Kuka minä olen?

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 4.2.24, osa 85: Kuka minä olen?

”Rakas lapsemme, tässä olemme, vierelläsi olemme ja pyydämme sinut mukaan. Pyydämme mukaamme tutkimaan itseäsi, sitä puhdasta rakkautta, jota olet. Pyydämme sinua löytämään tien itseesi, sinne, joka on kuin arvoitus sinulle.

Sellainen arvoitus, jota saatat miettiä ja sellainen arvoitus, joka ei aukene. Se on kuin piilossa, siellä mihin sen olet kätkenyt. Sitä lähdemme nyt yhdessä tutkimaan. Oletko valmis matkalle, joka on pitkä, mutta sellainen matka, joka auttaa sinua siellä maan tasolla. Jos olet valmis, niin kuule opastuksemme ja tunne rakkautemme sinua kohtaan. Se kuule ja tunne, että et ole koskaan yksin, olemme lähelläsi ja autamme sinua.

Eleonoora: Kiitos korkein ja henkimaailma, että autat meitä tällä matkallamme tällä puolen. Kiitos, että saamme opastusta. Tarvitsemme sitä, että jaksaisimme, kun tulee hetkiä, että omat voimat loppuu, että on kuin hukassa. Ja kiitos, että saan olla välittäjänä tässä tehtävässä. Että saan olla yksi heistä ja meistä, jotka olemme.

 

Korkein ja henkimaailma: Niin rakas Eleonoora ja lukijamme, matka on pitkä ja kaikki te siellä maan tasolla elävät, kaikki te opitte ja kaikki te kehitytte, omaa tahtia etenette. Jokaisella on omat tehtävät, jokaisella on omat opit ja omat lahjat, omat haasteet ja omat polut. Vaikka olettekin yhtä, niin siellä olette erillisiä. Elätte ja koette erikseen, jokainen omaansa.

Sisällänne on suuri kuin kysymys: Kuka minä olen? Sellainen kuin hätähuuto välillä, että kuka sisälläni asuu. Ja kun olet sen sisäisen portin ovella, se kuin huuto voi pysäyttää sinut. Kun se portti on niin vahvasti kuin lukossa. Se portti näyttää vahvalta ja lukko siinä on, mutta missä on avain. Avain itseeni, että pääsen katsomaan, kuka siellä portin takana on. Siellä sisimmässäni.

Rakas lapsemme, niitä kysymyksiä tulee koko ajan lisää. Niitä kerroksia on niin paljon edessäsi ja siksi tehtäväsi tuntuu mahdottomalta. Ja monesti kuin luovutat ja jätät tehtävän kesken. Mutta rakas lapsemme, ei sinun tarvitsekaan kaikkea avata kerralla, sillä siihen et pystykään. Et voi ymmärtää kaikkea, se ei ole tämän elämäsi tarkoitus.

Olet tullut avaamaan muutaman lehden ja sitten taas palaat tälle puolelle tutkimaan tarkemmin niitä lehtiä, joita avasit.

Autamme sinua ja opastamme sinua niiden lehtien avaamisessa, niiden, jotka olet valinnut tällä puolella ja niiden, jotka valitset siellä. Ne voivat olla samoja lehtiä, mutta koska sinä teet valinnat siellä, ne voivat matkallasi muuttua. Aina ne kuitenkin avaat, rakkauden saattelemana ne avaat, kun on sen aika. Ja se voi olla tämä elämä tai se voi olla myöhempi elämä.

Katsopa tuota kuvaa, jonka pyysimme Eleonooran piirtämään, piirtämään lehtiöön, jossa on kerroksia, ja taas kerroksia. Haluatko kertoa Eleonoora lisää

 


 

Eleonoora: Kuulin ohjauksenne. Ja käsiini osui tämä lehtiö ja sitten otin tussin käteeni ja opastitte minua piirtämään. Ja sitä ennen aamulla, kun olin heräämässä, jo aiheen, tämän blogin jatkoa ohjasitte sisimpääni. Ja edellisenä iltana jo minua siihen valmisteltiin oman elämäni kautta. Näin minua ohjaatte. Kiitän siitä.

Korkein ja henkimaailma: Näin me teemme teille kaikille, kun opitte meitä kuulemaan. Kuin kuiskaamme korvaanne tai näytämme jotain. Viestejä laitamme. Ja kun sisimpäsi alkaa ymmärtää paremmin sitä, että kuka sinä olet, otat paremmin myös viestejämme vastaan.

Se ei ole helppo tie, mutta se tie johtaa suurempaan tietoisuuteen, laajentaa sitä. Että on olemassa myös näkymätön maailma, näkymätön ohjaus ja opastus. Ja se näkymätön alkaakin vähitellen muuttua sinullekin rakas lapsemme näkyväksi.

Haluamme kertoa sinulle lukijamme, että Eleonooralle kuin lähetetään viestejä, annetaan kuvia ja hänen elämäänsä ohjataan myös tunteiden kautta. Ohjataan kokemuksien ja tunteiden kautta sellaista, joka sitten tulee tässä blogissa kaikille teille opastukseksi.

Eleonoora: Kiitos, että tuon lukijoillekin haluatte kertoa ja välittää. Välittäjän tie on myös opin tie. Sellainen tie, että siinä tehtävässään joutuu käymään läpi vaikeita tapahtumia, joutuu kuin tuntemaan toisten tunteita omien lisäksi. Mutta sitten on se toinen puoli, että saa itse opastusta ja tuntee sen suuren rakkauden, joka on koko ajan mukana tässäkin työssä. Niitä kerroksia avaa myös tiedon välittäjä.

 

Korkein ja henkimaailma: Rakas lapsemme, kaikki olette siellä kerroksia avaamassa, ihan kaikki, kaikki olette lehtiä avaamassa ja sieltä se avain itseen alkaa löytyä. Sen kautta ymmärrys itseen, kuka siellä sisimmässäni olen. Se alkaa avautua, ja niin portti itseen alkaa avautua.

Pyydämme sinua nyt pohtimaan ja kysymään itseltäsi: kuka minä olen, kuka asuu sisimmässäni. Jatkamme yhdessä seuraavissa blogeissa matkaa itseesi, opastamme ja ohjaamme sinua rakas lapsemme tällä matkalla. Et ole yksin. Emme sinua hylkää. Olet meille hyvin rakas aina.”

 

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha