Joulukalenteri 3, Enkelienergia

 

                                                                 KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

Kaksipäinen Joutsen 18.12.23, osa 80: Joulukalenteri 3, Enkelienergia

”Rakas lapsemme, tässä olemme jälleen, yhteys on muodostettu, linjoillamme olet, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Olet meidän kanssamme usein muulloinkin, jos niin sallit ja otat vastaan. Me olemme kyllä valmiina ja kiitämme, että yhteys sinuun säilyy rakas lukijamme. Sillä olet meille hyvin rakas, emme sinua unohda, vaikka niin monesti koet niin.

Emme unohda emmekä hylkää, tässä olemme, ihan vierelläsi olemme. Ja me lähetämme sinulle pieniä ja välillä isompia merkkejä, merkkejä siitä, että et ole yksin. Haluatko kertoa siitä Eleonoora omalla polullasi.

 

Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma, mielelläni kerron. Viikonlopun aikana, kun lapsoset olivat luonani, niin sain viestin höyhenen kautta. Sellaisen viestin, joka toi ilon ja onnen kyyneleen silmäkulmaani. Niin rakastava viesti teiltä siitä, miten rakkautenne ympäröi minua ja perhettäni. Sellainen lämmön tunne siitä, että olette lähellämme ja pidätte huolta. Kiitos siitä.

 

Korkein ja henkimaailma: Kiitos että jaoit tämän lukijoillemmekin. Näin se on, että lähetämme pieniä merkkejä, jotka voivat juuri siinä hetkessä ilmoittaa, että siinä olemme. Ja siitä kertoa, että autamme ja tuemme, kun vain luotat siihen.

Ja tämä pieni höyhen tuli luoksesi Eleonoora. Se löytyi sieltä kananmunakennosta, kun tarvitsit sieltä tarvikkeita yhteiseen leipomishetkeen. Annoimme vinkin, merkin annoimme, että olemme kanssanne, kun leivotte lapsosten kanssa. Siinä olemme kuin suojeluenkeli, joka turvaa ja hoivaa teitä polullanne.

 

Eleonoora: Juuri niin se minulle näyttäytyi ja kun kuvakokoelmastani katsoin, niin tämä enkeli tämänkertaiseen blogiin valittiin. Haluatteko kertoa meille lisää. Siitä, miten tämän symbolin kautta meitä ohjaatte nyt, kun vuosi alkaa loppua meidän ajanlaskumme mukaan. Ja katsomme kuin taakse sitä, mitä vuosi on meille tuonut, mitä ajatuksia herättänyt.

 


Korkein ja henkimaailma: Tämä pieni enkeli haluaa kertoa teille monesta asiasta. Ensinnäkin se haluaa kertoa, että kuljette kuin enkeleiden ohjauksessa. Enkeli voi olla meidän lähettämä rakkausviesti teille. Sellainen, että luet kirjaa tai katsot mediasta jotain ohjelmaa ja enkeliviestimme tulee sitä kautta sinulle. Tai se voi kertoa sinulle siitä, että joku ihminen, eläin tai kasvi, kivi tai joku muu esine voi olla enkelisymboli sinulle tai läheisellesi.

Se voi kertoa myös siitä, miten sinä voit olla enkelinä jollekin ystävälle tai tuntemattomalle, läheiselle ihmiselle tai eläimelle, kasville, kivelle tms. Voit valita sen haluatko toimia enkelin tavoin vai toimia toisin.

Sillä enkeliin liittyy aina myötätunto, lämpö, valo ja rakkaus. Siihen liittyy hoiva ja siihen liittyy suojelu. Oletko sinä rakas lukijamme ottanut vastaan enkelienergiaa joltakin maan ihmiseltä tai oliolta. Tai oletko sinä tuonut sitä enkelienergiaa jollekin.

Ja joku voi kysyä, onko enkeleitä edes olemassa. Eihän ihminen voi olla enkeli. Silloin katsantokantasi on hyvin suppea. Silloin näet vain sen ja koet vain sen, mikä näkyy ja mitä voi koskettaa, sitä mikä on tieteellisesti todistettu tällä hetkellä siellä maan tasolla. Vain sen, minkä konkreettisesti ymmärrät.

Kun tietoisuutesi alkaa laajentua, voit vähitellen kasvattaa näkökulmaasi ja voit aistia jotain muutakin ja voit kuin ymmärtää näkymätöntä. Sillä, sillä että onko enkeleitä olemassa vai ei, ei olekaan merkitystä. Eikä silläkään, että voiko ihminen olla enkeli vai ei. Vaan merkitystä onkin sillä mitä sydämessäsi koet.

Ei sillä, mitä et näe maallisilla silmillä, vaan enemmänkin sillä mitä näet sydämelläsi, mitä näet, kun suljet silmäsi ja mitä aistit niillä aisteilla, joka ovat muutakin kuin mitä tällä hetkellä tunnustatte siellä maan tasolla. Silloin voit tuntea enkelienergian, joka hoivaa, parantaa, joka tuo valon ja rakkauden polullesi. Ja sen energian, joka auttaa ymmärtämään näitä pieniä ja isompia merkkejä, joita lähetämme juuri sinulle.

Lähetämme niitä sinulle auttaaksemme sinua kehittymään ja auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten suuri voimavara olet juuri sinä itse. Ja miten suuri voimavara sinulle on se energiayhteytemme sinuun, se mikä meidän välillämme on. Sillä sen energian turvin saat viestejämme. Aistit meitä. Ja se voi tulla enkelienergiana sinulle, jotta voisit nähdä sen. Se voi tulla höyhenen kautta, se voi tulla lintujen laulun tai kohtaamisen kautta, tai se voi tulla musiikin kautta. On niin paljon asioita, joiden kautta sitä lähetämme. Ja kun se merkki kohtaa juuri sinun sydämesi, sinä tiedät, mitä se tarkoittaa. Se on viesti meiltä tältä puolelta. Merkki heiltä, jotka sen rakkaudella lähettävät juuri sinulle. Nyt kun siellä hiljennytte ottamaan vastaan joulua ja vuoden vaihtumista. Rakkausviesti sinulle lukijamme.”

 

Kiitos, että otit vastaan sanomamme tänään ja kiitos, että saimme jakaa sen sinulle rakas lukijamme. Kiitämme sinua, joka luet viestejämme, kiitämme tästä vuodesta ja haluamme toivottaa sinulle rauhallista joulua.

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 


Kaksipäinen Joutsen blogi jatkuu tammikuussa 2024

Hyvää ja rauhallista joulua!


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha