Kuka minä olen, Pyhä Äiti- energia

 


                                                                       KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 12.5.24, osa 98: Kuka minä olen, Pyhä Äiti - energia

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä olemme vierelläsi ja sinua autamme ymmärtämään sitä, joka olet, autamme kuin esiin. Ja tänään haluamme kertoa sisimmästäsi lisää.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma siitä. Sellainen valtava voima on kulkenut täällä ja saanut minut väsymään. Sellainen raskaus on kulkenut maan tasolla ja tuntuu, että on vaikea olla, ottaa vastaan ja että haluan vain kuin käpertyä ja olla itseni kanssa ja kuunnella. Mitä haluatte kertoa meille tästä?

Korkein ja henkimaailma: ”Kiitos Eleonoora. Niin moni siellä on kokenut ja kokee sellaisen suuren voiman, joka siellä kulkee. Sellaisen kuin ravistavan voiman ja herättävän voiman. Se on kaikki teidän parhaaksenne. Että näkisitte kaiken kuin eri tavalla, että näkisitte maapallon toisesta kulmasta. Sellaisesta, että kaikki voi muuttua hyvin nopeasti, ihan kaikki. Vaikka vain hetkeksi, mutta isolla volyymilla.

Sillä on suuri vaikutus, sellainen, joka auttaa teitä näkemään eri tavalla kaiken, avaa silmiänne ja näyttää sitä. Sitä näyttää, mitä ette voi paljailla silmillä nähdä. Mutta nyt kuin avataan sitäkin teille. Ja sinä Eleonoora sait jo siitä kuin kuviakin, sellaisen kuin symbolin, jonka voimme tässä teille näyttää. Ja kertoa tarkemmin.”


Eleonoora: Niin Korkein, jo etukäteen näytitte minulle ja pyysitte, että katso ja ota kuvia. Että miten kaikki onkaan erilaista. Sellaista on, että et olekaan tuota huomannut. Energia kuin virtasi ja kaikki heilui.
Korkein ja henkimaailma: ”Kiitos, että kuulit kuiskauksemme ja voimme näyttää nyt teillekin hyvät lukijamme nämä kuin symbolina siitä, mistä haluamme teille kertoa.

Nämä kuin valot, jotka liikkuvat ja kiertävät maapalloa, ne ovat sitä energiaa, joka ei koskaan lopu, eikä koskaan kuole. Se jatkaa kulkuaan, se muuttuu, mutta se ei lopu. Se on hyvin voimakasta energiaa, sellaista kuin Pyhän Äidin energiaa, jota teissä kaikissa on. Feminiinistä energiaa, sitä se kuvaa nyt, kun vietätte siellä Äitien päivää.

Ja rakas lapseni, se on teissä kaikissa, olet sitten siellä maan tasolla tässä elämässä äiti tai et ole. Se ei ole riippuvainen siitä ollenkaan. Se on teissä kaikissa. Sellainen lempeä ja myötätuntoinen, sellainen hyvin rakastava ja hoitava, huolehtiva energia. Joka kätkee syliinsä ihan jokaisen, kun niin haluatte kokea.

Ei se vaadi, ei pyydä, ei ole riippuvainen sukupuolesta, se on.

Pyhä Äiti- energia on tarvittaessa myös kuin soturi, joka puolustaa. Se asettaa kuin seinän eteen heille, jotka eivät kulje oikeuden eikä rakkauden tietä. Se pysäyttää ja asettaa kilven eteen kaikelle, joka ei ole teidän parhaaksenne. Se suojelee ja puolustaa.

Ja se energia on myös sinussa rakas lapsemme. Ja nyt teille kaikille näytetään, miten se voi pysäyttää sellaista, mikä ei ole teidän parhaaksenne. Näyttää sen ja avaa silmiänne näkemään voimansa. Ja kaikki on sinun parhaaksesi.

Ota käyttöön Pyhä Äiti- energia, joka sinussa on. Käytä sitä viisaasti ja käytä sitä varoen, ettei se riko sellaista, mitä sen ei ole tarkoitus rikkoa. Käytä sitä lempeästi ja armollisesti. Käytä sitä suojellen ja puolustaen sellaista, jota sen on tarkoitus suojella. Teidän kaikkien parhaaksi käytä. Myös itseäsi suojellen ja puolustaen ja ennen kaikkea rakastaen. Sillä sinä olet RAKKAUS, joka on.”

 

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 1