Kuka minä olen; syntymä ja perhe 1

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN



Kaksipäinen Joutsen 23.2.24, osa 88: Kuka minä olen; syntymä ja perhe 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme ja tänään haluamme välittää sinulle viestin, joka kertoo juuri sinusta lukijamme. Niin juuri sinusta se kertoo, kertoo siitä, miten sinne maan tasolle tulit ja miten sinne kuin tupsahdit juuri siihen paikkaan, jossa napanuorasi katkaistiin. Siitä juuri sinulle kerromme rakas lapsemme.”

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, siitä jo minulle kuin annoitte vinkin. Ja mietin itsekin tätä aihetta, sitä mietin, miten isosta asiasta on kyse.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin rakas Eleonoora, näimme, miten aihe jotenkin askarrutti sinua siitä, että osaatko kuulla, osaatko kirjoittaa. Sitä mietit.”

Eleonoora: Niin mietin. Tämä tehtävä, jota teen, tiedän että se on suuri lahja minulle ja kiitän siitä, mutta haluan kertoa lukijoille, miten se joskus on sellainen, että kuulenko oikein, osaanko, olenko valmis näin suuriin teemoihin. Sitten kuitenkin, kun ryhdyn työhön, niin minä vain kirjoitan ja kuulen opastuksenne.

Korkein ja henkimaailma: ”On hyvä, että lukijamme ymmärrätte tämän. Ymmärrätte ja tiedostatte, sen, että kun on kanava teidän ja meidän välillä, työtä on tehtävä nöyränä ja työtä on tehtävä hiljentyen, valmistautuen huolella.

Pyysimme Eleonoora sinua, valitsemaan kuvan kokoelmastasi. Ohjaamme sinua ottamaan kuvia ja sitten pyydämme, että ota tuo. Ja haluamme näyttää nyt teille hyvät lukijamme, mikä kuva se on ja mitä se symbolisoi.


                                                    

Korkein ja henkimaailma: ”Rakas lapsemme, tämä kuva symbolisoi sinun syntymääsi sinne maan tasolle. Sinä lähdit tältä puolelta rakkauden saattelemana sinne maapallon energioihin. Valitsit tällä puolella vanhempasi ja paikan, johon halusit tulla kasvamaan ja kehittymään. Valitsit perheesi, jossa se onnistuisi parhaiten.

Valinta ei ollut helppo, ei ollenkaan. Oli useita kuin vaihtoehtoja, oli monenlaisia, mutta sinä valitsit tämän. Kun katsot kuvaa, niin siinä kuin on kuin aukko, josta sinne putkahdit. Putkahdit siihen kotiin, heidän luokseen putkahdit, jotka auttavat sinua siellä. Vieläkin mukana ovat, vaikka olisitkin jo useamman kerran kuin vaihtanut maisemaa, perhettä, kotia. Kaikki mukana olevat, ei heidän tarvitse olla sillä puolella, mutta he ovat sinua lähellä tältäkin puolelta, auttavat.

Tuo paikka ja kaikki he, jotka sinun läheisyydessä kasvoivat kanssasi, kaikki he ovat olleet ja ovat vieläkin heitä, jotka sinua ovat opastaneet kasvuun. Heitä on ympärilläsi, kun olet syntynyt. Kaikki eivät ole kuuluneet ydinperheeseesi, mutta ympärilläsi ovat olleet. Ja kaikella on tarkoituksensa, kaikella on, rakas lapsemme.

Tuo ydin kertoo niistä kaikkein läheisimmistä perheen jäsenistä, vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat, itse kullakin erilaiset kokoonpanot, mutta ydin siellä näkyy. Se kuin kiertää sinua, joka sinne synnyit, siihen syntyy spiraali ytimen ympärille.

Ja rakkauskehä suojaa ja varjelee, vaikka perheesi ei olisikaan ollut rakastava, ei olisi siltä tuntunut. Sielutasolla se on aina rakastava, mutta monet tapahtumat ja monet levottomuudet, raskaudet, ne ovat voineet saada joko sinut tai jonkun tärkeistä ihmisistä perheessäsi tuntemaan tuskaa.”

 Eleonoora: Kerrotteko siitä, miksi monien kokemukset perheestä ja lapsuuden ajasta ovat niin rankkoja. Miksi se rakkaus ei meitä aina seuraa konkreettisesti, vaan kääntyy kuin päälaelleen. Jättää sellaisen jäljen.




Korkein ja henkimaailma: "Rakas lapsemme, katsopa tuota toista kuvaa. Kaiken tarkoituksena on, että löydät sen rakkauden jälleen, jos ja kun sen kadotat. Sen tarkoitus on auttaa sinua muistamaan, kuka sinä oikeastaan olet. Sen muistamaan, että olet valosielu, rakkaus asuu sinussa, sinä olet rakkaus.

Mutta sen löytämiseen tarvitset monenlaisia kokemuksia. Eikä ne aina ole helppoja ja keveitä kokemuksia. Eivät ole auvoista, lempeää elämää siellä maantasolla jatkuvasti. Koska silloin et kehittyisi. Kaikilla niillä kokemuksilla on tarkoituksensa. Ja sinä tiesit tällä puolella, kun läksit, että ne tulevat vastaan.

Ja joku valitsee ne jo varhaiseen polkuunsa, siihen valitsee, kun syntyy. Kun opit ymmärtämään tämän rakas lapsemme, olet polulla kehittymässä. Alat nähdä laajemman kuvan ja alat ymmärtää, kuka minä olen.

Tämä aihe on laaja ja jatkamme siitä seuraavalla kerralla. Pohdi näitä sydämesi kautta, hiljenny ja pohdi rakas lapsemme. Kaikki on sinun parhaaksesi."

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha