Tietoisuus, Allanin kertomaa 3

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN


Kaksipäinen Joutsen 11.10.24, osa 114: Tietoisuus, Allanin kertomaa 3

”Rakas lapsemme siellä maan tasolla, missä nyt oletkaan, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Hiljenny rakas lapsemme ottamaan vastaan sanomaamme tänään, tässä hetkessä.

Olet meille hyvin rakas, olet tärkeä ja olet ainutlaatuinen. Et ole koskaan yksin, sillä sinulla on aina yhteys meihin, jos niin haluat. Sinun lähelläsi olemme, vaikka et meitä näe, etkä aina kuulekaan. Siinä olemme nytkin kanssasi.

Ja me jatkamme nyt Allanin kanssa keskustelua siitä, mitä kaikkea sinussa on ja mitä kaikkea Allan - kivessä on. Sillä se mikä on hänessä, on myös sinussa. Kaikki viisaus ja ymmärrys, suuri tietoisuus. Jaamme sitä sinulle pieninä palasina, että ymmärtäisit paremmin.”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja kiitos Allan. Tuntuu, että ymmärryksemme on vielä niin vaatimaton täällä maan tasolla ja epäilemme itseämme. Sitä, että osaamme ja voimmeko todella elää kaikkea tätä, mitä meille kerrotte ja kuvaatte. Tänään halusitte kuvana ja symbolina ottaa tämän puolen Allan - kivestä.

Korkein ja Allan: ”Tästä voimme jatkaa kanssasi. Voimme jatkaa siitä, miten yksi pieni kuvakulma, voi näyttää ensin toiselta ja sitten toiselta. Kun sitä kääntää ja sitä katsoo, näkeekin aina kuin uudessa valossa sitä, mikä aikaisemmin näytti ihan toiselta. Teidän näkönne on niin suoraviivaista, meistä se näyttää ihan toisenlaiselta.

Teidän on vaikea nähdä yhtä aikaa monta puolta ja monta tasoa, kun se meille on helppoa. Te voitte katsoa asioita ja ympäristöänne vain pienestä ja rajatusta kulmasta ja siksi jotkut asiat näyttävät toiselle teistä ihan erilaiselta kuin toisesta näyttää.

Toinen näkee oman version ja toinen oman version. Kumpikin näkee saman, mutta se voi näyttäytyä kummallekin erilaisena. Sen väritkin voivat olla ihan toiset. Ja siksi toisen voi olla vaikea uskoa toisen kertomaa, on vaikea ymmärtää, kun ei näekään samanlaisena kuin toinen. Ja se mistä usein kuin riitelette, on monesti aivan turhaa.

Se kuva on sama, mutta näette asiat kuin eri valossa ja otatte esiin jonkun kuin kulman ja sitten te väittelette siitä, kumpi on oikeassa ja kumpi on väärässä. Ja se mitä me näemme täältä, se osoittaa sen, että kumpikaan ei näe kokonaisuutta, vaan on valinnut vain oman version pitäen siitä kiinni.

Katsohan rakas lapsemme tuota kuvaa, mitä siinä näet nyt, mikä on se, joka siellä kiinnittää huomiosi?


Niin, siinä kuvassa on kivi, jossa on monenlaista tarinaa, siinä on monta tarinaa yhtä aikaa ja osa voi kuvata menneisyyttä, osa voi kuvata tulevaisuutta ja osa olla nyt – kaikki yhtä aikaa.

Kaikki nuo kuin kuopat tai kuin viirut, kaikki ulkonemat, kaikki muodot ja kulmat, varjot ja valot, värit – kaikki kertovat suuren kokonaisuuden, joka on. Se tietoisuuden valtava määrä, joka heijastuu tuosta kivestä yhtä aikaa, on suuri viisaus ja ymmärrys. Ja se kaikki on sinussa ja siinä toisessa.

Tähän elämään sinä ja tuo toinen olette valinneet osan samoja ja osan eri oppimistehtäviä. Ja kun te kohtaatte, te opitte ja opetatte toinen toistanne. Opetatte toista ymmärtämään enemmän, näkemään suuremman kokonaisuuden.

Teillä on reppunne sisällä jo paljon ikiaikaista viisautta. Miten te käytätte sitä, kun kohtaatte toisenne. Kun teidät laitetaan kuin samaan kuvaan tarkastelemaan. Siitä on kysymys, rakas lapsemme.

Tietoisuus muuttuu, kasvaa ja kehittyy koko ajan, jos niin haluatte. Ne kohtaamiset opettavat teitä, valaisevat teille, miten toinen näkeekin toisin kuin minä. Ja siinä kohtaamisessa te valitsette sen, miten reagoitte, miten ajattelette, sanotte ja teette.

Ei ole väärin nähdä ja kokea toisin, ei ole väärin tuntea ja sanoa toisin. Oppimisessa ja kehittymisessä on kysymys paljon laajemmasta. Kohtaatteko sydämen taajuudella ja viisaudella, vai jollakin muulla taajuudella. Opetatteko toisianne ymmärtävästi, tiedostaen oman ja sen toisen roolin ja näkemyksen. Sitä kohti kuljette rakas lapsemme siellä maan tasolla ja muillakin tasoilla. Ja Allan tai joku muu voi olla siinä oppainanne. ”

 

Eleonoora: Kiitos Korkein ja kiitos Allan – kivi näistä viisaista sanoistanne.

 

Sinun parhaaksesi, lämmöllä Eleonoora

Pienen tauon jälkeen, blogi jatkuu viikolla 43

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha