Kuka minä olen, syntymä ja perhe 2

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 3.3.24, osa 89: Kuka minä olen; syntymä ja perhe 2

”Rakas lapsemme, tässä jälleen olemme ja haluamme jatkaa keskustelua kanssasi hyvä lukijamme Eleonooran välitykselle. Siitä haluamme jatkaa, että kaikki on hyvin rakas lapsemme. Kaikki on sinun parhaaksesi, se kehitys ja se oppiminen siellä maantasolla, se kaikki on sinun parhaaksesi.

Ja se aihe, jonka aloitimme viime kerralla, niin näemme että sen läpikäyminen voi olla sinulle raskastakin, sellaista, että en haluaisi enää palata tuohon, kun se nostaa mieleeni kipeitä muistoja. Tai että minullahan on niin ihana perhe ja koti, miksi minun pitäisi siitä vielä kuin muistaa jotain.

Niin rakas lapsemme, kaikella on tarkoituksensa, niin kuin sanoimmekin, ihan kaikella, sillä mitä on tapahtunut ja miten tarinasi on jatkunut ja että nyt olet siinä missä olet. Siihen liittyy hyvin oleellisena myös se, kun synnyit ja kun aloit nähdä paremmin sitä, missä sinä oikein oletkaan ja keitä sinun ympärilläsi on. Miten sinua hoidettiin tai miten se menikään. Miten sinusta huolehdittiin ja sinua huomioitiin. Muistanet sen rakas lapsemme.

Kaikki saattoi mennä hyvin silloin lapsuudessa siellä kodissasi, mutta ehkä sitten huomasitkin, että kaikki ei ollutkaan sitä, mitä muistat tai muistit. Kaikkea ei kerrottu ja sinun elämääsi tuli kuin mutkia, jotka saattoivatkin paljastua paljon myöhemmin. Kaikki on ollut kuitenkin parhaaksenne. Se on kuin näyttämö se koti, mihin tupsahdit. Sellainen, että tuo esittää tuota roolia ja tuo toinen esittää toista roolia ja sinun roolisi voi olla joku muu.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että autatte meitä ymmärtämään laajemmin, autatte meitä näkemään polkuamme jo heti syntymästä asti kuin uusin silmin.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se onkin. Ja voimme sanoa sinulle rakas lapsemme, että kaikkea et tulekaan siellä edes näkemään. Vasta tällä puolella, kun muistat paremmin, niin tällä puolella sinulle avautuu vielä suurempi ymmärrys. Ja kun sen tiedostat, niin sinä osaat kiittää heitä, jotka ovat siellä perheessäsi sinua satuttaneet. Sinä näet miksi he ovat niin tehneet.

Emme tarkoita tällä sitä, että kaikki vääryys ja koettelemukset ovat sallittuja, sitä emme tarkoita. Mutta tarkoitamme sitä, että osa haavoistasi, joista saatat syyttää muita, ovatkin olleet sinun parhaaksesi, että sinä pääsisit eteenpäin. Että voisitkin valita toisen tien ja kuin erkaantua siitä kodista, johon olet syntynyt. Että saisit kuin voimaa ja rohkeutta ottaa askeleen ja siirtyä eteenpäin.

Katsopa rakas lapsemme tuota kuvaa. Siellä näkyy edelleen syntymäkotisi ja perheesi. Se siellä näkyy. Olet kuitenkin kuin erkaantumassa siitä. Ja niinhän se tapahtuu joka tapauksessa elämäsi aikana. Että et enää olekaan kiinni siinä kodissa. 


Siteesi ovat kuitenkin vielä pitkään vahvoina kotiisi ja heihin, jotka siellä olivat kanssasi. Vaikka joku voi joutua ne katkaisemaan tai haluaa katkaista ne siteet jo hyvin varhain. Tai ne on tarkoitettu katkaistaviksi jo heti syntymäsi jälkeen.

Ja tällä tarkoitamme sitä, että elämäsi onnellisuus ja kehitys ei ole riippuvainen siitä, milloin erkaantunut. Sitä kuitenkin tarkoitamme, että ne siteet kuitenkin jäävät. Ne ovat olemassa. Ja joku teistä haluaakin niitä vielä paljon myöhemmin kuin etsiä ja haluaa selvittää, eikö niin.

Ne siteet jäävät kuin varjoiksi joillekin, niin kauan varjoiksi ennen kuin ne varjot aukaisee. Jos niin haluaa tehdä. Haluaa vapauttaa itsensä niistä kivuista, joita on siellä sisimmässään kauan kantanut. ”

 

Eleonoora: Kiitos kun meillä annatte tietoa ja laajennatte ymmärrystämme. Kiitos.

Korkein ja henkimaailma: ”Rakas lapsemme, näettehän nyt, miten monimutkainen ja monitahoinen ja kerroksinen onkin vastaus siihen, kuka minä olen.

Se mistä haluamme jatkaa, liittyy noihin sidoksiin, sidoksiin sisälläsi ja ulkoisiin sidoksiin. Sillä elät siellä kuin lankavyyhden ja hämähäkin seitin kaltaista elämää, sellaista, että kun yksi säe katkeaa, niin se muuttaa koko tilanteen ja kun useita säikeitä katkeaa tai menee solmuun, niin se vaikuttaa siihen kokonaisuuteen, siihen todella suureen kokonaisuuteen, kuka sinä olet.

Ja niiden sidosten onkin tarkoitus muuttua ja muodostaa uusia rakennelmia, sellaisia uusia sidoksia. Mutta aina siellä ovat jollain tavalla mukana nuo vanhat sidokset. Niistä voi tulla haavoja ja ne voivat jättää traumoja, sellaisia kipupesäkkeitä sinuun, ellet halua ja rohkeasti lähde katsomaan sisimpääsi. Ellet tutki sisintäsi ja käsittele sitä, mitä ne oikein ovat.

Ja sitten rakkaudella ja kiitoksella päästät irti. Ja kun näin teet, se sidos ei olekaan enää tarpeellinen, se sidos on mennyttä. Se on jättänyt jäljen, mutta se jälki arpeutuu ja paranee. Ja se tekee sinusta sellaisen, joka olet. Sellaisen, että minä tunnistan kyllä tuon. Se on vahvistanut minua ja minä voin elää sen kanssa ja jopa auttaa muita, kun tiedän miltä se tuntui ja mitä se tarkoitti. Ja ennen kaikkea, miten minä selviydyin ja pystyin siitä päästämään irti.

Ja silloin alkaa kuin uusi lenkki noiden kuvan mutkien jälkeen, alkaa uusi lenkki ja uusi rakkauspolku, joka taas muokkaa sinua, uudistaa ja muokkaa. Ja siitä jatkamme seuraavalla kerralla, rakas lapsemme. Sinun parhaaksesi.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha