Kuka minä olen, Erillisyyden opit 3

 

                                                      KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 30.8.24, osa 108: Kuka minä olen, Erillisyyden opit 3

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä kulkemassa polkuasi. Välillä hypähtäen ja välillä pysähtyen. Nyt pyydämme sinua hetkeksi kuin pysähtymään. Kuuntelemaan meitä ja sitä korkeampaa itseäsi sisältäsi. Sitä ikiaikaista viisautta, sitä, joka on taltioitu Aikakirjoihin sinun kohdallesi.

Sinun oppisi, sinun polkusi, sinun ajatuksesi, sinun sanasi ja tekosi. Niin, kaikki löytyvät sieltä. Ja voit avata sieltä sivun kerrallaan, ajatuksen kerrallaan ja tutkia.

Rakas lapsemme, emme nyt halua sinua tuomita, emme halua. Me haluamme avata silmiäsi näkemään paremmin. Näkemään juuri sitä, mitä et ehkä haluaisikaan nähdä. Koska se näky tuo kipeitä muistoja, sellaisia, jotka ovat siellä hyvin syvällä.

Mutta on hyvä nostaa niitä käsittelyyn ja kuin puhdistaa ilmaa, niin kuin te siellä sanotte. Tuulettaa ja antaa tuulen viedä sellaista, jonka aika on mennä. Katsohan Eleonoora, miksi valitsimme tuon kuvan symboliksi tälle viestille tänään.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma. Täytyy sanoa, että ihmettelin ensin tuota kuvaa, jonka minulle näytitte. Että miksihän tämä kuva ja mitä siitä kerrotte. Mutta luotin ja ajattelin, että minun ei tarvitsekaan sitä valita, eikä aihetta valita, koska minä en ole se, joka niin tekee. Minun roolini on kuulla ja olla yhteydessä, kirjata ja välittää viestinne eteenpäin.

 

Korkein ja henkimaailma: ”Niin se on, ja olet kehittynyt tehtävässäsi, olet oppinut paremmin luottamaan. Vaikka et vielä olekaan sitä saavuttanut, mitä saavutettavissa on. Mutta sinä kehityt ja niin te kaikki kehitytte, vähitellen.

Ja kun katsot lapsemme tuota kuvaa, mitä näet siinä? Mitä se sinulle kertoo. Katsohan tarkkaan ja käytä ikiaikaista viisauttasi. Tutki ja vie sydämeesi rakas lapsemme.”


Eleonoora: Nyt kun uudelleen tutkin ja katson, näenkin ihan eri asioita, kuin ensimmäisellä kerralla näin. Kuva näytti kuin synkemmältä ensin, mutta eihän se sitä olekaan. Sehän on täynnä asiaa, täynnä valoa tulevasta ja niin paljon siitä nousee sanomaa. Kerrotteko siitä lisää Korkein ja henkimaailma.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin, sanomamme on niin kuin siellä sanotte: Sitä niittää, mitä kylvää.

Rakas lapsemme, tuo kuvasymboli kertoo siitä, miten paljon kaunista ja hyvää voit saada aikaan omilla valinnoillasi. Miten paljon voit levittää kuin siemeniä sinne, missä ne voivat kasvaa uutta ja kukoistaa. Ja miten paljon se rakkaus, jota jaat tuottaa rakkautta ympärillesi, kaikkialle. Niin paljon valoa pimeyteen, niin paljon myötätuntoa ja anteeksiantamista.

Ja kaikki kertautuu miljoonakertaiseksi. Leviää ja tuo lohtua heille, jotka eivät vielä tiedä. Eivät tiedä, kun heille ei ole kerrottu, eivät ymmärrä, kun eivät ole saaneet kokea pyyteetöntä rakkautta. Sillä se rakkaus on teissä kaikissa, te olette rakkaus.

Voit ajatella, kun katsot tuota kuvaa, että missä se rakkaus ja valo on tuossa kuvassa, en näe sitä. Näen vain, että kaikki kuin kuihtuu ja kuolee pois. Kukkia ei kohta enää ole. Varretkin kuihtuvat ja kuolevat. Missä se rakkaus on ja se valo.

Mutta rakas lapsemme tuo kuva on täynnä rakkautta. Kaikissa noissa siemenissä, valtavassa siemenmäärässä. Siellä kaikissa on valo ja rakkaus ja se lähtee itämään, kun se saa suotuisan paikan. Se lähtee kasvamaan ja kukoistamaan. Tuottaa satoa ja leviää.

Rakas lapsemme, kun ymmärrät sen, että kuolemaa ei ole, sen että elämä jatkuu maallisen kuoleman jälkeen, sinä ymmärrät, että olet rakkaus. Olet kuolematon ja elämäsi jatkuu. Siemen lähtee uuteen kasvuun jossakin. Se jatkaa elämäänsä ja tuottaa satoa, tuottaa lisää rakkautta ja valoa.

Kun valitset sen tien, alat nähdä tuossa kuvassa toivon. Alat nähdä mahdollisuuden ja alat luottaa siihen, että sinä olet rakkaus. Vaihdat välillä olomuotoa, mutta kaikki on jo sinussa. Se ikiaikainen viisaus, se kasvaa. Ja sinne Aikakirjoihin tulee taas uusi sivu polultasi. Anna sille mahdollisuus olla valosivu. Mutta valinta on aina sinun, rakas lapsemme.

Olemme lähelläsi, kun valintoja teet, et ole yksin. Autamme sinua, ota apumme vastaan.”

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha