Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 9.2.24, osa 86: Kuka minä olen; Kulkuvälineesi 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme, kanssasi olemme, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Luota sisäiseen ääneesi, luota sen johdatukseen, rakas lapsemme.

Aloitimme viime kerralla opastussarjan, joka auttaa sinua tunnistamaan ja ymmärtämään, kuka sinä olet, kuka sisimmässäsi olet, siellä sielutasolla. Jatkamme nyt kertomalla upeasta lahjasta, jonka olet saanut. Siitä kertomalla, miksi sinulla on juuri sellainen lahja ja sellainen paketti siellä ympärilläsi. Auttamassa matkaasi, koska siellä maan tasolla te kaikki tarvitsette sen.”

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että avaatte isoa asiaa, sellaista, joka ei meille olekaan niin itsestään selvä asia. Ja kiitos, kun yöllä minua siitä jo opastitte kuin alkuun.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Niin rakas Eleonoora ja lukijamme, olet saanut kulkuvälineen, kehon, sinne maan tasolle. Olet sen valinnut yhdessä kanssamme. Se on lahja sinulle, ei vähäpätöinen ollenkaan. Sillä on iso merkitys, sillä jokaisella teillä on oma keho, ja sillä on iso merkitys siellä opinpolullanne. Ja tämä lahja, se ei välttämättä ollut sinulle mieluinen valinta. Tottakai jokainen teistä sen tarvitsee siellä, mutta se, että millaisen kehon sait, se ei aluksi ollutkaan kovin helppo valinta.

Kulkuvälineesi, kehosi, on kuitenkin yksi osa kehittymistäsi, se auttaa sinua matkaamaan siellä. Keholahjasi voi olla jäntevä, se voi olla hintelä, se voi olla terve, tai siinä voi olla vikoja. Mutta rakas lapsemme, se on lahja sinulle, sinulle annettu matkakumppani. Sillä on iso tarkoitus, millainen se on. Et ole saanut vahvaa kehoa turhan takia tai kehoa, jossa on puutteita. Kaikella on tarkoituksensa.

Kun katsot peiliin, ja tarkastelet kehoasi, oletko tyytyväinen? Voit nähdä vain puutteita tai voit nähdä sen kauneuden. Kiitätkö siitä, miten hienon lahjan olet saanut, kiitätkö vaikka kehosi ei olekaan täydellinen. Silitätkö kehoasi, hellitkö, voimistatko, ravitsetko huolella vai kulutatko loppuun? Hoidatko, huolehditko, rakastatko, ennen kaikkea rakastatko sitä, joka sinulle on annettu.

Näemme niin paljon teitä, jotka tutkitte kehoanne ja aina löydätte siitä uusia puutteita. Mikään ei oikein riitä; miksi kehoni ei voisi olla kauniimpi, jäntevämpi, terveempi. Niin että kaikki ihailisivat minua. Niin, että minun ei tarvitsisi hävetä sitä.

 


Että se olisi kuin tuo ylväs auringonkukka ja siihen tulisi paljon ihailijoita. Että nousisin kuin muiden yläpuolelle. Kuin tuo kuvan kukkanen.

Rakas lapsemme, kaikki on paljon monimutkaisempaa ja paljon muuta kuin ehkä siellä olet pohtinut. Ja ehkä turhaan surrut, itkenyt ja peitellyt. Kaikki on tarkkaan harkittua, suunniteltua jo tällä puolella ennen sinne tuloasi, ennen syntymääsi.

Kulkuvälineesi ohjaa sinua polullasi. Auttaa sinua kehittymään ja kasvamaan, kuin tuo kukka kuvassa. Sinä voit kasvaa suureksi, mutta se ei ole päämääräsi. Ei se, että olisit suuri. Vaikka suurikin voi olla täynnä rakkautta. Niin voi olla pienikin, vaatimaton kukkanen tuon ison kukan juurella.

Ja kuka olet silloin, jos kehosi on kuin kaikki, kaikki, josta sinut tunnetaan siellä maan tasolla. Sellainen kuin näyttelyesine tai kone.

 

Eleonoora: Täällä on niin paljon kilpailua siitä, kuka on kaunein, kuka on vahvin, kenen keho kelpaa ja kenen keho ei.

Korkein ja henkimaailma: Niin rakas lapsemme. Rehti kilpailu ja kilvoittelu, emme tarkoita nyt sitä, vaan tarkoitamme sellaista jatkuvaa kehotaistelua itsenne ja muiden kanssa. Kehonne on tarkoituksella annettu sellaiseksi kuin se on. Kun olette ottaneet sen vastaan, sen jälkeen vastuu onkin teillä.

Sinä itse voit myös vahingoittaa kulkuvälinettäsi. Se itkee, jos kohtelet sitä huonosti. Se itkee, kun sen kuin hylkäät. Kuuntele sitä. Kun se oireilee, se on merkki jostain.

Ei vaillinainen kulkuväline tarkoita sitä, että et pääsisi eteenpäin, että et kehittyisi siellä. Se voi ollakin päinvastoin. Voi ollakin juuri niin, että epätäydellinen ja heikko kehosi auttaa sinua olemaan hän, joka oikeasti olet. Löytämään itsesi ja hyväksymään hänet. Näkemään muutakin kuin vaillinaisen kehosi. Alat nähdä sitä, joka oikeasti olet siellä sisimmässäsi. Eikä sinun tarvitse kuin pullistella ja olla jotain sellaista, mitä et oikeasti edes ole.

Se vaatii aikaa ja se vaatii rakkautta itseensä, sitä vaatii, että kuin pienin askelin herää ymmärtämään. Kuin energiaa alkaa ymmärtää. Sitä, miten kehosikin on energiaa.

Jos energiasi on vihaa ja tuskaa, syytöksiä, niin ne siirtyvät sinne kehoosi ja kehosi on sitten yhtä kuin nuo tunteet. Jos se energia on valoisampaa, myötätuntoa ja hoitavaa, niin ne siirtyvät kehoosi.

Silloin kehosi ei enää itke, se hymyilee sinulle, hymyilee rakas lapsemme. Kehosi on vain osa sinua, mutta energia on samaa. Ja siten olette kaikki yhtä, sinä ja sinun kehosikin. Kuljette kuin käsi kädessä ja silloin kehosi on auttajasi. Pohdithan tätä rakas lapsemme myötätunnolla ja armahtavasti, rakkauden kautta tutki. Kerromme seuraavalla kerralla lisää.

Sillä aikaa, rakas lapsemme, tutki kehoasi ja katso. Kiitä ja katso. Myötätunnolla katso, sillä sinä olet kehosi ja kehosi on sinä. Rakkaus, sitä sinä ja kehosi olette, rakkausenergiaa.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Joulukalenteri 1, Sielun rauha