Kuka minä olen, Ihmissuhdetaidot 3

 

                                                         KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 2.8.24, osa 104: Kuka minä olen, Ihmissuhdetaidot 3

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä kulkemassa toisten kanssa. Siellä rakas lapsemme olemme mekin lähelläsi, vaikka et meitä aina huomaa, et tunnista, mutta siellä mekin olemme. Ja auttamassa sinua olemme. Niin moni nyt pyytääkin apua ja tukeamme.

Emme teitä hylkää emmekä jätä, siinä olemme vierelläsi nytkin, kun tätä luet. Kun hiljennät mielesi ja otat vastaan, voit kuulla, voit tuntea, voit aistia meidät. Lähetämme usein erilaisia merkkejä polullesi, että huomaisit, että kuin tuntisit, miten lähellä sinua olemmekaan.”

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että näin teette ja yritätte parhaanne mukaan meitä kuin herättää, että tässä olemme. Niin monet kuitenkin tarvitsevat jotain konkreettisesta, sellaista, että voisivat paremmin nähdä ja kuulla teitä, vaikka maallisilla silmillä ja korvilla niin ei tapahtuisikaan. Miten ohjaatte meitä tänään.

Korkein ja henkimaailma: ”Katsohan rakas lapsemme tuota kuvaa, jonka pyysimme Eleonooraa valitsemaan tänään teille kaikille symboloimaan vastaustamme.


Katsohan, miten kaunis orvokkikimppu siinä onkaan. Kauniita erilaisia sinisiä kukkasia. Osa nupulla, osa jo lopettamassa kukintaansa. Pyydämme sinua rakas lapsemme nyt kuin muistamaan, miten paljon elämässänne onkin ollut hetkiä ja tilanteita, joissa kaikki asiat toisten kanssa ovat kuin soljuneet hyvin.

On ollut kuin samanhenkisyyyttä, on ollut turvallista olla siinä toisten kanssa. Olet voinut olla kuin sielusi kanssa sulassa sovussa toisten sielujen kanssa, yhdessä. Erilaisia vivahteita oli, niin kuin noissa orvokin kukissa, mutta kaikki ovat kuin puhaltaneet yhteen hiileen. Miten helppoa siinä olikaan olla, vaikka kaikki eivät olleet asioista ihan yhtä mieltä.

Sitten pyydämme hyvä lukijamme sinua katsomaan tuota toista kuvaa, kuin symbolia erilaisesta tilanteesta. Siinäkin on orvokin kukkia. Kauniita keltaisia kukkia ja vain kaksi eriväristä. Kuin tulleet sieltä edellisestä elämästä ihan uuteen tilanteeseen. Tulleet olemaan erilaisia. Tai tulleet erilaiseen työpaikkaan, erilaiseen perheeseen, erilaiseen ryhmään samassa elämässä.

Yksi sininen on halunnut kuin mennä ihan erilleen ja toinen sininen yrittänyt mennä toisten luo. Ja muistathan, että kaikki tämä on symbolista kuvausta tilanteista, joissa ihmissuhdetaitojasi koetellaan. Kuin testataan. Ja varmaan tiedostat, varmaan muistat niitä tilanteita, joissa näin on tehty. Ja näin olet kokenut. Että et kuulukaan joukkoon, ei olekaan hyvä olla.”


Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, kiitos. Tuntuu, että täällä maan tasolla on jatkuvasti näitä tilanteita. On vaikeaa olla, kun maailmamme jotenkin repeytyy niin monissa tilanteissa erilleen. Miten opastatte meitä?

Korkein ja henkimaailma: ”Niin rakas lapsemme, näemme sen ja sen onkin tapahduttava, että näkisitte, huomaisitte ja kuulisitte omaa ikiaikaista viisauttanne, sisintänne kuulisitte. Että ette lähtisi säntäilemään tuohon ryhmään tai tuohon ja sitten olisittekin vielä enemmän hukassa. Että ette menettäisi omaa valoanne, jota sisimpänne on täynnä.

Vaan rauhoittaisitte sen lepattavan mielen, joka kuuntelee ensin tuota ja sitten tuota ja vielä tuotakin, ja joka ei sitten enää osaakaan rauhoittua. Ei osaa valita, eikä erotella, mikä on hyväksi ja mikä ei sitä ole.

Ohjeemme on, että sinussa on kaikki tieto ja sinussa on kaikki valo. Kun otat sen ohjeeksi elämääsi, sinä rauhoitut. Ei elämäsi siellä maan päällä voikaan muuttua sormia napsauttamalla seesteiseksi ja rauhalliseksi, ellet tuo sitä rauhaa sisimpääsi, ota sitä vastaan. Ja pikkuhiljaa näin tekemällä et enää lähdetään säntäilemään edestakaisin. Silloin olet löytämässä itsestäsi vastaukset, sisimmästäsi.

Sillä nyt maailmassanne neuvonantajia riittää. On paljon heitä, jotka haluavat ottaa kuin gurun paikan ja haluavat sanoa: ”kun seuraat minua, niin sinä pelastut”. Sellaista siellä nyt paljon on. Ja siksi sinusta voi tuntua, ettet tiedä, mihin ryhmään menisit. Mihin suuntaan lähtisit.

Ja nyt ne ihmissuhdetaidot tulevat isoon rooliin, se että oppisit ja osaisit erotella, mikä tie on pelottelun tie ja mikä tie on rakkauden tie. Tiedämme, että se ei ole helppoa. Silti ohjaamme sinua nyt opettelemaan näitä asioita ihmissuhteissa. Katsomaan toisia rakkauden kautta, myötätunnon ja anteeksiannon kautta. Myös itseäsi.

Että voisit olla tuossa keltaisten kukkien joukossa erilainen, voisit olla sitä syyllistämättä muita. Voisit olla sitä rakkaudella rakas lapsemme. Se on iso läksy, iso tehtävä, siihen sinua ohjaamme. Ja kun huomaat, että on aika päästää irti tuosta ryhmästä, niin silloin voit lähteä rauhallisin mielin. Kiittää sen opeista ja luopua. Lähteä uutta kohti, taas oppimaan lisää niitä ihmissuhdetaitoja ja vahvistaa sisintäsi rakkaudella. Nämä ovat ohjeemme tällä kertaa rakas lapsemme. Muistathan, että olet meille rakas ja vierelläsi kuljemme sekä niissä virhevalinnoissa että rakkauden valinnoissa.”

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha