Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 1

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 16.3.24, osa 91: Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä, jossa monet raskaat energiat teitä nyt haastavat. Ne kuin kutsuvat sinua löytämään hänet, joka olet. Auttavat sinua matkallasi, vaikka ei aina siltä tuntuisikaan. Kaikki on kuitenkin parhaaksesi, myös ne raskaat ajat ja vaikeat hetket. Ymmärräthän sen rakas lapsemme.

Tässä jälleen olemme sinun vierelläsi ja pidämme sinua kädestä kiinni. Niin rakas lapsemme, emme me ole jossain kaukana ja jossain saavuttamattomissa, olemme ihan lähelläsi. Ja haluamme nyt jatkaa kuin tätä suurta kertomusta siitä, kuka sinä olet. Ja millaisen matkan olet valinnut ja miksi olet valinnut. Haluamme jatkaa siitä, keitä ovat matkakumppanisi, he, jotka halusivat tulla sinua auttamaan matkallasi. Ja siksi palaamme vielä sinne lapsuuden perheeseen, siihen, johon sinä tupsahdit, kun täältä läksit. ”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että meitä autatte ymmärtämään. Minäkin olen tutkinut ja minua olette laittaneet tutkimaan, syvälle sukeltamaan. Ja sieltä löytyy aina ammennettavaa, sieltä ihan matkani alusta tässä elämässä.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on rakas lapsemme, niin Eleonoora kuin lukijamme, niin se on. Ja sillä on tarkoituksensa, sillä, että lähtee tutkimaan ja katsomaan. Kuin avaa silmänsä ja tutkii ja kun ne silmät taas sulkee, niin ei se matka pääty siihen, se tutkimisen matka.

Olemme valinneet kanssasi Eleonoora taas kuvan, sellaisen kuin symbolin, joka aluksi näyttää sotkuiselta, kuin sekamelska olisi. Ja niinhän se onkin. Se paikka ja ne ihmiset siellä paikassa, johon olet tupsahtanut.

Voi olla, että sinua on rakkaudella odotettu. On valmisteltu monella tavalla sinun paikkasi valmiiksi ja avosylin sinut sinne otettu vastaan. Ja voi olla, että se rakkauden ilmapiiri onkin sulkenut syliin. Kaikki on ollut auvoista, niin hyvää ja kaunista.

Mutta voi ollakin, että kaikki ei olekaan mennyt niin kuin on ajateltu ja valmistelu. Onkin voinut tapahtua jotain mullistavaa ja kaikki onkin mennyt eri järjestykseen. Ja se voi aiheuttaa sekamelskan, sellaisen, että mitä nyt teemme, kun tuli uusi jäsen perheeseen, mutta kaikki ei mennytkään niin kuin piti mennä.

Tai sitten voi olla niin, että jo lähtiessäsi täältä tiesit, että se paikka, johon synnyt, ei olekaan kovin helppo paikka. Sinua ei odotetakaan rakkaudella, vaan pelon kautta. Ja sitten tuli monenlaisia, sellaisia kuin haasteita koko siihen paikkaan, siihen perheeseen tai yhteisöön, johon synnyit.

Haluamme sinut nyt ottaa syliin, rakas lapsemme, sillä ei sinua ole hylätty. Sinulla on aina side meihin. Niin kauan on, kun siellä maan tasolla olet. Ja sen siteen kautta, sen hopealangan kautta meillä on aina yhteys, sellainen rakkaussilta sinuun. Nytkin on.

Kun katsot tuota kuvasymbolia, niin näethän, miten sinua kannatellaan. Olet suojassa tuon simpukan kuoren sylissä ja sen alla on rakkausvalo. Se säteilee sinne lapsuuden kotiisi, sinuun säteilee. Sen päällä olet. Ja yhteys on tälle puolelle koko ajan.


Kotisi siellä on voinut olla suljettu piiri, sellainen, että kaikki on tässä ja ulkomaailma on kuin suljettu. Ja kun katsot noita sinisiä sirpaleita, niin nekin pysyvät siellä suljetussa piirissä ja se olotila siellä perheen sisällä on voinut näyttää tältä. Rakas lapsemme, silläkin on tarkoituksensa.

Sellainen tarkoitus on, että kaikki he, jotka ovat tuon piirin sisällä, kaikki he ovat auttajiasi. Hekin ovat tulleet oppimaan ja he ovat tulleet omien oppiensa kanssa tuohon piiriin. Jokaisella on sellainen oma rooli ja oma paikka. Ja kun te kehitytte siellä, kun kuljette sitä opin tietä, niin siihen on otettu mukaan tietty joukko. Sellainen, joka auttaa toinen toistaan.

Ja joku siellä piirin sisällä, joku on tullut sinun tukijaksi ja sinä olet tullut jonkun tukijaksi. Ja se piiri on sellainen kuin kudelma, joka on rakennettu jo täällä, ennen sinne tuloasia.

Näetkin, että siellä piirin sisällä on monenlaisia ja monenvärisiä kokijoita kanssasi. Et ole yksin oppimassa. Ja kun katsot tuota punaista korallinauhaa, niin siihen liittyy joku ja jotkut. Ja sen ulkopuolelle kuin jää taas jotkut. Mutta kaikki ovat sillä samalla näyttämöllä, omassa roolissaan ovat siinä. Ja siinä tuetaan ja siinä rikotaan ja siinä koetaan, yhdessä ja erikseen.

Mutta sinulla on jo kokemusta, niin kuin muillakin on. Olet saanut myös lahjoja tähän elämään ja nyt sitten testaukset alkavat, miten sinä niitä käytät. Olet halunnut kehittyä joissakin asioissa, oppia ja kokea. Ja niitä sitten lähdet kokemaan ja se matka on alkanut heti sinun kohdallasi, kun sinne synnyit. Koko piirin matka on alkanut jo paljon aikaisemmin. Sinä olet tullut sinne keskelle toisten polkua, heidän, jotka sinut ottivat vastaan.

Ja siitä jatkamme seuraavalla kerralla, rakas lapsemme. Pohdi näitä asioita sitä ennen. Käytä sydämessäsi rakkaudella ja myötätunnolla itseäsi ja heitä kohtaan, jotka siellä piirissä olivat sinua odottamassa.”

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha