Kuka minä olen, Ihmissuhteet 3

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 31.5.24, osa 101: Kuka minä olen, Ihmissuhteet 3

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä kulkemassa polkuasi. Tässä olemme kanssasi hetken ja opastamme sinua jälleen. Jatkamme keskustelua siitä, mitä ihmissuhteet ovat ja miksi ne ovat niin tärkeitä siellä maapallollanne, siellä missä nyt oletkaan kulkemassa.

Ihmissuhteiden kautta opit ja kehityt, ihmissuhteiden kautta sinua pysäytetään ja kuin herätellään tässä ajassa. Hyvin paljon herätellään ja näytetään sitä, mitä aikaisemmin olet kuin ohittanut. Kuin sulkenut silmäsi, vaikka oletkin tiennyt, että kaikki ei ole sitä, miten sen näet.

Rakas lapsemme et ole halunnut nähdä, et ole, koska se näkeminen voi tuntua sinusta liian kipeältä. Se satuttaa ja se vaatii, että joudut katsomaan sinne sisimpääsi. Katsomaan kuin peiliin itseäsi. Etkä halua kaikkea nähdä. Juuri niin, ihmissuhteissa sinä olet keskiössä. Olet siinä keskiössä etsiessäsi, kuka olet. Kuka sinä olet ja mitä sinä näet ja mitä et halua ja mitä haluat nähdä.

Ja vasta sitten kun alat kuin ymmärtää sitä, vasta silloin alat ymmärtää myös muita ja alat herätä. Ja juuri siksi ihmissuhteet ovat tärkeitä opinpolullasi. Niiden kautta opit katsomaan itseesi ja alat tutkimaan kuka sinä olet. Ja miksi olet sellainen kuin olet. Ja toistamme tätä nyt monta kertaa juuri sen vuoksi, että näemme niin paljon sitä peittelyä ja kieltämistä.

Rakas lapsemme, sinä opit näkemällä toisen ihmisen. Sinä opit olemalla ja elämällä hänen kanssaan siellä maan tasolla. Eikä se koulu lopu siellä maan tasolla yhden elämän aikana. Se jatkuu. Etkä voi jouduttaa kehittymistä, et voi harpata kuin asioiden yli.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että meitä ohjaatte pienin askelin eteenpäin. Niin monia asioita koen ja näen ympärilläni tässä hetkessä. Ja niin monet asiat ovat kipeitä. Ne sattuvat ja satuttavat. Niiden kautta tutkin itseäni ja olen kiitollinen niistä haavoista, jotka ovat jo parantumassa. Koska vasta jälkeen päin alan nähdä niiden tarkoitusta, sitä että ne auttavat minua olemaan taas kuin piirun verran nöyrempi ja ymmärtävämpi itseäni ja muita kohtaan.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on Eleonoora, niin sinua kuin muitakin opetetaan katsomaan sisimpäänne nöyränä. Sillä sisimmästänne löytyy jokaisen kohdalta ”lapioitavaa”. Mutta sieltä löytyy jokaisen kohdalta sen lapioimisen jälkeen myös enemmän valoa ja rakkaus astuu esiin. Rakkaus loistaa sieltä, kun kerros kerrokselta verhot väistyvät.

Katsohan rakas lapsemme tuota ensimmäistä symbolikuvaa. Se on ensimmäinen kolmesta symbolikuvasta. Sinä voit olla kuin tuo kukkanen kuvassa, kumman vain valitset. Alat jo kurottaa toista kohti. Vaikka vielä haluatkin kuin olla yksin ja erillään.


Ja kun katsot tuota toista kuvaa, voit olla tässä elämässä keskellä kaikkia muita. Voit olla välillä sinisessä ihmispiirissä tai voit olla välillä punaisessa ihmispiirissä. Ja välillä voit olla kuin erillään. Mutta kuitenkin ympärilläsi on aina muita.


Voi olla niin, että harjoittelet, olet niin halunnut, että harjoittelet nyt erilaisessa ympäristössä kuin edellisessä elämässä harjoittelit. Ja se oli sinun valintasi. Se, että nyt olet enemmän kuin erillään tai että nyt olet enemmän kuin yhdessä. Mutta koskaan et ole ihan yksin.

Aina kuitenkin opit lisää ja toiset ihmiset ovat heitä, jotka sinua opettavat. Muutoin et näkisi sisältäsi niitä asioita, joita toiset kuin avaavat. Muutoin kuin sulkisit ne kipeät asiat vielä syvemmälle ja laittaisit monta lukkoa päälle. Toiset ihmiset ovat heitä, jotka avaavat niitä lukkoja. Ja heitä laitetaan tiellesi.

Olet ollut sopimassa niitä kohtaamisia tällä puolella, ennen kuin sinne maan tasolle synnyit. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Mutta olet unohtanut sen. Ja kun alat kuin muistaa, ne kipeät kohdat avautuvat aina helpommin. Olet jo tällä puolella antanut avaimen heille, jotka niitä lukkoja avaavat siinä elämässä, jota nyt elät.”

 

Eleonoora: Ne satuttavat ne kipeät asiat. On helpompaa työntää niitä pois ja kuin syyttää toista ja toisia. Ei ole helppoa ymmärtää miten paljon kaikki onkin minun parhaakseni.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on. Mutta ilman kipua ja sitä raskastakin tietä sinä et avaisi silmiäsi, et haluaisi niin tehdä. Ja kuten olette huomanneet rakas lapsemme, niitä kipuja täytyy joskus tulla monta peräkkäin kuin aaltoina tulla ja pakotettuina, että sinun on katsottava sisimpääsi ja nähtävä. Nähtävä sisällesi sitä, miten monta kipeää asiaa sinä itse sinne olet kätkenyt. Niin rakas lapsemme, juuri sinä itse olet kätkenyt ne kivut sinne sisimpääsi.

Niitä hellästi autamme valoon, niitä kipeitä ja raastavia tunteita, ajatuksia, sanoja ja tekoja. Kun niitä aukenee, sinä kehityt. Ja opit ymmärtämään aina vain paremmin, kuka sinä olet. Olet vain pieni hippunen kokonaisuudessa, vaikka samalla olet kaikki. Katsohan rakas lapsemme tuota kolmatta kuvaa. Ja tuo kuva on taas symbolinen, mutta voimme kysyä sinulta: Missä sinä olet siellä.

Noissa edellisissä kuvissa näytimme kohtia, joissa voit olla tuossa kuvassa. Mutta oletko niissä vai missä oletkaan. Sitä voit tutkia siellä sisimmässäsi. Ja siitä jatkamme seuraavalla kerralla, rakas lapsemme. ”


Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 1