Portit 1, Suunnan ottaminen

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

Kaksipäinen Joutsen 5.1.24, osa 81: Portit 1, Suunnan ottaminen

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä missä oletkin, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Siellä olemme mekin sinun kanssasi, lähelläsi olemme ja sinua tuemme, autamme ja ohjaamme tänäänkin.

Mutta kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Kaikki ei todellakaan sitä aina ole. Voi olla sellaista valemaailmaa ja totuuden maailmaa kuin rinnakkain ja päällekkäin. Sellaista, ettei tiedä oikein, että mihin minä voin uskoa ja luottaa vai voinko mihinkään. Ja sitten se mieli, ne ajatukset alkavat kuin sellaisen tanssin sisälläsi. Sellaisen, joka ei ole tasapainoinen, ei ole harmoninen, vaan onkin kuin sekamelskaa olisi. Tunnistatko sinä tuota Eleonoora?”

Eleonoora: Kiitos Korkein, että meitä opastatte tässä, koska tunnen välillä, etten oikein tiedä miten joissakin asioissa pitäisi menetellä. Ja käyn sellaista kuin soturitaistelua välillä totuuden puolesta. Ihmisiä kohdellaan niin paljon epäoikeudenmukaisesti. Kiitos, että meitä opastatte Korkein ja henkimaailma.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on. Näemme sitä niin paljon. Ja te itse menette siihen mukaan. Te luotte omia haamuja elämäänne, sellaista te luotte ja sitten sitä pitää puolustella. Haamua pidätte yllä ja sanotte: Katsokaa nyt, kyllä tämä on totta.

Mutta kun katsot sitä haamua sydämen kautta, kun annat mielellesi hiljaisen hetken ja rauhan, kun annat hartioiden laskeutua ja kehon rentoutua, niin sydän voi sanoakin toista. Se sisimmän ääni sieltä voi kuiskata korvaasi: Ei ole mitään hätää.

Ne vaikeudet ja ne haasteet, joita eteesi on nyt laitettu, ne pelastavat sinut. Niin rakas lapsemme, ne pelastavat sinut. Ne ohjaavat siihen suuntaan, johon on nyt ratsu valjastettava.

Ja on noustava sen ratsun selkään ja sitkeästi työtä tehden on raivattava sitä polkua, joka edessäsi on. Askel askeleelta on mentävä. Ja siihen tarvitaan rohkeutta ja siihen tarvitaan kärsivällisyyttä. Ja me autamme siinä.

Aina se tie, joka tuntuu helpolta ja houkuttavalta, aina se ei olekaan hyväksi sinulle. Jos sydän sanoo toista. Jos sisin kuiskaa, että: Ei sinne rakas lapsi. Pysähdy ja katso ympärillesi, katso ja tarkastele tilannetta kaikessa rauhassa, ennen kuin astut polulle, joka on se turvallisin, näyttää helpommalta kulkea ja on suora ja tasainen. Pysähdy ja tarkastele, tarkastele mikä tie se on ja minne se johtaa. Onko se sinua varten.


Katsopa rakas lapsemme tuota kuvaa. Katso miten helpolta tuntuisi lähteä kulkemaan tuosta isosta portista. Tuosta, jonka alitse monet ovat menneet. Heidän jälkensä näkyvät painaumina, kuin polku olisi jo valmis kuljettavaksi. Ja välillä se näin onkin, että tuo reitti on sinua varten.

Et näe määränpäätä, mutta johonkin se johdattaa, tuo polku. Et näe metsää puilta, niin kuin siellä sanotte. Ja kun lähdet polulle, voit joutua kääntymään takaisin. Mutta sekään ei ole huono asia, ei lainkaan. Olet oppinut matkallasi jotain tärkeää. Ja kun palaat takaisin lähtöpisteeseen, niin sinä olet kerännyt kokemuksia. Olet oppinut jotain uutta.

Mutta sitten voi tulla eteesi tilanteita, joiden edessä nyt monet teistä olette. Sellaisen, et näe oikein mitään, mutta sisälläsi tiedät, että tuo suunta olisi nyt otettava. Olisi valjastettava ratsu ja lähdettävä, mutta uskallanko minä. Onko se minua varten? Ja se reitti, se suunta voikin näyttää tämän kuvan näköiseltä. Sellainen iso viidakko olisi kuin edessä. Ja niin monta porttia olisi avattava ja raivattava ensin tie niiden porttien luokse.”


Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma, että kerrotte meille ja ohjaatte meitä näiden haasteiden ja vaikeuksien keskellä. Ei ole helppoa raivata ja taas raivata tietä, etsiä totuutta ja löytää itsensä kuin uudelleen. Löytää se, kuka minä olen ja miksi näin toimin. Lähdenkö valmiiksi poljettua polkua, joka näyttää helpommalta. Vai lähdenkö tuota ihan tuntematonta polkua, joka jo nyt näyttää mahdottomalta minulle. Ohjaatteko tästä lisää Korkein ja henkimaailma. Kiitän siitä

Korkein ja henkimaailma: ”Siellä maan tasolla on nyt energiaa, joka kuin panee teidät tämän kysymyksen äärelle. Laittaa teidät pohtimaan omaa polkuanne. Teidät ohjataan valitsemaan ja erottelemaan. Mikä on totta ja mikä ei sitä ole. Menettekö valtavirran mukaan ja mukana, heittelehdittekö aallon harjalla ja menette sinne, minne aalto vie.

Vai lähdettekö vastavirtaan ja otatte haasteen vastaan, jos sydän niin sanoo. Luotatteko, siihen, että se reitti, vaikka vaikea ja tuntematon, että se reitti johdattaa löytämään sydämen totuuden. Löytämään hänet, joka sisällänne on. Sielun, jonka löydettyänne, rauha laskeutuu sisimpäänne, vaikka keho voi olla väsynyt totuuden taisteluista.

Mihin suuntaan sinä lähdet tänä vuonna rakas lapsemme? Siinä ohjaamme sinua ja jatkamme tämän aiheen parissa. Sinun kanssasi kuljemme ja autamme sinua näkemään enemmän ja näkemään korkeammalta. Kiitos, että kuljet tietä luottaen johdatukseen. Sinä selviät kyllä, sillä rakkaus kulkee sisimmässäsi mukanasi joka päivä, jos niin haluat. ”

 

 Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha