon ja siihen tulee yhteys suurena sinisenä valona henkimaailmaan. Pyydän energiaa kehooni, käsiini ja sydänkeskukseen. Ja sitä virtaa minuun. Ja tuolloin halasin tuota puuta, nojasin otsani siihen ja sitten käänsin selkäni saamaan siitä voimaa ja valoa. Ja kun olin jo poislähdössä, niin huomasin viestinne puun rungossa. Pyydän että ohjaatte meitä tästä. Kiitän.

 


 

Korkein ja henkimaailma: Kiitos, että jaat tämän myös lukijoillemme, kaikille, jotka haluavat ottaa vastaan. Me lähetämme viestejä ja niin kuin sinäkin Eleonoora, huomasit sen, kun käännyit ja katsoit. Silloin näit ja otit vastaan.

Rakas lapsemme tuossa olemme lähettäneet teille kaikille useita viestejä ja nyt kerromme niistä lisää juuri sinulle Eleonoora ja lukijamme. Kun katsot noita hahmoja, joita puun runkoon on jäänyt, mitä näet?

Ne eivät ole mitä tahansa merkkejä, vaan tärkeitä opastuksiamme teille. Siinä haluamme opastaa teitä tuolla kuin jalan jälkenä, että jokainen teistä jättää oman jälkensä, jokainen valitsee, millaisen jäljen jättää. Millaisen haluaa jättää ja millaisen jäljen sitten oikeasti jättää. Sillä kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää ja haluaminen ja sitten tekeminen eivät aina kohtaa. Voit haluta, mutta sitten tekosi voikin olla erilainen. Ymmärräthän rakas lapsemme mitä tarkoitamme tällä.

Kun teet sydämellä, et voi tehdä eri lailla, kun se sanoo. Mutta mielen lepatuksen ohjauksessa voit tehdä eri asioita, kuin sydän sinua ohjaa tekemään. Ja tämä on tärkeä ohje teille nyt sinne näin joulun kynnyksellä. Kun haluatte antaa toisillenne lahjoja ja ottaa vastaan lahjoja. Teettekö sen sydämen ohjauksella. Sitä pyydämme teitä nyt pohtimaan.

Ja toinen viestimme koskee sitä, mitä kuulet sydämelläsi, miten kuulet ja otat vastaan. Henkimaailma lähettää sinulle viestejä kuin puhaltaa ne taikalampustaan sinulle. Ne viestit ovat aina rakkaudellisia, lohduttavia ja parantavia viestejä. Ja me pyydämme, että myös te ihmiset siellä maan päällä lähettäessänne toisillenne viestejä, että te pysähtyisitte sen äärelle, miten te puhutte ja kuuntelette toisianne.

Sydän voi sanoa toista ja suunne toista. Ja tulee niin paljon sellaisia tilanteita, että toinen lähettää viestin sydämellä ja toinen kuulee sen viestin mielellään, joka muuntaa sen toisenlaiseksi ja vastaus voi ihmetyttää sitä lähettäjää tai toisinpäin. Miten sinä puhallat viestejä toisille ja miten otat vastaan rakas lapsemme?

Ja kolmas viestimme koskee pimeyttä ja valoa. Näetkö sinä tuossa kolmannessa hahmossa pimeyden vai valon. Mitä se varjo sinulle kertoo? Voitte nähdä maailmanne nyt hyvin eri lailla. Ja näette sen siten kuin haluatte nähdä. Ja huomaamme miten niin moni näkee kuin pimeyden ensin. Mutta iloksemme näemme valon lisääntyvän myös sinne mieliinne.

Rakas lapsemme tänään kerroimme monesta tärkeästä asiasta ja pääsanomanne on, että teitä ohjataan koko ajan. Valinta on kuitenkin sinun rakas lapsemme. Kun rauhoitut ja hiljennyt, viestimme tulee paremmin sinulle sellaisena kuin se on tarkoitettu. Sillä viestimme ovat aina rakastavia ja valoa täynnä. Ymmärräthän sen rakas lapsemme.”

Kiitos, että otit vastaan sanomamme tänään ja kiitos, että saimme jakaa sen sinulle rakas lukijamme.

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha