Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 3, ulos portista

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 31.3.24, osa 93: Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 3, ulos portista

”Rakas lapsemme, tässä jälleen kanssasi olemme, vierelläsi kuljemme. Emme sinua hylkää, emme jätä. Sillä kaikki on hyvin. Vaikka mielesi voi myllertääkin, niin kaikki on hyvin. Luota siihen ja ota vastaan. Ota vastaan kaikki ne, joiden kautta pääset kuin eteenpäin. Pääset eteenpäin polullasi ja ymmärrät lisää.

Katsohan rakas Eleonoora ja lukijamme, katsohan tuota kuvaa. Mitä siinä näet ja mitä se sinulle kertoo. Kuvasymbolilla on sinulle tärkeää asiaa, parantavaa energiaa polullesi.

Eleonoora: Kiitos, että meitä ohjaatte, kun niin monet kipeät muistot monen mielessä nyt vaeltavat ja niitä tuodaan esiin silmiemme eteen. Sellaista näen tällä puolella hyvä Korkein ja henkimaailma. Näen myös iloa ja valoa, vaikka emme aina sitä näe. Kiitos, että meitä autatte sitä näkemään.


Korkein ja henkimaailma: Niin se näyttäytyy ja niin se tulee kaikille vuorollansa näyttäytymään. Kunnes löytää valon ja muistaa kuka on ja miksi on siellä maan päällä. Niin kauan on testejä ja niin kauan niitä tarvitaan. Ja tarvitaan teidän parhaaksenne.

Katsohan rakas lapseni, katso miten sinua kuljetetaan. Niin juuri sinua autetaan. Olet kuin veneen kyydissä, et enää lastu laineilla. Olet tukevan veneen kyydissä. Ja rakkaus ohjaa sinua, antaa suuntaa. Mutta sinä valitset sen tien ja suunnan. Me voimme antaa vinkkejä, voimme näyttää erilaisin merkein ja erilaisin tapahtumin, että osaisit navigoida oikeaan suuntaan. Se ei ole aina helppoa, eikä se tapahdu heti sinne, mihin yritämme sinua neuvoa. Sinä valitset ja sitten taas valitset. Ja sydämesi kertoo, milloin se resonoi sen suunnan ottamisessa.

Myrskyjä tulee vastaan ja lopulta sinut joko ihan kuin reväistään irti sieltä lapsuuden kodista. Tai se tapahtuu hitaammin. Aina tiesi sieltä kuitenkin jatkuu. Ja joku tai jotkut voivat lähteä kanssasi, kuin yhdessä kulkemaan.

Se työntö voi tuntua ankaralta, mutta he, jotka sinut auttavat eteenpäin, heidän apunsa voit ymmärtääkin vasta paljon myöhemmin. Sillä alussa se voi tuntua liian kipeältä, se että miksi minulle kävi näin. Miksi minut kuin hylättiin ja jouduin kuin keskelle merta. Ja tuntui, että melkein hukuin.

Ja ne kivut voivat seurata sinua vielä pitkään. Voivat seurata seuraavaankin paikkaan, sinne mihin päätit mennä. Ole kiitollinen niistä kuin opeista, sillä niiden kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa. Kun katsot kuvasymbolin taustaa, voit nähdä aaltoja tai ne voivat olla ajanjaksoja. Miten monta ajanjaksoa tarvitaan, että pääset eteenpäin.

Joku voi tehdä harppauksia ja toinen voi kulkea kuin edestakaisin. Ja kaikki on sovittu, kaiken tulikin mennä niin, että opit luottamaan itseesi ja hyväksymään omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Sillä ihan jokaiselle on annettu avaimia, avain siihen lukkoon, joka kulloinkin pitää avata, että pääsee eteenpäin.

Ja rakas lapseni, sinä voit joskus kuin kääntää sitä avainta väärään suuntaa ja lukita itse itsesi kuin takalukkoon. Mutta me autamme kyllä senkin avaamaan. Huomaathan, että sydän kulkee mukanasi, sydämen rakkaus, se, joka olet. Se on mukana kaikissa hetkissäsi. Kuule sydäntäsi ja näet valon, joka onkin siinä ympärilläsi. Joka täyttää sinut ja antaa toivoa mennä eteenpäin. Joka ohjaa sinua ja kuljettaa seuraavaan kohteeseen. ja sekin on opin paikka, niin kaikki on tarkoitettu.

Ja ne mielen harhat, ne, jotka kuin itse rakennat, niiden taakse alat nähdä. Kun sydämelläsi katsot. Alat nähdä ne illuusiot, ne, jotka eivät olleetkaan totta, vaan harhaa olivat. Katso sydämeesi ja sisimpääsi myötätunnolla ja anna anteeksi, ennen kaikkea itsellesi anna anteeksi. Olet meille hyvin rakas aina, rakas lapsemme, aina olet. Ja matka jatkuu sinun parhaaksesi.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

 Eleonoora jää pienelle tauolle ja blogi jatkuu taas viikolla 15.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha