Kuka minä olen, Pyyteetön rakkaus 1

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN



Kaksipäinen Joutsen 13.9.24, osa 110: Kuka minä olen, Pyyteetön rakkaus 1

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä puuhiesi keskellä kulkemassa polkuasi. Ja se polku voi välillä tuntua hyvin raskaalta. Kuin olisi vaikea ottaa edes yhtä askelta eteenpäin. Ja välillä se taas on kevyempää ja voit kuin tanssahdella kevyin askelin.

Tänään haluamme välittää sinulle tietoa ja ymmärrystä rakkaudesta, joka on. Rakkaudesta, joka ei vaadi, ei pyydä, ei tuomitse, ei ole parempi kuin toinen rakkaus. Rakkaudesta, joka on. Ja kun sen löydät, sen ymmärrät, saat kuin selville kuka sinä olet. Ja se onkin se vaikein tehtävä polullasi. Sellainen tehtävä ja oppi, jota harjoittelet monen monta elämää.

Pyyteetön rakkaus, joka on kaikki, sitä opettelet siellä maan tasolla tässäkin elämässä. Monta kertaa luulet sen löytäneesi ja ymmärtäneesi, kunnes sitten huomaat, ettet ollutkaan, vieläkään et ollut. Koska se on niin vaikeaa siellä raskaassa energiassa maan tasolla. Se on vaikeaa, että löytää ja näkee rakkauden kaikkialla ja kaikissa. Kaikissa kivissä, kasveissa, eläimissä, ihmisissä, etenkin itsessä. Myös hänessä, joka tuntuu olevan kuin vihollisesi. Hänessä, joka kuin aina tulee vastaasi ja saa sinut kokemaan tuskaa.

Jokainen teistä on yhtä hyvä, yhtä arvokas ja yhtä tärkeä.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, että avaatte tätä meille kaikille, niin minulle kuin lukijoillemme. Sitä avaatte, mitä se oikein tarkoittaa. Sillä ei ole helppoa nähdä kaikessa tätä samanarvoisuutta, valoa ja rakkautta. Tuntuu, että on niin paljon kuitenkin pimeyttä ja pelkoa täällä maan päällä.

Korkein ja henkimaailma: ”Niin rakkaat lukijamme ja Eleonoora. Kyllä siellä pimeyttä on ja negatiivisuutta, pelkoa ja vallankäyttöä. Mutta silloin ei käytetä pyyteetöntä rakkautta, saatika että pystyisi itse sitä antamaan tai vastaanottamaan. Silloin se kanava ei ole auki. Vaan silloin on auki ihan toisenlainen kanava, sellainen minä- kanava, ei rakkauden kanava.

Siellä maan tasolla on niin monenlaisia kanavia, monenlaisia kuin verkkoja, joita pitkin energiat kulkevat. On rakkauden verkkoja ja on pimeyden verkkoja – jos kuin sanoitamme karkeasti sen, mitä haluamme nyt kertoa.

Ja ne verkot ja verkostot kulkevat siellä monissa tasoissa, spiraaleina kulkevat. Kun tulet johonkin risteykseen, jossa sinun tulee päättää suunta, niin silloin sinä valitset sen polun, mitä lähdet kulkemaan. Valitsen sen, onko se rakkauden tie, vai jokin muu tie. Eikä se valinta ole aina helppo.

Ja voit kuin huomata pian, kun polkuasi jatkat, että en onnistunut valinnassani, nyt valitsin toisin kuin olisin halunnut. Valitsin polun, joka ei ollutkaan se, jonka sisin olisi valinnut. Valitsin sen suunnan, jonka ympäristö tai joku muu minulle kuin valitsi tai se houkutti minua enemmän.

Mutta sinulle annetaan uusi mahdollisuus, uusi valinta. Ja jos taas valitset kuin saman polun, voi sen päätöksen takana ollakin pelko. Pelko siitä, että jos valitsen eri lailla, joudun hukkaan. En uskalla valita tuntematonta, mieluummin sen saman. Sen polun, joka kuitenkaan ei ole hyväksi minulle.

Ja näin ne verkot ja ne kanavat ovat kuin aina edessäsi ja risteykset, joissa on valittava. Ja niitä kanavia ja verkostoja on valittavanasi suuri määrä. Joku voi houkuttaa enemmän kuin toinen, vaikka ehkä alat aavistaa useamman harhavalinnan jälkeen, ettei se ole tämä kanava. Ei tämä valtatie, vaan se onkin ihan pikkuinen polku, sellainen huonokulkuinen polku, joka avaakin rakkauden polun edessäni. Vaikka en uskalla sinne mennä, kun näkymä ei ole kovin selkeä.

 


Katsohan rakas lapsemme tuota kuvaa. Kuin symbolikuvaa siitä, miten paljon rakkauden valoa heijastuu kaikkialle. Se leviää kaikkialle. Kun uskallat ottaa vastaan. Se heijastuu ylös ja alas ja vaakaan ja vinoon, kaikkialle. Se väreilee ja peilautuu moninkertaisena eteesi. Ympärillä on kyllä pimeyttäkin, tummia varjoja on. Vesikin voi näyttää pelottavalta, pohja pimeältä.

Kun uskallat valita sen rakkauden polun yhä useammin, sen, joka avaa tietoisuuttasi, laajentaa sitä, silloin olet matkalla pyyteetöntä, universaalia rakkautta kohti. Sitä ymmärrystä kohti, että olet tuo rakkaus. Että sisimpäsi on sitä täynnä. Tästä jatkamme seuraavalla kerralla rakas lapsemme, sukellamme syvemmälle itseesi, siihen rakkauteen, joka olet.”

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha