Kuka minä olen, Erillisyyden opit 2

 

                                                         KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 23.8.24, osa 107: Kuka minä olen, Erillisyyden opit 2

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä olemme, ihan lähelläsi. Voit aistia meidät, voit tuntea meidät tai voit kuulla meidät. Jos niin haluat, rakas lapsemme. Jos haluat olla kuin siinä samassa linjassa, kuin yhteydessä meihin.

Mutta kukaan tai mikään ei sinua siihen pakota, ei määrää. Eikä myöskään tuomitse, jos valitset toisin. Sinun valintasi otatko vastaan.

Ja kun havahdut, alat näkemään, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, alat ymmärtämään, että on paljon muutakin ja joudutkin kuin töihin. Eteesi tuodaan asioita ja ihmisiä, jotka voimistavat havahtumistasi. Eikä se polku olekaan aina helppo. Ei ole helppo kuin herätä ja olla valveilla. Olla kuin erilainen ympärillä olevien joukossa. On helpompi jatkaa kuin silmät kiinni, kuulua isompaan joukkoon kuin olla erilainen. Voi olla helpompi pitää kiinni vanhasta, kun se voi tuntua turvallisemmalta kuin avata silmiään.

Ja se erillisyyden tunne voi lisääntyä. Voit kuin pelästyä ja astua askeleen taakse ja uskosi voi horjua. Olet vaikean päätöksen edessä, kun erillisyys alkaakin kuin kasvaa ympärilläsi. Kun alat kokea vastustusta. Ihmiset ympärilläsi näkevät muutoksia sinussa ja heitä voi lähteä pois. Tai sinusta voi tuntua vaikealta jatkaa samalla tavalla kuin ennen. Et enää halua, etkä enää voi olla sama kuin ennen, kun silmäsi aukenevat siihen, että on muutakin. On muutakin kuin mitä maallisilla silmillä näet.

Kaikki on kuitenkin hyvin, on juuri niin kuin pitääkin sinun parhaaksesi. Sinä muutut rakas lapsemme, sinä kehityt ja muutut. Ja sinua ohjataan juuri siihen suuntaan, kun sinulle hyväksi on. Mutta sinä voit vastustaa, kun huomaat, että kaikki ei tapahdukaan niin helposti kuin luulit. Sinä voit vastustaa, kun haluaisit muutoksen olevan helpompaa. Mutta niin ei tapahdu. Ja sinua testataan senkin jälkeen, kun olet valinnut valotien. Mutkia tulee eteen.

Kaikki se on sovittu ja kirjattu elämänkirjaasi. Kaikki on näytetty kyllä sinulle etukäteen. On kerrottu ja näytetty. Ja luulit, että kun sinne tulet, muistat ja on helppo tehdä sitä, mitä tehtäväksesi otit. On helppo oppia ja kokea. Mutta niin ei ollutkaan, kun sinne tulit. Kaikki kuin olikin hankalampaa.”

Eleonoora: Niin hyvä Korkein ja henkimaailma. Sieltä puolelta kaikki näyttää niin erilaiselta. Täältä näemme vain pienen osan siitä, mitä te näette. Täältä ymmärrämme niin pienen osan kaikkeudesta ja katsomme kuin ”putkinäöllä”. Ei ole helppoa luottaa ja uskoa, ei helppoa ymmärtää, kun monet ihmiset ympärillä näkevät asiat niin toisin. Näkevät haasteet toisin ja sitten he tekevät sellaisia johtopäätöksiä, että kaikki ovat heitä vastaan, kun hankaluuksia tulee monesta suunnasta. Vaikka he ovat itse halunneet niin. Miksi se menee niin kuin väärinpäin tällä puolella?

Korkein ja henkimaailma: ”Niin rakas lapsemme, se menee kuin väärinpäin, kun te katsotte usein vain siitä omasta näkökulmasta ja haluatte, että niitä vaikeuksia ei voi minulle tulla. Että minä osaan kyllä ja ymmärrän kyllä. Vaikka niin ei sitten tapahdukaan.

Katsohan rakas lapsemme tuota symbolista kuvaa, jonka valitsimme tähän. Näet varmaan siinä kauniin kukkaniityn. Näet samankaltaisuutta ja siinä on sitten kuin yksi erillään. Tuo keltainen tuolla nurkassa kuin yksinään.


Tunnetko rakas lapsemme, että olet kuin tuo keltainen kukkanen. Erillisenä muista, vaikka et niin olekaan. Se on vain tunne rakas lapsemme, olotila, jonka olet luonut. Kaikki kasvatte samalla alustalla, hengitätte samaa ilmaa, juurenne ovat kuin yhdessä. Se että et ole samanvärinen, se ei merkitse sitä, että olisit huonompi.

Ja sinä voitkin olla se, joka opetat näitä muita, opetat heille jotain tärkeää. Et ole vähäpätöinen, olet samalla oppija ja samalla opettaja. Olet samalla yhtä, mutta samalla koet olevasi erillinen. Siellä sisimmässäsi olet yhtä, mutta sinut on laitettu sinne erillisyyteen asustamaan erilaisissa olosuhteissa, erilaisissa ryhmissä ja jakamaan toisten kanssa tärkeitä oppeja. Että kehittyisit.

Että kehittyisit hyväksymään toisia, arvostamaan toisia ja itseäsi toisten joukossa. Se koulu, jota siellä käytte, se ei ole helppo koulu. Se on kuitenkin hyvin tärkeä koulu. Sillä jokainen on sinne tullut kuin jollekin luokalle. Eikä siellä voi hypätä 4 lk:lta 10:lle ilman ponnistuksia, että selvittäisi isoja haasteita ja nousisi niiden kautta kuin toiselle tasolle noin vaan.

Jossakin elämässä harppaus kylläkin voi olla isompi kuin toisessa elämässä. Mutta se johtuu siitä, että olet kuin saavuttanut useiden elämien oppien kautta tason, josta olet suoriutunut nyt. Maan tasolla eläessäsi olet aina oppilas. Ja vaikka opettaisit muita, niin kuin teetkin, sinäkin opit aina niissä opetuksissa. Siellä erillisyydessä.

Ja muistathan, että olet meille hyvin rakas, aina olet. Olet sitten missä roolissa tahansa, missä ryhmässä tahansa, missä paikassa tahansa, sinä kehityt, jos niin haluat. Jos niin valitset, vaikka se olisikin vaikeaa.

Tuemme sinua ja olemme vierelläsi. Pyydä apuamme, kun tunnet olevasi eksyksissä. Sinua ei koskaan jätetä yksin. Ympäröimme sinut suurella valopallolla ja sen sisällä hoivaamme sinua hellästi. Kaikki järjestyy rakas lapsemme.”

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha