Portit 3, Portinvartija ja portinavaaja

 

                                                                 KAKSIPÄINEN JOUTSEN

Kaksipäinen Joutsen 22.1.24, osa 83: Portit 3, Portinvartija ja portinavaaja

 ”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä missä oletkin, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät ja tutkit. Pyydämme sinulle levollisen olon, mielenrauhan pyydämme. Sillä niin monen mielessä myllertää, ajatukset karkaavat ja se tuottaa rauhattomuutta. Tunnistatko tämän rakas lapsemme?"

Eleonoora: Kiitos Korkein sanoistasi, kiitos henkimaailma. Tunnistan ja tiedostan hyvin mitä tarkoitatte tällä. Olen myös itsessäni tunnistanut tämän. Minulla on käsissäni iso maallinen tehtävä ja on tuntunut, että kaikki energiani on tarvittu siihen. Olette auttaneet minua siinä tehtävässä, olen saanut ohjausta ja rakkaudellista voimaa. Kiitän siitä. Tällä hetkellä mieleni on rauhallinen ja niin voin taas olla yhteydessä teihin, kuulla ja ottaa vastaan opastustanne ja jakaa sitä muille.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on. Välillä teillä on enemmän maallisia tehtäviä ja teitä tarvitaan tärkeissä asioissa. Niihinkin voitte pyytää apua henkimaailmasta. Silloin ne sujuvat paremmin ja mielenne ei ole niin rauhaton. Yhteys kanssamme auttaa sekä auttajaa, että autettavaa.

Siksi haluammekin tänään opastaa tästä asiasta teitä rakkaat lukijamme. Haluamme kertoa teille portinvartijasta ja portinavaajasta. Ja sinä voit olla sellainen. Voit olla enemmän jompikumpi tai voit olla välillä toinen ja välillä toinen. ”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma. Lähetitte viime yönä minulle tämän ohjauksen juuri ennen kuin nukahdin. Ja kun olin sen kirjannut, nukahdin heti, ja koko yön levollisesti nukuin. Te hoiditte minua, puhdistitte minua ja niin aamulla olin virkeä aloittamaan henkistä työtäni. Jo yöllä näytitte minulle minkä kuvan voin valita tämänkertaiseen blogiini.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Rakas lapsemme, näin tämä yhteys toimii. Ja teillä kaikilla on tämä linja jo olemassa. Kun olette valmiita, se linja aukenee. Keskusteluyhteys kanssamme. Tässä on viestimme teille kaikille hyvät lukijamme, näin haluamme tänään ohjata juuri sinua, jos haluat ottaa vastaan.

”Rakas lapsemme, on portinvartijoita ja on portinavaajia – on heitä, joille nämä tehtävät on annettu tähän elämään. Se tehtävä ei ole helppo, mutta jos tunnet, että olet portinvartija tai portinavaaja, kiitä siitä, että saat olla. Siitä kiitä, että olet lupautunut tähän tehtävään.

Tee työtäsi nöyränä ja vaatimattomana. Ja ole armollinen itsellesi, että et aina pääse eteenpäin, ole armollinen. Tehtäväsi on iso ja sinua opetetaan ja sinua autetaan siinä. Olet suuressa joukossa yksi heistä. Et tee yksin työtäsi, vaikka niin voi tuntua.

Se ryhmä, jossa olet, se ei ole pelkästään siellä maan tasolla, se ryhmä on universaalinen ryhmä. Ja auttajasi ovat myös laajalta alueelta – yksi sieltä, toinen täältä.

Energia ei tarvitse paikkaa, se ei tarvitse maapalloa, eikä se tarvitse aurinkokuntaa. Energia on ja hetkessä se tavoittaa ryhmän jäsenet ja hetkessä te olette koossa. Sitä on vaikea ymmärtää maan tasolta käsin. Eikä sinun tarvitsekaan ymmärtää. Sinä olet energiaa ja se riittää.

Portinvartija on suojelija. Se suojelee, se tuo valon, se näkee laajalle ja osaa puuttua asioihin, kun on tarve. Se voi pysäyttää sellaisen energiavirran, joka tuhoaa jotain kaunista. Siksi portinvartioita tarvitaan.

Ja portinavaaja taas avaa ja raivaa tietä, että toisten on helpompi kulkea. Se kulkee kuin toisten edessä, avaa ja näyttää, että  - kulje tuonne. Se tuo mahdollisuuksia, luo niitä, raottaa ja avaa silmiä.

Mutta jokaisella on se vapaa tahto, se vapaus valita, kenen ohjauksessa kulkee. Sitä ei voi portinvartija eikä portinavaaja estää tai tehdä puolesta. Voi antaa vain mahdollisuuksia, voi avata tietä, mutta sinä päätät ja valitset, mistä portista kuljet ja mistä et. ”

 


”Rakas lapsemme, katso tuota kuvaa, oletko sinä tuossa? Oletko pitämässä huolta rakastaen häntä, jota suojelet, tai häntä, joka tarvitsee tuuppausta ja tukea oikean suunnan löytämisessä? Jos olet, silloin teet työtä ryhmässä portinvartioiden ja portinavaajien kanssa. Tärkeää työtä siellä maan tasolla. Ja sinua autetaan tässä tehtävässä. Olemme lähelläsi ja tuemme sinua.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha