Kuka minä olen, Pyyteetön rakkaus 2

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 20.9.24, osa 111: Kuka minä olen, Pyyteetön rakkaus 2

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, tässä jälleen olemme sinun kanssasi, ihan siinä lähelläsi, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Käytät sydämessäsi näitä kuin sanoja, ja sitä mitä niistä virtaa sinuun, sinne syvälle itseesi.

Ja tänään jatkamme rakkauden teemaa, jatkamme ymmärrystäsi avaamaan ja tietoisuuttasi lisäämään, kuka sinä oletkaan rakas lapsemme. Sillä sinä olet kaikki, kaikki ymmärrys, kaikki viisaus, kaikki valo ja rakkaus. Ja sitä kohti sinä kehityt, jos niin haluat, jos niin valitset. Mutta voit valita toisinkin, toisenlaisen polun voit valita.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma. Ymmärrän ja tiedän, että kaikki näyttää niin erilaiselta eri tasoilta ja eri taajuuksilta, kun katsotte sieltä. Ja kun elämme täällä maan tasolla, meidän on niin vaikea kokonaisuutta hahmottaa, niitä eri tasoja, emme näe niitä. Voitteko meitä ohjata tässä, että voisimme ja osaisimme valita sen rakkauden tien.


Korkein ja henkimaailma: ”Katsohan Eleonoora ja lukijamme tuota kuvaa, jonka Eleonoora olet tallentanut jokunen vuosi sitten ja sitä hait sieltä kuvakokoelmastasi tähän jo kuin valmiiksi. Tarkastelemme sitä nyt yhdessä.

Miten hieno kuin kudelma, verkosto ja eri tasoja. Ja kaikkialle loistaa valo. Se säteilee kaikkialle ja se on noiden tummienkin polkujen takana ja niiden ympärillä aina. Se ei koskaan katoa, se on, se rakkauden valo, pyyteetön, universaali rakkaus.

Kun opit näkemään sen ensin siellä pienellä polulla, siellä ahtaassa ja raskaassa energiassa. Siinäkin kohtaa, kun kaikki tuntuu siltä, että ei ole mitään, että on vain pimeää. Kun opit sen erottamaan pimeyden keskellä, niin sinä olet löytänyt suureen aarteen. Kuin jalokiven, joka säteilee rakkautta.

Et voi sitä ostaa, eikä kukaan voi sitä sinulta viedä. Se tallentuu sinuun. Ja sen merkitys aukeaa vähitellen. Ensin hyvin pieninä paloina, sellaisina, että voit ottaa sitä vastaan. Ja sitten se laajenee.

Mutta siihen tarvitaan aikaa ja siihen tarvitaan kaikkia niitä kokemuksia, joita itsellesi keräät, niin ns hyviä kuin ns huonoja. Siihen tarvitaan virheitä ja vääriä valintoja. Joskus yksinäisiä aikoja ja sitä, että tulee vastuksia ja vastustusta polullesi. Siihen tarvitaan luottamusta ja uskoa.

Et voi vain harpata ja olla perillä. Sillä miksi sitten olisit ollenkaan siellä oppimassa, jos kaiken jo osaisit ja kaiken kuin ymmärtäisit.

Kun löydät sen rakkauden valon, sen, joka on kaikki, ei ole enää paluuta entiseen. Kaikki muuttuu silloin. Ja silmäsi avautuvat näkemään laajemmin, ihan kaikkea. Itseäsi, muita ihmisiä, eläimiä, kasveja, kiviä, maata, ilmaa, vettä, kaikki muuttuu rakas lapsemme. Opit näkemään rakkauden taajuuden kaikessa. Ja tästä jatkamme seuraavalla kerralla.

Muistathan aina, että sinä olet jo kaikki, että sinä olet rakkaus, valoa täynnä. Jos niin valitset, sinä alat ymmärtää sitä aina paremmin.”

 

 

Sinun parhaaksesi lämmöllä kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha