Kuka minä olen, Ihmissuhteet 2

 

                         KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 25.5.24, osa 100: Kuka minä olen, Ihmissuhteet 2

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla. Siellä kuljet toisten ihmisten joukossa. Voit ohittaa ja kuin kulkea yksin tai voit suorastaan juosta toisten luo ja kulkea heidän kanssaan. Yksin et siellä kuitenkaan ole, et ole ainut ihminen, vaan kanssakulkijoita siellä on. Haluat sitten joukkoon tai et.

Välillä joku tulee ja kohtaatte, vaikka ette toisianne entuudestaan tuntisi. Tai vaikka niin luulet. Kohtaatte ja tunnet jotain sellaista, että jäätkin kuuntelemaan, jäät juttelemaan. Kun kohtaat toisen, sillä on aina tarkoituksensa, on opetuksensa ja kokemuksensa teille molemmille. Ja hyvin usein nämä kohtaamiset on sovittu jo tällä puolella, etenkin silloin, kun niillä on iso merkitys polkuunne siellä maan tasolla. Kuitenkin se on aina sinun valintasi, miten toimit.

Nämä kohtaamiset ovat sitä ihmissuhdekoulua. Kohtaamiset voivat olla pidempiä tai vain hetken kestäviä. Ihmissuhdekoulua et voi oppia lukemalla, et laskemalla, et katsomalla, etkä kuulemalla. Sinä opit sen vasta kokemalla, tuntemalla ja elämällä toisten kanssa. Sitä se on rakas lapseni ja siksi olet siellä maan tasolla. Ja te opitte sitä yhdessä. Kulkemalla siellä polkuanne.

Se, että luulet tietäväsi, vaikka et tiedäkään, se että luulet osaavasi, vaikka et osaakaan – se on se alku. Siitä se alkaa, eikä loppua näy. Ja yksi elämä opettaa vain pienen osasen, vain hippusen, vaikka saatat luulla osaavasi jo kaiken.


Ja kun katsot taaksesi, huomaatkin, miten vähän tiesit ja miten vähän ymmärsit edellisellä suoralla. Vaikka luulit jo osaavasi. Niitä varjoja tuli tiellesi, mutta kuin pelästyit ja käperryit itseesi. Kuitenkin ne kaikki olivat juuri niitä kohtia, joissa sinun oli tarkoitus pysähtyä ja oppia.

Rakas lapseni, ole armollinen itsellesi ja sille toiselle, anna aikaa. Kaikki mitä koet, vie sinua eteenpäin. Mutta polkusi on pitkä ja mutkan takaa aukenee taas jotain uutta. Ja niin se menee teillä kaikilla, ihan jokaisella. Sillä toisellakin, jonka ajattelit tietävän niin vähän, kun taas sinä osasit paljon. Niin luulit, vaikka et ymmärtänytkään.

Eri asioita harjoittelette samalla polulla. Voi olla, että sinä harjoittelit itsehillintää ja se toinen harjoitteli oman voiman käyttöä. Ja kun ne kohtasivat, ne harjoittelut, saitte molemmat oppia ja kokemusta. Ja voi olla, että teidän oli vaikea ymmärtää toisianne. Ja niin se olikin, koska ette harjoitelleetkaan samoja asioita.”

 

Eleonoora: Onko se niin, että meillä on vaikeuksia ymmärtää ensin sitä toista, kun haluamme niin paljon ensin itsellemme tukea. Että tuntuu vaikealta katsoa niin monelta kulmalta asioita, melkein mahdottomalta.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on rakas lapsemme. Se ihmisten viidakko, joka on koko ajan ympärillänne, se on niin monimuotoinen. Yksi haluaa yhtä ja toinen toista ja kolmas haluaa olla vain hiljaa ja mitä he muut sitten haluavatkaan.

Se ajatusten tulva on niin suuri. Kaikki ne ajatukset risteilevät siinä joukossa, jossa elätte. Jos ne kaikki kuulisitte, mielenne ei pystyisi sitä kaikkea käsittelemään. Te harjoittelette, opettelette pieninä palasina ja siksi ette voi nähdä kokonaisuutta. Ette pystyisi sitä vielä vastaanottamaan.

Mutta vähitellen opitte taas uutta. Sitä ymmärrystä itseänne ja muita kohtaan, sitä varten siellä olette. Toisten kautta te koette. Tunteenne ovat läsnä kaikkialla. Ja välillä tunteet kuin vyöryvät toistenne päälle ja näyttävät kohteelle ne ajatuksenne. Ja aluksi se on sellaista sekamelskaa.

Se alakoulu alkaa heti syntymän jälkeen ja jo aikaisemmin. Ne tunteet kertovat ja niitä aistitte. Siitä se alkaa se ihmissuhdekoulu siellä maan tasolla. Pienistä pisaroista se alkaa. Ja kaikki kuin tallentuu sinuun, soluihisi, kaikkialle kehoosi, siihen kulkuvälineeseesi. Sydänkeskukseesi, sinne sisimpääsi ja kaikkiin aikaisempiin muistoihisi.

Ja niitä sitten yhdistelet ja muodostat kuin verkoston. Sellaisen tietopankin, ymmärryksen varaston. Ja siihen kuuluu myös aikaisempien elämiesi muistot ja varastot. Se on monitasoinen ja monikerroksinen yhdistelmä universumin kaikkeutta. Eri aurinkokuntien ja planetaarisen ymmärryksen kaikkeutta. ”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

 

Kiitän Korkeinta ja henkimaailmaa, kiitän siitä, että ole saanut olla kanavana jo 100 blogi-istunnon ajan. Olen oppinut ymmärtämään itseäni ja tätä universumin kaikkeutta sinun kanssasi hyvä lukijani Korkeimman ja henkimaailman lempeässä ohjauksessa. Siitä kiitän.

Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 1