Kuka minä olen, Erillisyyden opit 1

 

                                                    KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

Kaksipäinen Joutsen 17.8.24, osa 106: Kuka minä olen, Erillisyyden opit 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, vierelläsi kuljemme ja sinua autamme, kun pyydät. Kun tarvitset apuamme ja otat yhteyden. Kun hiljennyt ja keskityt kuuntelemaan ja aistimaan. Ja otat vastaan. Silloin olemme siinä yhteydessä sinuun.

Katsohan rakas lapsemme tuota kuvaa, jonka tällä kertaa olemme valinneet sinulle symboloimaan sitä yhteyttämme. Sitä, että olette ja olemme kaikki kuin yhtä. Että se erillisyys, jossa nyt olet, että se tuntuu raskaalta ja siksi tuntuu, kun muistat sen, mitä tällä puolella oli ja on. Että ei ole eroja, ei ole katkoja linjoilla, ei ole sinä ja minä, on vain me.

Niin kuin tuossa kuvassa, on me, yhdessä on. Samat juuret, samat kukat, samat varret ja on yhteys. Ei tarvita sanoja, ei tarvita taisteluja, ei tarvita kilpailua, sillä on vain me.”

 


Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma. Sitä on vaan niin vaikea ymmärtää täällä maan tasolla. Ainakin tällä hetkellä on vaikeaa meillä. Kun tuntuu, että vielä enemmän on minä ja minä. Kuka voittaa, kuka on kaunein, kuka omistaa enemmän, kuka hallitsee ja on paras. Kenellä on kaikki hyvin ja elämä on parempaa kuin toisella on. Pyydän opastustanne ja kiitän.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on, kaikki korostuu nyt. Ja rakas lapsemme, niin monet eivät voi hyvin, eivät hekään, jotka niin sanovat. Eivät hekään, jotka yrittävät olla parhaita tai haluavat enemmän valtaa, koska mikään ei riitä. He haluavat sitä yhä lisää.

Mutta mitä he oikeastaan haluavat ja te kaikki haluatte. Kysypä sieltä sisimmästäsi, mitä sinä haluat. Mitä haluat, että olisit onnellinen. Onko se raha ja valta, onko se rikkaudet ja maat ja talot ja autot, mitä se on rakas lapsemme?

Ja näemme sisimpääsi, sinne syvälle sisimpäänne, kun katsomme, näemme sen rakkauden nälän, näemme sen nälän, että olisi rauhaa ja olisi kuin kaikki sovussa keskenään, kuin yhdessä rakentamassa ja yhdessä tekemässä. Ei erillään, ei yksin, vaan yhdessä.

Ja siksi tuntuu niin raskaalta siellä eläminen ja oleminen. Mutta kaikella on tarkoituksensa, ihan kaikella on. Kaikilla teillä on vapaa tahto valita, tehdä päätöksiä niin isompia kuin pieniä. Tehdä niitä jo ajatuksen tasolla, sitten sanoilla ja teoilla. Ja niillä rakennatte sitä, mitä olette rakentaneet, luoneet olette, ihan jokainen. Ja se kasvaa, jota kuin jo mielessänne suunnittelette. Se kasvaa ja laajenee.

Jos haluat enemmän kuin muilla on, se laajenee. Jos haluat enemmän omaisuutta kuin muilla on, se laajenee. Ja kun sinulla on sitten enemmän, mitä silloin valitset rakas lapsemme. Haluatko vain lisää itsellesi, ei toisille.

Jos haluat myötätuntoa, lämpöä ja valoa toisille, sinun pitää valita sitä myös itsellesi, ottaa vastaan ja jakaa. Silloin se laajenee sinuun ja laajenee toisiin ja silloin te olette kuin yhtä, siihen suuntaan olette kasvamassa ja kehittymässä. Koska sinä ja minä olette yhtä.

Ja miksi halusit tulla kokemaan tätä rakas lapsemme. Niin, sinä halusit tulla ja kuulit sen kuin kutsun, kutsun olla siellä muiden kanssa ja muistaa, mitä onkin se rauha ja levollisuus ja yhdessä oleminen. Sinä halusit kokea sitä ja olla auttamassa muita. Olet rohkea sielu, kaikki olette, jotka sinne päätitte lähteä, sinne erillisyyteen.

Sinulle kyllä näytettiin kuin etukäteen kaikkea, mitä matkallesi tulee. Sinulle näytettiin ja sinä jo aavistit, mutta sinä läksit kokemaan, oppimaan ja jakamaan rakkautta ja valoa. Vaikka sinä tiesit, että tehtäväsi ei ole helppo. Kiitos siitä, että päätit lähteä, erillisyyttä päätit lähteä kokemaan.

Ja matkasi jatkuu rakas lapsemme. Et ole yksin siellä. Teitä on siellä ryhmä, teitä on siellä muitakin, valon jakajia on. Ja se lanka, joka teitä yhdistää, se tuo sitä valoa tiellenne ja auttaa niissä tehtävissä, tukee ja auttaa. Tuo parantavaa ja puhdistavaa energiaa, lohtua ja suuren määrän rakkautta. Se ei lopu, se on jo teissä, ihan jokaisessa on.”

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha