Kuka minä olen, Ihmissuhdetaidot 4

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN

 


Kaksipäinen Joutsen 11.8.24, osa 105: Kuka minä olen, Ihmissuhdetaidot 4

”Rakas lapsemme, siellä maan tasolla kuljet. Ja me olemme lähelläsi ja autamme sinua, annamme merkkejä. Otathan ne vastaan. Kaikki on sinun parhaaksesi, ne hankalatkin ajat. Kaikki on tarkoitettu polullesi, että sinä kehittyisit ja voisit vapautua niistä raskaista muistoista, joita mukanasi kannat.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että taas meitä opastatte. Että kuljette kanssamme ja autatte. Niin paljon koemme vääryyttä ja paljon kannamme niitä muistoja mukanamme. Autattehan meitä ymmärtämään näitä kuin taakkoja.

Korkein ja henkimaailma: ”Rakas lapsemme, se vaikein oppi on teillä siinä, että te vaan kannatte, ette uskalla luopua, ettekä halua astua uuteen. Ja sitä te opettelette elämästä toiseen, kunnes havahdutte siihen, että miksi minulle käy aina näin. Aina vaan tulevat nämä samat hankaluudet eteeni. Miksi näin, te kysytte.

Mutta se vastaus on teillä kaikilla siihen siellä sisimmässänne.

Kun te vaan vastustatte ja kuin hakkaatte päätänne seinään, niin kuin siellä sanotaan, niin te vaan jatkatte, vaikka huomaattekin, että tämä vaan toistuu, enkä pääse kuin jatkamaan.

Ja ne ihmissuhteet ovat se kuin taistelutanner, se, jossa nämä itsensä kanssa kamppailut, juuri niin, itsensä kanssa, käydään ja siinä te opitte koko ajan niitä taitoja, ihmissuhdetaitoja. Te opitte sitä, miten se toinen käyttäytyy ja näette usein vain sen. Mutta se miten te itse käyttäydytte ja miten te toimitte, se on se, joka onkin vaikeaa nähdä.

Ja niin te sitten kuin kisailette, ette halua luovuttaa, tai sitten te alistutte ja haluatte piiloutua. Ja kätkette ne taistelut sinne sisimpäänne, sinne keräätte niitä. Sellaista näemme paljon. Ja sitten te väsytte, te väsytte taistelemaan ja te väsytte kuin aina luovuttamaan ja kätkemään.

Katsohan rakas lapsemme, se on teidän kaikkien läksy ja toinen on sitä opetellut pitkään ja on kuin väsymisvaiheessa. Ja toinen on vasta aloittamassa ja on kuin intoa täynnä. Intoa täynnä siinä, että minä, minä, minä.

Muistathan sen rakas lapsemme, että taisteluissa on aina kuin häviäjiä. Ne vain jatkuvat, ellei otakin käyttöön niitä ihmissuhdetaitoja, jotka vievät eteenpäin. Nouse kuin korkeammalle katsomaan sitä kuin hulluutta. Näe sitä valon ja rakkauden kautta.

Ja nyt teille näytetään sitä hulluutta kuin isommassa kuvassa, näytetään sotia ja näytetään taisteluja. Mutta ne pienemmät taistelut, niitä te käytte kaikki toistenne kautta. Ja ne ovat ihan yhtä tärkeitä. Juuri niin, sinäkin rakas lapsemme käyt. Ja niin kauan jatkat, kun lähdet niihin sen minäsi kanssa, sen, jota egoksi kutsutte. Sen kanssa, joka on aina oikeassa ja joka haluaa aina itselleen.

 

Katsohan rakas lapsemme tuota kuvaa. Siinä näytämme taas kuin symbolisesti rauhan laaksoa. Sellaista, johon kaikki mahtuu, jossa ei tarvitse taistella, jossa jokaiselle on oma paikka. Ja vaikka sielläkin tulee erimielisyyttä, niin kaikki järjestyy kuin yhdessä sopimalla.

Sinä opit ja sinä opetat toista tai toisia. Ja toinen oppii ja opettaa sinua ja toisia. Joku voi haluta nousta toisten yläpuolelle ja toinen voi haluta kuin pienentää itseään. Toinen voi olla aloittamassa kun toinen voi olla jo lopettamassa. Jokainen oppii ja kehittyy. Niin isommat kuin pienemmät.


Ja nämä rauhan muistot, ne tulevat jostain sieltä, mistä olet tullut kauan sitten. Ja kun ne muistot ovat sisimmässäsi, ne saavat aikaan sen, että on niin raskasta kokea tätä taistelua siellä maan tasolla. On vaikea ymmärtää ja on vaikea olla, kun on tottunut toisenlaiseen energiaan niiden muistojen kautta.

Olet kuitenkin halunnut tulla kokemaan mitä on olla karkean energian keskellä. Ja voit olla kuin hukassa. Et ymmärrä, etkä halua olla, haluat pois. Ja jotkut nyt lähtevätkin, tulevat tänne takaisin, kun tämä aika siellä maan tasolla on niin sotkuinen ja kuin sotainen.

Kuitenkin kun nouset katsomaan korkeammalta, nouset kuin lintuperspektiiviin, niin alat ymmärtää paremmin. Ymmärrät sen siellä lähipiirissä, työssäsi, ryhmissä, joissa olet, että kaikki toistuu niissäkin. Ja sen, että juuri sinä voit vaikuttaa, voit päättää toisin. Voit ottaakin käyttöösi ne muistot, joita sinulla on toiselta puolelta. Toisenlaiset muistot.

Sen että monet asiat voi sopia toisin. Monet asiat voi sopia kuin valon kautta. Monet taistelut voi kuin rauhoittaa. Ja opettaa toiselle muun tavan kuin miekkojen kanssa sopimiset.

Eikä se tarkoita sitä, että hyväksyy aina kaiken. Kääntää vaan toisen posken. Se tarkoittaa sitä, että opettelee ihmissuhdetaitoja, jotka johtavat harmonisemmalle tielle, jotka johtavat valon ja rakkauden tielle. Ja kun vaan jatkaa sitä tietä, opettelee ja kerää kokemuksia, se oma sisin alkaa täyttyä valosta. Ja se keventää matkaasi. Ja se keventää myös sitä toisen matkaa. Se vaatii harjoittelua, luottamusta ja uskoa.

Ja me näemme kyllä teitä paljon, jotka näin toimitte. Ja miten kauniit valovanat niistä kulkevat toisille, heille, jotka ovat vasta alussa. Kiitos siitä rakas lapsemme.”

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha