Kuka minä olen, Reppureissaaja 2

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

Kaksipäinen Joutsen 4.5.24, osa 97: Kuka minä olen, Reppureissaaja 2

”Rakas lapsemme, tässä jälleen olemme, kanssasi olemme. Näemme sinut siellä kulkemassa, näemme sinut siellä istumassa ja näemme sinut siellä miettimässä monia asioita elämässäsi. Niin, siellä olet reppureissulla ja katselet suuntaa ja katselet ympärillesi, että missä minä oikein olenkaan.

Rakas lapsemme olet juuri oikeassa paikassa siinä missä olet. Kaikki on hyvin, vaikka mieleesi saattaa tulla monenlaisia ajatuksia, epäileviä ja sellaisia ajatuksia, jotka vievät sinut välillä sinne ja välillä tuonne. Se kuuluu elämääsi siellä maan tasolla, kaikki ne kuuluvat elämääsi. Sinäkin mietit Eleonoora, mietit välillä ja kuin epäilet, että osaanko ja olenko oikealla tiellä.”

 Eleonoora: Niin hyvä Korkein, niin mietin ja joinakin päivinä mietin enemmän. Vaikka hiljennyn ja otan yhteyden, niin aina se ei ole helppoa kuulla teitä ja luottaa siihen, että kuulen oikein. Pyydänkin, että siirrätte lepattavan mieleni taka-alalle, että se ei häiritse yhteyttämme. Tuntuu, että meitä häiritään aina vaan enemmän. Meitä valotyöntekijöitäkin häiritään, linjoja katkotaan. Kerrotteko siitä hyvä Korkein ja henkimaailma.

Korkein ja henkimaailma: ”Sellainen maailmanne nyt on. Siellä on häirintää ja on sellaista monenlaista energiaa, joka häiritsee ja sotkee. Maapallollakin on sellaista. On kuin sisäistä, mutta on myös ulkoista. Ja se reppureissulla oleminen tarkoittaa myös sitä, että opitte erottamaan energioita. Opitte ja koette erilaisia energioita, niin korkeammalta taholta tulevia kuin mataliakin energioita. Kaikki on teidän parhaaksenne, se että opitte erottelemaan. Erottelemaan sitä, mikä ei ollutkaan teidän hyväksenne ja mikä taas oli.

Tämä aika on kuin koetusten aikaa myös teille maan asukkaille. Sellaista uudenlaista opin polkua teille on sinne laitettu nyt. Linjoja sotketaan ja energioita järjestellään kuin uudelleen. Uuteen aikaan järjestellään ja te kaikki olette siinä mukana. On kuin paljastustenkin aika. Sellainen, että näette ja silmiänne avataan. Eipä maailma ollutkaan sitä mitä luulin ja uskoin, sellaista nyt avataan siellä maan tasolla.

Me emme teitä kuitenkaan jätä, emme hylkää, emme lakkaa suojelemasta. Olemme lähellänne ja näemme kyllä monenlaiset pelot, jotka siellä vaikuttavat kulkuunne. Pyydämme teitä luottamaan omaan sisäiseen ohjaukseenne, siihen luottamaan, että te selvitätte kyllä siellä, kun luotatte siihen valoon, jonka koette hyväksi. Että ette lähde sille tielle, joka on pelkoa täynnä. Että te otatte suunnan valoa kohti, luotatte ja elätte omaa elämäänne. Ympärillänne kuohuu ja tulee ilmi monia sotkuja. Näin maailma muuttuu, muutosvaiheessa olette rakas lapsemme.

Teillä on monia paikkoja, joissa tunnette olevanne turvassa, sellaisia paikkoja, jotka tuovat valon ja rakkauden lähellenne. Tukevat teitä siellä arjessa, auttavat uskomaan, että minä selviän kyllä tällä polulla.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että luotte valoa elämäämme. Minulle on ohjattu erilaisia paikkoja, joissa se rauha kuin laskeutuu ja joissa tunnen vahvan yhteyden teihin. Niitä paikkoja on luonnossa, metsässä, mutta myös kotonani on. Otin tähän kuvan ja pyydän Korkein teitä kertomaan tästä. Tuo suolalamppu palaa nytkin työpöydälläni, kun kanavoin, kun kirjoitan ja sormeni kuin lentävät.

 


Korkein ja henkimaailma: ”Kiitos Eleonoora, että valitsit tuon kuvan ja siihen liittyvän ohjauksen, vaikka ensin epäröitkin. Voimme katsoa nyt yhdessä tuota kuvaa, joka symboloi yhteyttä tälle puollelle.

Kun katsot rakas lapsemme tuota sytytettyä lamppua, niin voit nähdä hahmon, joka kuvastaa teille siellä maan tasolla enkeliä, enkeliä, joka valaistuu lampun yläosaan. Olet laittanut Eleonoora rakkaudella hoitavan sauvan nojaamaan tuohon valoon ja jos katsot tarkasti, näet, miten valo heijastuu sauvan alakärjestä alustalle. Se kuvastaa sitä virtaa, joka nytkin säteilee teille kaikille lukijamme, juuri sinulle säteilee. Otathan sen vastaan. Kiitä ja ota vastaan.

Yhteys voi kulkea näin sinunkin elämässäsi, siellä paikassa, olkoon se mikä vain. Ja kun alat enemmän luottaa, et tarvitse enää mitään paikkoja tai symboleita, se kulkee koko ajan missä oletkin. Se yhteys kulkee niin. Mutta te tarvitsette niin paljon konkreettisesti kuin ”todisteita” ennen kuin voitte uskoa ja luottaa. Ja siksi me haluamme kuvata näitä asioita, näkymätöntä haluamme kuvata kuvin ja symbolein, että ne muuttuisivat teille paremmin ymmärrettäviksi.”

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma. Minäkin olen harjoitellut ja oppinut vähitellen. Olette kuin kädestä pitäen minulle opettaneet. Olette näyttäneet merkkejä ja antaneet minun kokea sellaista valtavaa rakkaudellista tunnetta sisimmässäni. Sellaisissa elämäni kohdissa, jolloin, ne ovat viestittäneet minulle näkymättömästä maailmasta. Niin vahvasti olette näyttäneet, että olen alkanut luottaa. Ja te kaikki lukijat voitte saada kaiken tämän.

Minä olen ihan tavallinen ihminen kaikkine virheineni. Ei minussa ole mitään erikoista. Mutta kun aloin luottaa, niin siitä aukenikin ihmeellinen maailma näkymättömään ja nyt olen tässä kanavana.


Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on, se on ihan kaikkien saavutettavissa, kun harjoittelet siellä reppureissullasi. Luotat ja uskot ja harjoittelet. Ja kun katsot rakas lapsemme tätä toista kuvaa, niin näetkin erilaisen maailman. Nyt näet selkeästi valon, joka kulkee tuosta ”Lähteestä”, kulkee sinuun ja sieltä mistä se tulee, sieltä säteilee valtava valo. Kuka se on, se matka jatkuu.”

 

Lempeydellä ja rakkaudella henkimaailmasta,

sinun parhaaksesi Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Kuka minä olen, Lapsuuden perhe 1