Kuka minä olen, Matka jatkuu 1

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 13.4.24, osa 94: Kuka minä olen, Matka jatkuu 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, olemme lähelläsi ja suojelemme sinua. Autamme sinua ymmärtämään ja autamme sinua kuin näkemään asioita, tapahtumia, ja sinun polkuasi kuin avaamaan. Se voi tuntua kivuliaalta ja se voi satuttaa ja se voi kuin nostaa mieleesi monia kipeitä muistoja. Niitä, joiden aika onkin nyt sinne pulpahtaa. Kuin sellainen iso tukos kurkkuusi voi nousta ja mieleesi voi tulla tunteita, jotka siellä myllertävät. ”

Eleonoora: Kiitos että saamme olla jälleen yhteydessä ja meitä opetatte Korkein ja henkimaailma. Meitä rauhoitatte ja annatte meille lisää ymmärrystä matkaamme. Se suunnan ottaminen on niin vaikeaa välillä ja välillä taas tuntuu, että on helpompaa. Kerrotteko siitä lisää. Kiitän.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on Eleonoora ja lukijamme. Kerroimmekin viime kerralla, että vuoron perään teillä on sellaisia jaksoja, että kuin sukellatte jonnekin, ettekä tiedä, miten pääsisitte takaisin pinnalle. Veden alla on mustaa, on pimeää, suuntaa on vaikea ottaa. Tai siellä on niin monenlaisia reittejä, eikä ole helppoa navigoida. Ja pää nousee pinnalle ja taas sukeltaa, ja taas nousee toisessa paikassa ja taas etsii sitä suuntaa.

Ja sitten on aikoja, jolloin on helpompi löytää se suunta ja nähdä kuin paremmin siellä veden alla ja löytää reitti ja nousta sieltä. Ja kun nousee pinnalle, näkee kaiken kuin uudessa valossa. Sellainen matkanne on siellä maan tasolla.

Kun opitte ymmärtämään sen, ette poukkoile niin paljon. Ette niin usein säntäile, vaan rauhassa katsotte. Eikä se tarkoita sitä, että kipuja ei olisi, että kaikki olisi kuin helppoa ja nopeasti pääsisitte eteenpäin. Sitä se ei tarkoita. Vaan sitä, että annatte itsellenne aikaa. Te tiedätte jo, että tämä ei ole pikajunalla tapahtuva. Se matka etenee hitaasti, ja se hidas matka antaa sitä aikaa tarkastella itseään ja antaa mahdollisuuden nähdä isomman kuvan.

Sellaisen kuvan, että olet vain yksi pisara siellä vedessä ja siellä on paljon muitakin pisaroita. Ei yksi pisara voi nousta sieltä ja ponnahtaa äkkiä ylös yksin. Siinä on paljon muitakin mukana, siinä isommassa kuvassa on teitä iso joukko, aina on. Ja kun sen opit näkemään, ymmärrät, että kaikki ne vaikeudet, haasteet ja kivut, että ei ne olekaan kaikki juuri sinulle, ihan jokainen isku vain sinulle, vaan iso kokonaisuus, jossa sinä olet pieni pisara.

Katsohan rakas lapsemme tuota kuvaa, jonka olemme valinneet symboloimaan matkaasi sieltä lapsuuden kodista. Tarkastele sitä, niin kerromme sinulle lisää matkastasi.

Sinua kannatellaan edelleen, kun irrottaudut tai sinut irrotetaan. Sinua kuljetetaan ja ohjataan jatkamaan matkaasi. Jotain on kuitenkin mukanasi. Olet käynyt läpi jotain kivuliasta ja olet oppinut. Mutta veneeseesi on voinut jäädä jotain, joka vielä pitää ottaa mukaan. Sellainen trauma tai kipu, joka vielä matkaasi lähti. Voit tiedostaa sen tai piilottaa sen, voit yrittää sen unohtaa ja peittää. Siinäkin on valintasi paikka. Mutta rakas lapsemme, et voi vielä vaatiakaan itseltäsi, että olisit kuin kaiken jo osannut ja oppinut. Ole siis armollinen itsellesi. Sinulle kyllä osoitetaan niitä pysähtymisen paikkoja matkasi varrelle. Sellaisia kuin väliasemia, että näkisit ja ymmärtäisit taas enemmän. Ja että voisit ymmärtää kipujasi paremmin ja vähitellen päästää irti.

Ja kun katsot, niin sieltä lapsuuden kodistasi lähtee muitakin ja heitäkin johdatetaan, mahdollisesti eri suuntaan tai samaan suuntaan. Portti on avautunut lähtijöille ja mahdollisuus jatkaa polkuaan. Kaikilla on mahdollisuus, ihan kaikilla. Eikä toisen polku ole sinun polkusi, vaikka yhteisiä kokemuksia onkin. Toisen polku on hänen polkunsa ja hänen valitsemansa opit ja tehtävät kehittyä. Siksi sinun pitää aina muistaa, että se toinen ei ole aina se syypää sinun haasteisiisi ja sinun kokemiisi kipuihin. Eikä sen toisenkaan pidä ajatella näin sinun kohdallasi.

Se meri tai miten sitä voisikaan kuvata, se matka siellä on hyvin monitasoinen, moniulotteinen, spiraalimainen moneen suuntaan. Mutta ne kohtaamiset toisten kanssa, ne ovat tärkeitä etappeja jokaiselle, jotka siinä kuin risteyksessä toisensa kohtaa. Matka kuitenkin jatkuu jonnekin, eikä se suunta ole aina sama, ymmärräthän sen rakas lapsemme. Se auttaa sinua antamaan anteeksi heille, jotka ovat siellä risteyksessä sinun kanssasi. Ja auttaa antamaan anteeksi itsellesi.

Etkä voikaan vielä tietää suuntaa, koska niitä mahdollisuuksia on niin monia. Sinä lähdet ja sinun täytyykin lähteä, vaikka määränpääsi on tuntematon. Johdatus ja suojelumme, ne kulkevat mukanasi, sinun parhaaksesi. Ja yhdessä katsomme seuraavalla kerralla, miten se jatkuu ja miten se kuin antaa taas mahdollisuuksia valita ja oppia niissä seuraavissa isoissa risteyksissä.

Olet meille aina rakas, olet ainutlaatuinen sielu siellä kulkemassa. Kuka sinä siis oletkaan, sitä sinä etsit siellä matkallasi, rakas lapsemme."

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha