Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 13.1.24, osa 82: Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Korkein ja henkimaailma: ”Rakas lapsemme, tässä jälleen olemme, yhdessä olemme. Avaa siis sydämesi, se yhteys sisimpääsi ja lähde mukaan kanssamme tarkastelemaan polkuasi, valintojasi, sitä suuntaan minkä olet nyt valinnut.

Oletko valinnut viidakon vai selkeämmän reitin, oletko nähnyt metsän puilta, vai onko polkusi kuin tukkoinen, sellainen, että mitään en näe, vaikka kuinka pyydän apua.

Te kuljette siellä maan tasolla aikaa, jolloin teitä laitetaan pohtimaan omia valintoja, omaa tietänne. Ja nyt on sellainen aika ja sellainen kuin testi teille siellä. Maltatko pysähtyä, annatko itsellesi aikaa hiljentyä?

Sillä se auttaa sinua ja silloin kuulet ohjauksemme. Kuulet ja saat kuin oivalluksia siihen, mitä tuo ja mitä reitti minulle tarkoittaa. Ja kaikki voi alkaa näyttää selkeämmältä. Eikä se tarkoita sitä, että testejä ei olisi edessäsi, ei sitä, että kaikki olisi nyt auvoista ja suora polku edessä.

Mutta se tarkoittaa sitä, että osaat katsoa sieltä korkeammalta, kuin nousta ylemmäksi ja nähdä ne mahdollisuudet, mitä nyt olisi tarjolla ja joista valinta olisi tehtävä. Se on kuin pään kääntäminen.


 

Kun katsot tätä kuvaa, jonka Eleonoora pyysimme sinua valitsemaan lukijoille, niin mitä näet rakas lapsemme? Eikö näytäkin selkeämmältä. Ei ole enää viidakkoa, vaikka portteja kyllä on. Niitä portteja on, joista olisi uskallettava astua eteenpäin. On isompia ja on pienempiä portteja. On portteja lähellä ja kauempana. Näet jo niitä selkeämmin. Osaat jo paremmin ja tiedät jo paremmin, ymmärrät koko ajan lisää.

Opit ymmärtämään sen, että polkunne siellä maan tasolla, ei se kulku ole koskaan tasaista pitkään. Hetken päästä tulee valinnan paikka ja se ratkaisun teet juuri sinä itse, rakas lapsemme. Sinulle näytetään vaihtoehtoja ja sinä valitset. Se on sinun päätettävissäsi, mitä valitset ja millä energialla sinä valitset.

Vaikka tuo reitti onkin kuin tukkoinen, et näe polkua, näet vain portteja, niin se on jo selkeämpi kuin mitä edellisessä ohjauksessa näytimme kuvassa olevan. Tuossa näet mahdollisuuksia, voit ohittaa jonkun asian, voit antaa sen mennä. Päästät kuin irti, etkä lähde mukaan taistelemaan sellaisesta, joka ei edistä matkaasi. Ei ole sinua varten.

Valitset toisen reitin ja huomaat, että vaikka se näytti ensin mahdottomalta, niin minun piti oppia päästämään irti. Minun piti tehdä valinta ja luopua jostain, että uutta pääsi virtaamaan tilalle. Ja kun sen tein, polkuni selkeni. Hartiani laskeutuivat alas ja kehonikin kiitti.

Ja kun katsot sinne uuteen suuntaan, voitkin nähdä sellaista, mitä et aikaisemmin huomannut, et halunnut huomata, koska kaikki näytti vähän kuin kaaokselta. Katsopa rakas lapseni seuraavaa kuvaa. Miltä se näyttää nyt uusilla silmillä?

 


 

Niin juuri rakas lapsemme, aika selkeältä näyttää. Vaikka sielläkään ei ole polkua näkyvissä, niin kaunis valo näkyy edessä, valo, joka näyttää tietä. Ja rakas lapsemme, tämä kuva on kuvattu ihan samasta paikasta kuin edellinen kuva, kun vain käännät päätäsi toiseen suuntaan. Kun päästät irti ja käännät suunnan, niin maisema muuttuu ihan toiseksi.”

Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma, että meitä ohjaatte. Vaikka ei ole kovin helppoa kääntää sitä päätä. Ohjaatteko meitä lisää, että opimme ymmärtämään paremmin. Kiitän siitä.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Rakas lapsemme, näin on, että elämä ei ole helppoa raskaissa maan energioissa. Mutta sinä olet halunnut tulla sinne maan tasolle oppimaan, olet tullut sinne tiettyjä tehtäviä varten. Ja kun kuulet kutsun, kuulet ohjauksemme ja luotat siihen tukeen sieltä sisimmässäsi. Voit ymmärtää, että ne opin polut ovatkin sinun parhaaksesi.

Se ei tunnu aina oikeudenmukaiselta, eikä tunnu aina helpolta ottaa vastaan, mutta niin olemme tällä puolella sopineet. Ja kun katsot elämääsi taaksepäin ja tutkit omaa sisintäsi, niin huomaat miten monessa kuin risteyksessä, oletkin havahtunut, olet muuttunut. Muutos ei ole helppo, mutta muutoksen kautta olet kääntänyt suuntaa, olet jättänyt taaksesi jotain sellaista, joka ei ole ollut sinua varten. Olet päästänyt irti sellaisesta, jossa olet kuin roikkunut ja roikkunut, vaikka se ei ole ollut elämäsi polulle näin kirjattu. Mutta olet valinnut sen omilla päätöksilläsi. Ja nytkin sinun tulee tehdä valinta, kumman puolen polkua valitset, kun käännät pääsi?

Kiitos rakas lapsemme, että olit tämän hetken kanssamme ohjauksessamme. Kiitos, että kuulit meitä ja kiitos, että saamme olla lähelläsi, että otat meidät vastaan. Jatkamme seuraavan kerran porttien kautta sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Sillä olet meille hyvin rakas, ainutlaatuinen sielu siellä kulkemassa maan elämän viidakoissa, rakas lapsemme.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha