Portit 4, Sisäinen portti

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN



Kaksipäinen Joutsen 27.1.24, osa 84: Portit 4, Sisäinen portti

”Rakas lapsemme, tässä olemme, lähelläsi olemme. Suojaamme sinua ja siunaamme sinua. Tuomme tänään sinulle hyvin tärkeän viestin. Ja sellaisen viestin, joka tarvitsee sinulle kertoa. Sinä kyllä itsekin sen asian tiedät ja tunnistat, mutta niin usein, liian usein kuin ohitat. Ja siksi ohitat, koska se on vaikea oppi, vaikea tehtävä sinulle rakas lapsemme. Ja juuri kun luulit ymmärtäväsi ja juuri kun luulit, että nyt osasit, niin pian huomaat, että tehtäväsi jäi kuin kesken.

Niin rakas lapsemme, se on näistä porteista se vaikein. Se vaatii monia elämiä, että sen löydät ja voit laittaa portin apposen selälleen. Että voit avata portin. Sillä se on portti itseesi. Portti sinne sisimpääsi. Se on tehtävistäsi se vaikein ja siksi se tarvitsee pitkän ajan.

Mutta ole armollinen itsellesi, ole lempeä ja myötätuntoinen itsellesi. Sen portin avaamiseen tarvitaan monta, monta, elämää. Se avautuu kyllä, mutta hyvin vähän kerrallaan. Sillä aina löytyy kuin uusi kerros, jonka takaa löytyy taas kerros ja sinusta voi tuntua, että en ikinä uskalla sukeltaa niin syvälle, vaan aina kuin ryömin takaisin ja peitän, peitän, koska on niin tuskallista katsoa vielä tuohon nurkkaan ja aukaista sekin.

 

Eleonoora: Kiitän korkein ja henkimaailma, kun kerrotte tästä. Se on juuri noin, että luulee tietävänsä ja luulee, että nyt olen oppinut tuon ja tuon asian. Että nyt olen valmiimpi, mutta kohta jo näytätte, että ei se niin ollutkaan. Miksi meille on annettu näin vaikea läksy. Miksi emme voi vain muistaa kaikkea sitä, mitä olemme jo oppineet?

 

Korkein ja henkimaailma: Rakas Eleonoora ja lukijamme, se vastaus on helppo, mutta sen ymmärtäminen ei sitä ole. Se vastaus on se, että miksi sinä sitten siellä maan tasolla olisit, miksi rakas lapsemme. Jos sinä tietäisit ja ymmärtäisit jo kaiken. Se on se vastaus.

Maapallon energiat suovat mahdollisuuden oppia ja mahdollisuuden ymmärtää ja se avaa sillan kehittymisen tielle. Jos sinä rakas lapsemme ymmärtäisit kaiken, sinne ei olisi ollut tarpeen tulla.

Te tarvitsette erilaisia ympäristöjä ja te tarvitsette erilaisia olomuotoja oppimiseen ja kehittymiseen. Ja se edellyttää sitä, että menette itsenne sisään tarkastelemaan niitä. Että tuntisitte sen opin, että näkisitte sen opin, että olisitte siinä mukana ja valitsisitte itse, tekisitte itse päätöksiä ja voisitte katsoa, tuntea ja kokea mitä tarkoittaa, kun valitsen näin ja mitä tarkoittaa, kun valitsen noin. Ja selvittää ja tutkia sitä läpikotaisin teidän kielellänne sanottuna. Ei niin, että näette, miten toinen oppii ja valitsee, vaan niin, että te itse teette, tunnette ja koette omien valintojen kautta.

Ja siksi se onkin niin vaikea ja pitkä tie. Välillä hyvin armoton tie, raskas tie. Mutta se tie kyllä kevenee, kun avaa portin itseensä. Se on se vaikeus, että ei uskalla myöntää, että minähän olen tuo, joka on noin toiminut. Että se olen minä. Sillä kun omaan sisimpään laitetaan peili, niin ei siellä muita ole, siellä olet vain sinä, jos siihen peiliin vaan uskallat katsoa. Ei ole muita.

 


Siellä sisimmässäsi on monta peiliä ja monta valoa osoittamassa eri suunnista sinua, valintojasi. Ajatuksiasi, tunteitasi, mieltäsi, tekojasi tutkitaan eri suunnista. Katsopa tuota kuvaa rakas lapseni. Kun seisot portin edessä, valo heijastuu takaasi ja näyttää jotain tärkeää sinulle. Se näyttää varjosi, jota kannat mukanasi. Ja saatat jo tuossa tehdä sellaisen - taakse poistu askelen. Rohkeutesi astua portista ei ehkä riitä. Voit jäädä portin juurelle ja antaa olla.




Ja kun katsot tätä kuvaa, niin siinä valo tulee edestä ja valaisee kaikkea, valaisee ja paljastaa. Se paljastaa kaikki kuopat ja se paljastaa kaiken, mitä sisälläsi on.

Ymmärräthän nyt, että tarvitset ja sinulle annetaan aikaa, monta elämää annetaan, että voit kuin rohkaistua astua esiin, kurkistaa. Ja katsoa, kurkistaa uudelleen ja nähdä. Ja vaikka et aina pidäkään näkemästäsi, niin astut sisään. Annat mahdollisuuden itsellesi. Sille annat mahdollisuuden, että en ole täydellinen, en osaa kaikkea. Olen tullut oppimaan ja olen tullut kokemaan. Olen tullut ymmärtämään miksi minä olen minä. Miksi olen tämmöinen. En ole kuin tuo toinen, mutta silti en ole huonompi. En ole parempi.

Ja silloin olet valmis astumaan sinne sisimpääsi ja alat nähdä muutakin kuin vaikeutta, alat nähdä paljon myös kaunista, eri värejä ja muistat niitä asioita, joita olet jo oppinut. Ja vaikka siellä on vielä paljon, paljon, epäselviä asioita, vaikeita ja raskaita oppeja, niin pystyt paremmin ottamaan kuin härkää sarvista. Halu kehittymiseen on auennut ja niin etenet tielläsi rakas lapsemme. Ymmärräthän sen.

Olemme aina valmiina vierelläsi, olemme ohjaamassa sinua eteenpäin. Olet hyvin rakas meille. Sillä niin moni meistä, jotka sinua nyt ohjaamme, on ollut juuri samassa kohdassa, oppimassa on siellä ollut. Tältä puolen vaan näemme enemmän ja muistamme enemmän. Siksi sinua nyt ohjaamme rakas lapsemme. ”

 

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Voit lukea samaan aiheeseen liittyvää opastustamme aikaisemmista blogeista:

29.5.22 osa 11: Aarre sisälläsi 1

2.6.22 osa 12: Aarre sisälläsi 2


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha