Tietoisuus, Allanin kertomaa 2

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 5.10.24, osa 113: Tietoisuus, Allanin kertomaa 2

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siellä missä nyt kuljetkin, siellä energioissa, jotka ovat nyt vahvoina ympärilläsi. Kuin painolasti voivat olla, sellainen taakka selässäsi, jota tunnet kantavasi.

Kaikki ei ole kuitenkaan sitä, miltä nyt tuntuu tai näyttää, rakas lapsemme. Kaikella on tarkoituksensa ohjata sinua valoisammalle polulle. Aloittaa kuin uusi tie, kääntää uusi lehti siihen kirjaasi. Siihen tietoisuuden kirjaan, missä kaikki on. Sinun omaan kirjaasi.

Sillä ne kokemukset, joita nyt koet ja tunnet, ne kerääntyvät kaikki sinne kokoelmaan. Tallentuvat ja ovat sieltä saatavissa. Niin kuin viime kerralla sinua ohjasimme Allanin kertomana. Ja sitä jatkamme tänään. Käännämme sinulle uuden sivun. Ja muistathan, että se sivu ei ole yksiselitteinen, sellainen kuin siellä teidän kirjoissanne, vaan se on monikerroksinen, moniulotteinen sisältäen kuin kaiken.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja henkimaailma, kiitos. Ohjasitte minua ottamaan nyt tämän kuvan kivestä, kääntämään Allanin tämän puolen kertomaan toisenlaisista kokemuksista. Ymmärrän, että ne ovat nyt tärkeitä ottaa esiin, tänä aikana, jolloin ympärillämme on niin paljon kaikkea, jota meidän on vaikea ottaa vastaan. Kertoisitteko siitä lisää meidän parhaaksemme. Kiitän.

Korkein ja henkimaailma: ” Näemme ne kuin hätähuudot sieltä maan tasolta, kuulemme ne kyllä. Otamme vastaan ja autamme. Mutta niissä hätähuudoissa on paljon sellaista vaikeutta, sellaista, että lähdette tielle, joka ei olekaan teidän parhaaksenne. Poimitte sanan ja poimitte asian sieltä ja täältä. Liitätte ne yhteen omalla pelkoenergialla. Ja se vie teidät usein syvemmälle sellaiseen suuntaan, että ette saakaan sitä apua, jota haluaisitte.

Mutta rakas lapsemme, ne ovat teidän valintojanne, kun haluatte sen kuin pelastuksen tässä ja nyt. Ja muutatte suuntaa vähän väliä ja tunnette olevanne hukassa. Haette apua, kuulemme kyllä. Mutta kun se rauhattomuuden myllerrys on sisällänne, teidän voi olla vaikea kuulla, nähdä ja valita. Vaikea valita, mikä suunta tulisi ottaa.

Katsohan rakas lapsemme Allanin sivua, puolta, jota nyt haluamme sinulle näyttää tuosta kuvasta. Ja pyydämme nyt Allania kertomaan niistä kokemuksista ja opeista lisää.”

 

Allan:Katsohan maan kulkija, katsohan ja kuulostele. Näetkö tällä sivullani kasvot, jotka huutavat, kasvot, jotka odottavat kuin suu auki, että heitä ruokitaan. Annetaan sinne suuhun. Ei pureskella, vaan nielaistaan kaikki, mitä sinne suuhun tulee.

Tämä sivuni kertoo siitä. Kertoo siitä, ettet nielisi kaikkea, mitä nyt tarjotaan siellä maan tasolla. Kertoo siitä, että kuin miettisit sydämen viisaudella, mitä kuulet, mitä näet, mitä tunnet, mitä koet.

 

Kertoo siitä, että suuhusi voi tulla hyvän ruuan mukana jotain sellaista, jota sinun ei tulisi syödä. Se, että heräät erottelemaan, kuin seulomaan, mitä suuhusi laitat ja mitä nielaiset, on nyt avainsana hätäänne. Me ohjaamme kyllä, mutta voi olla, että olet malttamaton ja nielet kuin kaiken.

Kuuntele rakas lapsemme, mitä sydämesi sanoo, sillä rakkauden taajuudella kuuntele. Pysähdy ja anna sille aikaa kertoa. Seulo ja valitse mitä otat vastaan. Kaikki se ei ole meidän ohjaustamme, kaikki se, mitä nyt ohjataan, ei sitä ole.

Siellä kyllä on paljon hyvää ja arvokasta. Sinun tehtäväsi on seuloa ja valita. Sinun parhaaksesi valita. Ja se tie, se suunta, johon sinua nyt ohjaamme, ei ole aina se helpoin ja siksi voit tarttua kuin helppoon oljenkorteen, joka viekin sinua pelon tielle. Ne kerrokset minussa, ne kertovat näistä valinnoista, niistä opeista matkallasi, rakas maan kulkija.”

Eleonoora: Kiitos Korkein ja kiitos Allan – kivi näistä viisaista sanoistanne.

 

Sinun parhaaksesi, lämmöllä Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha